Garda térkép

Utazás ajánló

» Kerékpártúra a Garda-tónál - 6 napos bringázás az Alpokban

Körutazás

» Halloween a Gardalandban - 3 napos buszos körutazás a Garda tónál
» Velencei Karnevál Extra - 4 napos buszos utazás a velencei karneválra
» Dolomitok-Garda-tó-Tirol & Gesztenye ünnep - 4 napos buszos kiskörút Olaszországban
» Garda-tó... Pálmafák és havas hegycsúcsok - 4 napos buszos körutazás a Garda tónál

Városlátogatás

» Halloween a Gardalandban - 3 napos buszos körutazás a Garda tónál
» Velencei Karnevál Extra - 4 napos buszos utazás a velencei karneválra
» Dolomitok-Garda-tó-Tirol & Gesztenye ünnep - 4 napos buszos kiskörút Olaszországban
» Garda-tó... Pálmafák és havas hegycsúcsok - 4 napos buszos körutazás a Garda tónál

Élmények, beszámolók, látványosságok, látnivalók ...

A Garda-tó csodája

A Garda-tó csodálatosan szép tó, az Alpok és Olaszország igazi ékessége. Nem csak az olyan mesebeli kisvárosok, mint Arco vagy Riva del Garda és Sirmione, hanem a kristálytiszta tavat körülölelő hegyek látványa is magával ragadó. [utazom:teaser:37465] Minden szónál többet mond a most következő kisfilm: TIMELAPSE - Lake Garda, Trentino & Paris from Missing Piece Films on Vimeo.  

Képekben: Túra a Garda-tónál

Fantasztikus túrát tettünk a Garda-tó lélegzetelállító vidékén a pünkösdi hosszú hétvégén. Bárányfelhők alatt, hófoltokon keresztül túráztunk a Garda-tó fölé emelkedő hegygerincen, ahonnan a csodás panorámával nem győztünk betelni! [utazom:csikkep:458] Esténként pedig a hangulatos kisvárosok éttermei, borozói nyújtották a felüdülést! 

Garda-tó

Sokaknak ismerős földrajzból Észak-Olaszország egyik legszebb és legnagyobb tava. Elsőre talán az atlaszok képe villan fel, a mélykék víz a hegyek árnyékában. Aki már egyszer ide látogatott, az biztosan igazat ad, hisz ezek mind-mind megvannak, sok más lehetőséggel egyetemben.

Malcesine a magasból, Garda-tó

Malcesine az egyik legszebb település Olaszország legnagyobb tava, a Garda-tó partján található hangulatos városok között. A Monte Baldo tövében található színes házak és a jellegzetes erőd tornya népszerű témája a képeslapoknak és turistafotóknak. A Garda-tó hullámai mossák a középkori vár alatt megbújó házak falait - Malecsine kisebb, mint a csodálatos Riva del Garda, de jóval nyugalmasabb mint a túlparton található Limone.  [utazom:csikkep:64160] A most következő kisfilm új nézőpontból, a magasból örökíti meg ezt a csodálatos kis városkát:

Olaszország legszebb tavai - Lago di Molveno

Olaszország bővelkedik szebbnél szebb látnivalókban. A Garda-tó vidéke még a szokásosnál is sűrűbb ez az arány - a hatalmas tó környékén is rengeteg szépséget találunk. Tavakat övező hegyekben a jég pusztító munkája még több kis tavacskát alakított ki több tízezer évvel ezelőtt. A Lago di Tenno és a Lago di Ledro a két legnépszerűbb tavacska, kicsivel távolabb pedig a Lago di Molveno hullámzik a Brenta-Dolomitok csúcsait megkettőzve. 

Garda-tó via ferrata: Ferrata del Centenario SAT (Via dell’ Amicizia)

A Garda-tó Olaszország egyik legszebb hegyvidéke. Nem csak a magas hegyek látványa kápráztatja el az ide érkezőket: a meredek hegyoldalak, büszke csúcsok a tó vizében tükröződve duplán szépek. A parton pedig hangulatos városkákban, napsütötte teraszokon és illatos pizzaszeleteket majszolva pihenhetjük ki a via ferráták fáradalmait. A garda-tavi túránk egyik izgalmas mászása ez az útvonal.

A mesés Garda-tó gyönyörű képsorokon

Olaszország legnagyobb tava a meseszép Garda-tó. A mediterrán partvidék felett északon magas hegyek emelkednek - így tavasszal nem ritka, hogy a délelőtti síelés után, pálmák árnyékában kell hűsölnünk délután, mert olyan erősen süt már a Nap. A hangulatos és igényes városkák közül Riva del Garda és Sirmione a leghíresebb, de a legszebbek között találjuk még Malcesine-t és Limone-t is. A most következő kisfilm jól visszaadja a Garda-tó hangulatát.  [utazom:teaser:32631] Gardasee - Lake Garda - Lago di Garda from Garda Trentino on Vimeo.    
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!