New York, Chicago közvetlen járattal Budapestről

A LOT lengyel légitársaság bejelentette hogy 2018 május 03-tól New Yorkba, és 2018. május 05-től Chicagoba indít közvelten járatot Budapestről.
 
A Budapest - New York járatok hetente négy alkalommal, hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap közlekednek, a tervek szerint New Yorkba 11.55-kor indul a LOT Polish Airlines Boeing 787 Dreamliner típusú repülője, és 15.40-kor érkezik meg. Vissza pedig 18.45-kor indul a járat és egy nappal később reggel 8.50-kor érkezik meg Budapestre.

Budapest - Chicago útvonalon kedden és szombaton közlekedik majd a járat, amely 11.35-kor indul és 14.50-kor érkezik meg, vissza pedig 16.35-kor indul Chicagóból és másnap reggel 8.55-kor száll le Ferihegyen.
 
Jegyek már foglalhatóak oldalunkon. New York már 191 700 Ft-tól és Chicago már 219 900 Ft-tól. Foglaláshoz használja az oldalsó keresőt.

Az új járat érdekessége, hogy ezzel a LOT Polish Airlines gyakorlatilag egy gépet telepít Budapestre. Ez lesz a LOT első nem Lengyelországba telepített repülőgépe.

A járatokon 3 osztályra foglalható repülőjegy: a turista osztály mellett prémium turista osztály és business osztály lesz elérhető. A prémium turista osztály a régi típusú business osztálynak felel meg: az ülések a turistaosztályhoz képest szélesebbek és nagyobb lábteret engednek és a fedélezeti kiszolgálás is bővített.
A business osztály ülései (a jelenlegi nemzetközi trendekkel egyezően) teljesen vízszintesre dönthető üléseket és folyamatos fedélzeti kiszolgálását ígér.
 

LOT economy class


 
 
 

Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt