Nem találja a megfelelő repülőjegy árat? MI megkeressük a legolcsóbbat!

Sokszor felmerül a kérdés, hogy várjunk e a repülőjegy vásárlással, hogy kedvezőbb árakat, ajánlatokat kapjunk, vagy most kell lecsapni a repülőjegyre, mert már csak feljebb mehet az ára?! A repülőjegy vásárlás egyik alapszabálya, hogy minél előbb megvesszük a repülőjegyet, annál olcsóbban jutunk hozzá, illetve érdemes egy-egy légitársasági akcióra a megjelenésekor lecsapni, hogy biztosan kedvező áron vásároljuk meg a repülőjegyet. Azonban van, hogy máshogy alakul az életünk és nincsen arra lehetőségünk, hogy időben foglaljunk. A legtöbb esetben az árak alakulásának követése hosszas folyamat és hetente többszöri árellenőrzésre van szükség, hogy pontosan követni tudjuk a változást.

Ezen folyamat megkönnyítésére hoztuk létre árfigyelő termékünket, mellyel sokat egyszerűsödik a nyomonkövetés folyamata és naponta értesülhet az adott dátumokra érvényes árakról, természetesen teljesen díjmentesen.  

A repülőjegy kereső főoldalán, illetve a találati oldalon nyílik lehetőség az árfigyelő beállítására, amely felületen a kívánt várost/repülőteret, az utazási dátumokat és az email címét szükséges megadni. Ezt követően az utazás dátumáig, illetve a szolgáltatás visszavonásáig automatikusan értesítjük az aznap aktuális legolcsóbb repülőjegyről, melyet könnyedén lefoglalhat az értesítő e-mailben található linkre kattintva. Az aktuális árakról, illetve az elmúlt napok árváltozásairól grafikonon tájékoztatjuk, így könnyen követhető, hogy merre halad éppen a repülőjegy ára.

Jó tanács, hogy ha az előre tervezett árszintet eléri a repülőjegy ára, nem érdemes tovább várni, hogy hátha még többet is meg lehet takarítani a repülőjegyen, le kell csapni rá, mert az olcsóbb repülőjegyeket gyorsan elkapkodják.

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt