New York, Chicago közvetlen járattal Budapestről

A LOT lengyel légitársaság bejelentette hogy 2018 május 03-tól New Yorkba, és 2018. május 05-től Chicagoba indít közvelten járatot Budapestről.
 
A Budapest - New York járatok hetente négy alkalommal, hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap közlekednek, a tervek szerint New Yorkba 11.55-kor indul a LOT Polish Airlines Boeing 787 Dreamliner típusú repülője, és 15.40-kor érkezik meg. Vissza pedig 18.45-kor indul a járat és egy nappal később reggel 8.50-kor érkezik meg Budapestre.

Budapest - Chicago útvonalon kedden és szombaton közlekedik majd a járat, amely 11.35-kor indul és 14.50-kor érkezik meg, vissza pedig 16.35-kor indul Chicagóból és másnap reggel 8.55-kor száll le Ferihegyen.
 
Jegyek már foglalhatóak oldalunkon. New York már 191 700 Ft-tól és Chicago már 219 900 Ft-tól. Foglaláshoz használja az oldalsó keresőt.

Az új járat érdekessége, hogy ezzel a LOT Polish Airlines gyakorlatilag egy gépet telepít Budapestre. Ez lesz a LOT első nem Lengyelországba telepített repülőgépe.

A járatokon 3 osztályra foglalható repülőjegy: a turista osztály mellett prémium turista osztály és business osztály lesz elérhető. A prémium turista osztály a régi típusú business osztálynak felel meg: az ülések a turistaosztályhoz képest szélesebbek és nagyobb lábteret engednek és a fedélezeti kiszolgálás is bővített.
A business osztály ülései (a jelenlegi nemzetközi trendekkel egyezően) teljesen vízszintesre dönthető üléseket és folyamatos fedélzeti kiszolgálását ígér.
 

LOT economy class


 
 
 
Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt