Nyári repülőjegyét miért most foglalja le?

A nyári főszezon közeledtével egyre többen döntik el, hova szeretnének repülőjegyet foglalni. A légitársaságok már meghirdették nyári menetrendjüket és a nyár folyamán minden gép teljes kihasználtsággal üzemel. Így nem várható, hogy újabb repülőgépeket állítani menetrendbe, még akkor sem, ha esetleg egy-egy úticélra a kereslet megnő.

Ez azt jeleneti, hogy a repülőjegyek véges számban állnak rendelkezésre. Aki előbb foglal, az fog tudni utazni – illetve az fog tudni alacsonyabb áron repülőjegyet vásárolni.

Ha pedig pontosan tudja, hogy mikor szeretne szabadságra menni vagy hol töltené el nyaralását, tényleg ne várjon tovább! Sajnos minden évben találkozunk utazókkal, akik csalódottak, hogy az utolsó pillanatig vártak egy jó akcióra, picivel alacsonyabb repülőjegy árra, de végül jelentősen a tavaszi árak felett tudták csak repülőjegyüket megvásárolni. A repülőjegyek száma véges!

Ne kockáztasson: lehet, hogy lesz valamilyen akció és lejjebb csúszik a repülőjegy ára néhány ezer forinttal, de ha sokáig vár, akkor sokkal többe is kerülhet az a repülőjegy!

Télen vagy tavasszal még olcsóbban látott repülőjegyet? Ne csodálkozzon! A nyári időszak minden légitársaságnál kiemelt időszak, ekkor a legtöbb járat tele van, vagy közel tele van, a repülőjegy árak is magasabbak.

Legyen rugalmas utazása tervezése során, mert egy-két napos eltéréssel jelentős árkülönbségek lehetnek. A keresőnk segít megtalálni az olcsóbb napokat, ehhez használja a keresésnél a „Rugalmas+-3 nap” funkciót.

Melyek a legnépszerűbb nyári úticélok?
Az alábbi listát a korábbi évek tapasztalata alapján állítottuk össze. Oldalainkon megtalálja, hogy a nyári időszak egyes részein milyen tájékoztató áron tud most repülőjegyet foglalni.

A lista a menetrendszerű járatokkal elérhető városokat tartalmazza.

Mediterrán nyaralóhelyek:

Barcelona 

Korfu 

Málta 

Malaga 

Nápoly 

Paphos, Ciprus 

Santorini 

Palermo, Szicília 

 

Tengerentúli úticélok:

New York, már közvetlen járattal is!

Miami 

Bangkok 

Maldív-szigetek 

Bali 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt