Dominika, Mexikó, Zanzibár repülőjegyek és utazási ajánlatok 2021-2022

Egzotikus utazást tervez? Segítünk meghozni a legjobb döntést...

Ha csak repülőjegyeket vásárolna, nézze meg alább ajánlatainkat, de komplett üdülések széles választékát is megtalálja cikkünkben, ha Dominikára, Mexikóba, Zanzibárra tervez utazást.

A 2021-2022-es őszi, téli időszakban egzotikus üdüléshez gyűjtöttünk össze néhány ajánlatot.

Dominika - Punta Cana

A Dominikai Köztársaság a Karib-térség egyik legkedveltebb nyaralóhelye. Északi partja az Atlanti-óceánnal, déli partja a Karib-tengerrel határos. Punta Cana strandjai kétség kívül a Karib térség legszebb partszakaszai közé tartozik.
Hét indok, amiért ez az úti cél a tökéletes választás, következő nyaralása alkalmával:

  1.  Punta Cana 50 km hosszú, pálmafákkal övezett fehér homokos tengerpartja és a türkizkék tengervíz lenyűgöző látványt nyújt az idelátogatók számára.
  2.  Egész évben trópusi, nyárias időjárás jellemzi, az átlaghőmérséklet 28-31°C.
  3.  A helyi emberek vidámsága, vendégszeretete lenyűgöző.
  4.  Kiemelkedő gasztronómiai élményeket kínál, kihagyhatatlan a Mofongo, La Bandera, Chen Chen, és Chaca.
  5.  Nyüzsgő éjszakai élet várja az ide látogatókat.Kedvelt klubok: Imagine and Legacy, Coco Bongo, Pearl Beach Club.
  6.  Számtalan vízi sport lehetőség biztosítja az aktív szórakozást.
  7.  Kimagasló színvonalú, luxus üdülőhelyek teljes körű szolgáltatásai biztosítják a tökéletes nyaralást.

A városok nevére kattintva naptárnézetben mutatjuk a kedvezményes repülőjegy árakat, valamint megnézheti komplett utazási csomagjainkat:

Város Ár
Punta Cana repülőjegy Lufthansa járatokkal
már 251 900 Ft-tól
Punta Cana repülőjegy Air France járatokkal
már 215 200 Ft-tól
Punta Cana nyaralás
már 433 400 Ft/főtől

 

Mexikó - Cancun

Mexikóban az élet éppoly fűszeres és szenvedélyes, mint a jalapeno paprika és az agávéból főzött tequila. Ugyanez a tűz árad az ország kultúrájából, történelméből és természetrajzából is. Vonzereje a modern és a hagyományos, a mindennapi és a szürreális, az ősi és a vadonatúj elemek harmonikus keveredésében rejlik. Playa del Carmen a Maya Riviérán található kellemes hangulatú üdülőváros, Cancuntól 60 km-re. Központjának utcáin számtalan étterem és bár várja a turistákat. 

Mexikó alapvetően trópusi égövi ország, ahol az éghajlatot és hőmérsékletet döntő részben a tengerszint feletti magasság és a tengertől való távolság határozza meg. A tengerparton trópusi az éghajlat, száraz (október-május) és esős évszakkal (május-október), de esős napok a száraz évszakban is előfordulhatnak

A Yucatán-félsziget rengeteg kincset rejt, mely arra vár, hogy Ön felfedezze! Válasszon széles szállodakínálatunkból, melyek Cancun és Playa del Carmen üdülőparadicsomokban találhatók a Maya Riviérán, ahol egész évben élvezheti a trópusi, nyárias időjárást. Saját szervezésű ajánlataink között szereplő szállodák minőségi szolgáltatásokat biztosítanak családok, párok, nászutasok részére egyaránt. A helyszínen magyar nyelvű fakultatív programok, kirándulások is elérhetők. 

A városok nevére kattintva naptárnézetben mutatjuk a kedvezményes repülőjegy árakat, valamint megnézheti komplett utazási csomagjainkat:

Város Ár
Cancun repülőjegy Lufthansa járatokkal
már 204 700 Ft-tól
Cancun repülőjegy Air France járatokkal
már 213 300 Ft-tól
Cancun nyaralás
már 525 900 Ft/főtől

 

Tanzánia - Zanzibár

Pálmákkal tűzdelt, tiszta fehér homokos strandok, lenyűgöző tájak, gótikus építészet, szikrázó napsütés, lélegzetelállító búvárhelyek, trópusi erdők, egzotikus szuahéli ételek, vendégszerető emberek és luxusszállodák, ez Zanzibár.

Zanzibár szigete Tanzánia (Afrika keleti partja) mellett található. Zanzibárt gyakran Fűszer-szigeteknek hívják sőt meleg trópusi levegőt átjárja a fűszerillat, hiszen a fűszerexport -főleg szegfűszeg, fahéj és fekete bors- nagyon jelentős.

Város Ár
Zanzibár repülőjegy a Qatar Airways járataival
már 186 300 Ft-tól
Zanzibár repülőjegy a KLM és az Air France járataival
már 189 400 Ft-tól
Zanzibár repülőjegy a Emirates járataival
már 195 600 Ft-tól
Zanzibár nyaralás
már 392 600 Ft/főtől

 

 

A jelenlegi járványügyi helyzetben az adott úti célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során. Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt