Air Canada Rouge közvetlen járattal Kanadába 2019-ben is

2019-ben áprilisától ISMÉT, és napi járattal június és október 25 között.

 

A torontói közvetlen Air Canada járat nemcsak Kanada legnagyobb és talán legszínesebb és legizgalmasabb városának felfedezésére ad lehetőséget. Kanada nagyvárosaiba, Calgaryba, Montreálba, Ottawába vagy Vancouverbe is kényelmes átszállással juthat el.

Emellett USA számos nagyvárosa és a karibi térség is könnyebben elérhető válik.

A torontói átszállás nagy előnye, hogy már itt áteshet az USA belépési és vámprocedúráján, akár jelentős időt megtakarítva, mivel a Kanadából USÁ-ba utazók már belföldi forgalomban vesznek részt. Csomagja természetesen végi utazik a végállomásig, nem kell vele az utazás során külön foglalkoznia.

A kanadai utazás vagy átszállás ugyanakkor szükségessé teszi a kanadai elektronikus utazási engedély (Electronic Travel Authorization vagy eTA) igénylését, ezt mindenképpen vegye figyelembe.

A legnépszerűbb Air Canada cépontok budapesti indulással:

Kanadában USÁ-ban
Toronto Boston
Montreál San Francisco
Vancouver New York
Calgary Chicago
  Los Angeles
  Miami
  Washington

 

A Budapest és Toronto közötti járatot az Air Canada Rouge leányvállalata szolgálja ki, Boeing 767-300ER típusú, 282 főt szállító repülőgépekkel.

 

A tervezett nyári mentrend:

Az odaúton indulás Budapestről 15:00 órakor, érkezés Torontóba 18:40-kor

A visszaúton indulás Torontóból 22:40-kor és érkezés Budapestre 13:15-kor, a következő napon.

 

A repülőn két fedélzeti osztály van: a turista és Premium Rouge osztályok.

A Prémium Rouge két ingyenesen feladott poggyásszal, elsőbbségi beszállással, nagyobb lábhellyel rendelkező szélesebb, kényelmes ülésekkel szolgál az utazók részére. A fedélzeten minden Premium Rouge utas egy iPad-et kap, amelyre számos hollywoodi film van letöltve. A meleg étkezés és felszolgálta alkoholos és nem alkoholos italok ingyenesen érhetőek el.

A turista osztály utasai egy poggyászt adhatnak fel ingyenesen. A szolgáltatások közé tartozik a meleg étkezés és nem alkoholos italok felszolgálása. Az utazók saját mobileszközein érhetik el a szórakosztató alkalmazás filmejeit és zenei tartalmát.

Air Canada: kényelmes utazás Kanadába és az USÁ-ba, egyszerű belépéssel!

További információk és járatok az Air Canadáról itt.

A bécsi repülőtér közelebb van? Innen Toronto és Montreal is elérhető!

2019 április 29-től az Air Canada zászlóshajója, az új Boeing 787-9 Dreamliner jár az osztrák főváros és Toronto között, heti 5 alkalommal, egész évben.

Ezen a járaton a turista és prémium turista osztály mellett a Signature Class, az Air Canada prémium osztálya is foglalható.

Az Air Canada járata mellett ugyancsak 2019 áprilisban kezdi meg működését az Air Canada és Austrian Airlines közös üzemeltetésű járata Bécs és Montreál között.

A járatok heti 5 alkalommal repülnek az Austrian Airlines Boeing 767-300ER típusú gépével.

 

 

 

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt