sasasa
utazom.com
utazási iroda & magazin
Főoldal RepülőjegyHírekCondor légitársaság: a Karib-térség szakértője
Condor repülőjegyek

Condor légitársaság: a Karib-térség szakértője

2017 február 14, kedd

Karib-térség specialistája: Condor légitársaság. A világ legszebb üdülőhelyeire repülhetünk a német Condor légitársasággal, amelynek gépei a napsütötte szívről messziről felismerhetők.

Varadero és Punta Cana közvetlenül Bécsből

A Bécsből, Frankfurtból és Münchenből induló járatokon az üdülők kényelmesen eljuthatnak Európa, Ázsia, Amerika és Afrika összesen 75 célállomására.

A Condor kínálatában télen sláger úticélnak számít Mexikó, Dominika, Jamaika, Barbados, Puerto Rico, Costa Rica és Kuba minden mennyiségben, ahol 4 különböző városba – Havana, Holguin, Varadero és Santa Clara - is repül a légitársaság.

A magyar utasok körében különösen kedvelt a Bécs-Varadero és Bécs-Punta Cana közvetlen járat, hiszen így átszállás nélkül kicsivel több mint 10 óra alatt eljuthatnak a karibi üdülőhelyekre.

Kényelem a fedélzeten

A Condor légitársaság mára az összes tengerentúlra közlekedő gépén megújította a kabinbelsőket. Minden teljesen új, a szőnyegektől elkezdve a falburkolatokon keresztül a mosdókig. Az új, ergonomikus ülések növelik a fedélzeti komfortérzetet az Economy, Premium Economy és Business osztályokon egyaránt.

A fedélzeti szórakoztatást a mintegy 30 filmből és több mint 50 TV-sorozatból álló kínálat teszi még vonzóbbá, a szabályozható és modern 15,4 "-os érintőképernyős monitorok segítségével. Azok akik szívesebben használják saját gépüket, az USB csatlakozásnak köszönhetően megtehetik.

Hosszútávú járatokon a fedélzeti ellátás minden osztályon ingyenes.

Miles & More program

Mivel a Condor légitársaság is a Lufthansa csoport pontgyűjtő rendszerének, a Miles & More törzsutas program tagja, így a légitársasággal történő utazásokkal is gyarapodik az utasok értékes pontjai. 

Condor karib szakértő

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt

Utazom.com - Utazási Iroda

Utazom.com Kft. utazási iroda

1052 Budapest, Károly körút 6. (Astoria)

Tel./fax: +36 1 800 9255, 

Repülőjegy: +36 1 800 9255

repulojegy@utazom.com

 

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

MKEH engedélyszám: U-001218

 

 

Facebook

Wizz Air
Odaút
Budapest (BUD)
2015-04-17 06:00
Visszaút
Budapest (BUD)
2015-04-17 06:00
58.500