Új VIP szolgáltatás a Budapest Liszt Ferenc repülőtéren

Aki rendszeresen repül, vagy egy kis nyugalomra és személyes kiszolgálásra van szüksége, annak igazán nem mindegy, hogy milyen körülmények között várakozik a gép indulásáig vagy az érkezés után. A prémium kényelmet kereső utasok immár a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is igénybe vehetnek exkluzív szolgáltatást, amely számos személyre szabott megoldást kínál.

Az exkluzív szolgáltatás része a dedikált kísérő a teljes repülőtéri tartózkodás idejére, a gyorsabb be- és kiszállás, a hordár, és privát sofőrös transzfer is kérhető a város és a repülőtér között.

Budapest Airport VIP váró

A biztonsági ellenőrzés és a határ ki- illetve belépés (ha szükséges) is elkülönített részen, az utazó menetrendjéhez igazodva történik meg.

BUD VIP

Az új VIP szolgáltatás bázisa a 2A Terminál indulási szintjén található új VIP váró, ahol minőségi étel- és italkínálat várja az üzleti és egyéb VIP utazókat, akik, ha idejük engedi, a repülőtér egyik éttermének étlapjáról is rendelhetnek. A váróban a legmodernebb technikai eszközök, internetelérés és különlegesen kényelmes luxusbútorok állnak a vendégek rendelkezésére. A luxusváró és az exkluzív szolgáltatás kifejezetten azokat az utasokat célozza, akiknek a repülőtéren eltöltött idő alatt is kiemelten fontos a kényelem.

Árak:

VIP váró és egyedi szolgáltatások: 215 EUR az első főre és 165 EUR a további max. 3 főre.

VIP váró és egyedi szolgáltatások soför szolgálattal Budapesten: 290 EUR az első főre és 165 EUR a további max. 3 főre.

A VIP szolgáltatási csomag megrendeléséhez írjon nekünk a zsolt@utazom.com email címen vagy hívja ügyfélszolgálatunkat.

A különleges szolgáltatások megrendelését az indulás előtt minimum 48 órával el kell indítani.

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt