2018: új városok Budapestről

2017 után 2018-ban is jónéhány városba nyílik új közvetlen légi kapcsolat Budapestről.

Egytől egyik izgalmas városokról van szó, és ami idén különlegesség, hogy az európai városok mellett ismét lesz kapcsolat az USA-val, sőt egyből három városba is!

1. Krakkó, Lengyelország

A járatot a LOT lengyel légitársaság fogja üzemeltetni, az első járatnap április 28. lesz. 

Krakkó népszerű úticél hosszú hétvégéhet, kirándulásokhoz, a járat így megspórolja a hosszú autózást. 

 

Krakkó repülőjegy

 

2. Stavanger, Norvégia

A Wizzair egyik új járata 2018-ban. A norvég város járata nyáron lesz elsősorban népszerű. Az olcsóbb jegyek ugyanakkor már márciustól elérhetőek. Az első járat időpontja március 15.

stavanger repülőjegy

 

3. Santander, Spanyolország

A Ryanair új járata március 26-án repül először. Santander Spanyolország északi részén, a Vizcayai-öböl partján fekszik, a régió legnépszerűbb üdülőhelye. Bizonyosan népszerű lesz Spanyolország kedvelői között, hiszen a járatot igazi színfoltot jelent az népszerűbb délebbi üdülővárosok mellett. Ajánljuk hosszabb hétvégi látogatásokhoz is!

santander repülőjegy

4. Bázel, Svájc

A járat ugyan Svájc Bázel városba repül, de a repülőtér elhelyezkedése miatt különleges. A Wizzair a német-francia-svájci hármashatárán fekvő Bázel-Mulhouse-Freibur EuroAirport repülőtérre üzemelteti a járatát.

Bázel repülőjegy

 

5. Paphos, Ciprus

A Ryanair üdülőjárata március 27-én száll fel először. Ciprus népszerű üdülőhely, márciustól novemberig élvezhetjük a napsütést. Az új járat a sziget nyugati térségébe kirándulók részére nyújt ideális lehetőséget.

Paphos ciprus repülőjegy

6. New York, USA

Régen vártuk a LOT új járatát, hiszen sok éve nem volt közvetelen USA kapcsolat Budapestről. Az új járat ráadásul az egyik legnépszerűbb és legkorszerűbb új géptípussal, Boeing Dreamlinerrel kerül teljesítésre. Az első dátum május 3. lesz, heti 4 alkalommal. 

new york repülőjegy

 

7. Chicago, USA

A LOT lengyel légitársaság new yorki járata mellett párhuzamosan heti két alkalommal Chicagóba is indít járatot. Ráadásul a két várost nagyszerűen lehet kombinálni, azaz például New Yorkba repülni a közvetlen járattal és Chicagóból (ugyancsak közvetlen járattal) megoldani a hazautat.

chicago repülőjegy

 

8. Philadelphia, USA

Ugyancsak május elején indul el az American Airlines közvetlen USA járata, naponta érkezik és szállítja az utasokat Budapest és Philadelphia között. Az American célpont választása nem véletlen: Philadephia az egyik nagy elosztó repülőtér, így a budapesti járat nagyon jó csatlakozást biztosít a keleti és középső régió nagyvárosaiba igyekvők részére is.

Philadelphia repülőjegy

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt