Megújult repülőjegy foglalási oldalunk!

új repülőjegy foglalási oldal

Az új oldal fejlesztésekor figyelembe vettük a jelenkor kiemelkedő kihívásait: legyen a repülőjegy keresés gyors és könnyen elérhető mobil használóknak is.

Repülőjegy foglalási oldalainkon továbbra is elérhetők mind a hagyományos és fapados légitársaságok ajánlatai. Az egyik fejlesztés segítségével könnyen össze tud párosítani különböző légitársaságokat utazásához. Számos népszerű európai városba lehet Budapestről több, jellemezően fapados légitársasággal eljutni. Most egyszerűen meg tudja oldalni, hogy például Wizzairrel vagy Easyjettel repül kifele és Ryanairrel vissza. Az ilyen járatkombinációk esetenként jobb árat vagy tervezett utazásához, nyaralásához jobb menetrendet kínálnak.

A repülő járatok keresése mellett egyre több helyen tesszük elérhetővé a korábbi repülőjegy keresések és foglalások adatait, így egyszerűen kaphat arról képet, hogy mely időszakban található olcsóbb repülőjegy. Tudjuk, hogy az utazás tervezésekor az ár fontos tényező és néhány nap eltérés a repülőjegy árának jelentős csökkenését jelentheti.

Hamarosan további olyan szolgáltatásokat tudunk bevezetni, amelyek segítségével még könnyebben találja meg utazásához a legjobb repülőjegyet vagy úticélt.

 

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt