2021-ben az Év Légitársasága a Qatar Airways - AirlineRatings

2021-ben a Qatar Airways lett az év légitársasága. A légitársaság elnyerte továbbá a Legjobb Közel-Keleti Légitársaság, a Legjobb Fedélzeti Ellátás és a Legjobb Üzleti Osztály díjakat is.

Az AirlineRatings Év légitársasága díj a repülés legjobbjának szóló elismerés, amely a termékinnovációra, a jó útvonalhálózatra és az általános biztonságra összpontosít.

Az összes AirlineRatings díjat szigorú kritériumok alapján ítélik oda, amelyeket a repülés területén nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező iparági szakemberek állítanak össze.

A Qatar Airways csoport vezérigazgatója, őexcellenciája, Akbar Al Baker úr elmondta: „az, hogy 2021-ben elnyertük az AirlineRatings Év Légitársasága, a Legjobb Közel-Keleti Légitársaság, a Legjobb Fedélzeti Ellátás és a Legjobb Üzleti Osztály díjakat különösen különleges a Qatar Airways számára. Az elmúlt 16 hónapban az iparág legsötétebb napjainak voltunk tanúi, de a Qatar Airways továbbra is működött és kiállt utasai mellett, annak ellenére, hogy sok más légitársaság leállította járatait a járvány miatt. A Qatar Airways továbbra is új magasságokat ér el, és olyan ipari szabványokat állít fel, amelyek páratlan utasélményt nyújtanak, mert a génjeinkben van, hogy mindent kiválóan végezzünk. Kötelezettségvállalásunk, hogy 5-csillagos szolgáltatásainkkal a lehető legmagasabb szintű egészségügyi és biztonsági szabványokat biztosítsuk utasainknak mind a földön, mind a levegőben.

Ez immár a harmadik egymást követő év, hogy a Qatar Airways elnyerte a legjobb üzleti osztály díjat, amely a légitársaság szabadalmaztatott Qsuite termékének szóló elismerés.

A Qatar Airways szabadalmaztatott terméke a Qsuite első osztályú élményt kínál az üzleti osztály kabinjában.

A Qsuite dupla ággyal, a privát szféra kialakítását lehetővé tevő elválasztó panelekkel van felszerelve, amely első a maga nemében ebben az iparágban.

Többszörösen díjnyertes légitársaságként Katar állam nemzeti fuvarozója tovább építi útvonalhálózatát, amely jelenleg több mint 140 célállomásból áll. A Qatar Airways rugalmas foglalási szabályzata az összes 2021. augusztus 31. előtt megvásárolt jegyekre és a 2022. május 31-ig befejezett utazások esetén korlátlan módosítási lehetőségeket kínál mind az utazási dátumokban mind az úti célokban, továbbá a visszatérítés is díjmentes.

 

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt