Qatar Airways hírek - Nyári menetrend - Ingyen jegy az egészségügyi dolgozóknak

A legtöbb légitársaság, így a Qatar Airways is egy időre szüneteltette járatait Budapestre a koronavírus járvány miatt. Júniustól viszont újra repülnek hozzánk is. Náhány hír a Qatar Airwaysről:

Tervezett nyári menetrend

A Qatar Airways júniustól ismét repül Budapest és Doha között. Júniusban heti 3 (hétfő,szerda, péntek), júliusban heti 4 (hétfő,szerda,péntek,vasárnap), augusztusban pedig már heti 5 (hétfő,szerda,péntek, szombat, vasárnap) géppel közlekednek járataik. Az őszi és téli utazások tervezéséhez pedig még több járatot terveznek indítani.

A mostani tervek szerint 788-as Dreamliner gépeket állítanak be az útvonalra, mely a világ egyik legmodernebb, kedvező fogyasztású, kompozit anyagokból készült, kényelmes, tágas, szélestörzsű repülőgépe.

A tervek szerint június végére már 80 város is elérhető majd kínálatukban.

 

Qatar Airways repülőjegy foglalás itt

 


 

Tervezett menetrend:

Júniusban heti 3 (hétfő,szerda, péntek)

Júliusban heti 4 (hétfő,szerda,péntek,vasárnap)

Augusztusban heti 5 (hétfő,szerda,péntek, szombat, vasárnap)

 

QR200  Budapest - Doha   16:10-22:30

QR199  Doha - Budapest   08:15-12:55

 

 

A Qatar Airways 100 ezer ingyen jegyet ad egészségügyi dolgozóknak

 

Egy rendkivüli akcióra hivjuk fel a figyelmeteket! Ha van ismerősötök aki az egészségügyben dolgozik, ajánljátok nekik az alábbi lehetőséget. Fontos, hogy ezt csak ők tudják foglalni maguknak.

A Qatar Airways Thank You Medics kampányt indit, amely során világszerte 100 ezer ingyen repülőjegyet ad a világ egészségügyi „front line” dolgozóinak plusz 1 fő kisérőnek.

  • 100 ezer ingyen jegyet ad világszerte a Qatar Airways EÜ dolgozóknak bizonyos pozicióknak hogy megköszönje a munkájukat:  Doctor, Medical practitioner, Nurse, Paramedic, Lab Technician, Clinical Researcher, Pharmacist. 
  • Május 12- 18 között kell foglalni online, amig a készlet tart.
  • Reptéri illeték fizetendő (kb 40ezer Ft uticéltól függően)
  • Bárhova a Qatar Airways hálózatán belül
  • Online kell foglalni az aloldalon, előbb regisztrálni kell, utána jön egy kód és azzal lehet foglalni 1 fő dolgozó plusz 1 fő felnőtt részére, egyszeri alkalommal
  • 2020. Dec 20-ig kell utazni
  • A dolgozónak igazolnia kell a beosztását, előre megadni, és a check-innél  igazolvánnyal és ha van bármilyen EÜ regisztrációval igazolni.
  • Budapestről júniustól heti 3 járat, és később egyre több járat és desztináció elérhető lesz.

Az alábbi link ma éjféltől lesz aktiv, itt regisztrálni kell majd, várhatóan az oldalt megrohamozzák ezért többször kell próbálkozni. A részletek és további feltételek itt:

https://www.qatarairways.com/hu-hu/offers/thank-you-medics.html

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt