2018: bemutatkozik az Aegean Airlines légitársaság

Athén és egész Görögország továbbra is a magyar utasok egyik legkedveltebb úti célja. A görög Aegean Airlines menetrendje pedig - mind a téli, mind a nyári időszakban – kiválóan alkalmas a görögországi városlátogató, vagy hosszabb nyaraló programokhoz is.

Az Aegean Airlines, Görögország legnagyobb hagyományos légitársasága 2010-től tagja a Star Alliance szövetségnek. Budapestre 2013 óta üzemeltetünk járatot.

Az Aegean Airlines hagományos légitársaság, de még így is kicsit kuriózumnak számít, hogy a fedélzeten- jegytípustól/ártól függetlenül – ingyenes fedélzeti szolgáltatást biztosítunk.

Napszaknak megfelelő meleg étel, ezen kívül kávé,tea, frissítők, sör, és görög borok is szerepelnek a választható ajánlatban.

Számos nemzetközi díjat birtokolunk, ezek közül talán a legértékesebb az utasok visszajelzése alapján megítélt „Skytrax” díj, mely szerint az Aegean Airlines lett - 2017-ben újra, már összesen 8. alkalommal - a Legjobb Regionális Légitársaság.

A folyamatos nemzetközi útvonalfejlesztésnek köszönhetően úgy tűnik, hogy hamarosan kinőjük a „regionális” kategóriát. Már több mint 45 ország 140 városa került fel - athéni csatlakozással - az útvonaltérképünkre.

Aegean akciós repülőjegyek

Budapestről Athénon keresztül szinte minden görög sziget és reptérrel rendelkező város elérhető.

Rövid csatlakozási idővel lehet tovább utazni - a magyar utasok között egyre népszerűbb – Szantorini, Mikonosz, Zakinthosz, Naxos, Korfu, Kréta, Rodosz, Milosz, Kithira, Parosz szigetekre.

Legnépszerűbb nemzetközi útvonalaink Budapestről, athéni átszállással, szezontól függően rövid csatlakozási idővel Amman, Bejrút, Larnaka, Kairó, Tel-Aviv, Teherán.

További hasznos információk:

Check- in: az online /mobil check-in indulás előtt 48 órával érhető el, de nem kötelező, hiszen a repülőtéren is ingyenes a bejelentkezés a járatra.

Kézi poggyász: turista osztályon 1 db, 8 kg-os kézipoggyász felvihető a fedélzetre

Feladott poggyász: bizonyos típusú árak (Go light ártípus) nem tartalmaznak feladott poggyászt, azok esetében 1 db 23 kg-os csomag feladása 20 EUR/irány összegtől lehetséges. Flex és Business áraink tartalmazzák a poggyászfeladás lehetőségét.

Fedélzeti szolgáltatás: a fedélzeti szolgáltatás minden nemzetközi útvonalon a napszaknak megfelelő meleg ételt, üdítőt, kávét, teát, sört és görög bort jelent és ez a vásárolt jegytípustól függetlenül ingyenes minden utas számára.

Az Aegean repülőjegy árait és további információt a legnépszerűbb járatokról itt találja meg.

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt