Közvetlen LOT járattal Krakkóba

A LOT Budapest és Krakkó közötti első járata április 28-án indul.

Május 20-ig hetente öt, majd május 21-október 27-ig heti hat alkalommal, hétfőn, kedden, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap repülhetünk Lengyeloszág második legnépesebb, a magyar turisták által közkedvelt városába.

A tervezett menetrend:

LO548    BUDAPEST -   KRAKKÓ          09:35- 10:35  
LO547    KRAKKÓ    -    BUDAPEST      07:55- 09:00


Repülőjegyek már a mai naptól foglalhatóak.

Az alábbi linkre kattintva, naptárnézetben mutatjuk a legolcsóbb árakat, mely napokon érhetőek el:

Krakkó  már 29.900 Ft-tól

A járat különlegessége, hogy ennek köszönhetően újabb kapcsolatot nyit az USA felé, így a krakkói menetrenddel a heti kétszer közlekedő Krakkó-Chicago járat is elérhetővé válik. Ezáltal akár a közvetlen Chicago- Budapest járattal is kombinálható visszaúton.

A LOT több Varsóból induló járat nyitását is bejelentette a napokban. Los Angelesbe, Szingapúrba, Asztanába is indítanak új járatokat. Köszönhetően a flottába érkező új, modern gépeknek. Ezek a városok Budapestről is elérhetőek lesznek, jó átszállási idővel, csaltakozva napi öt járatnak Budapest - Varsó között. 

Korábban már írtuk, hogy május 3-tól a lengyel légitársaság menetrend szerinti járatokat üzemeltet Budapest és New York, május 5-től pedig Budapest és Chicago között, ezáltal helyreállítva a Magyarország és az Egyesült Államok között évek óta szünetelő közvetlen légi összeköttetést. Jegyek már ezekre a járatokra is kaphatók. A LOT hetente négyszer repül majd Budapest és New York között; hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap. A chicagói járat hetente kétszer közlekedik majd, keddenként és szombatonként.

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt