6 NAPOS PÜNKÖSDI PROGRAM!
GARANTÁLT INDULÁS, JELENTKEZZ MOST!

Gyalogtúra a Garda-tónál

6 napos buszos kirándulás Olaszországba

Szikrázó napsütés, sziklás hegyek, a mélykék tó, ódon városok, hangulatos kávézók, cappuccino, pizza, limoncello, és sorolhatnánk mi minden vár még rád, ha velünk tartasz a Garda-tóhoz. A gyalogtúrák csodaszép ösvényeken vezetnek a zöld hegyek övezte Garda-tó látványával a „talpunk alatt”, felejthetetlen élményt nyújtva, és kicsit belekostolunk a Brentai Dolomitok vonulataiba is.
“Jól kitalált, jól szervezett program csodaszép környezetben, folyamatosan odafigyelő, rugalmas túravezetés, családias hangulat, jó társaság......”
Papp Csongor
Csongor a hegyekben érzi magát a legszabadabbnak. Mély elhivatottságot érez a természetjárás, a fotózás és a via ferraták iránt.
Szabari Noémi
Noémi számára a túravezetés igazi hivatás. Szívvel-lélekkel végzi és képzi magát folyamatosan.

Nehézség:

Közepes nehézségű túrák, átlagos erőnléttel teljesíthetőek! Amennyiben csak pihenni szeretnél, erre is van lehetőség.

JÓ HA TUDOD!

Ez a programunk párhuzamosan halad a via ferrátás csoportunkkal, azaz egy busszal megyünk és ugyanazon a szálláson alszunk. Bár a túrák más útvonalakon haladnak, de reggelente és esténként van lehetőségünk az élménycserére!

Részvételi díj tartalmazza

az utazást autóbusszal,
a 5 éjszaka szállást mobilházakban,
a szervezést,
a magyar nyelvű túravezetést.

Részvételi díj nem tartalmazza

az étkezéseket, 
a felvonók díját,
a szállodai szoba felárat, 
az utas biztosítást
valamint az útlemondási (storno) biztosítást. Nem kötelező, kérés esetén nem kerül felszámolásra!

Hossz: 
6 nap / 3 nap szabadság
Létszám: 
25-30 fő

Szállás

Szállásunk 4 fős, 2 hálószobás, fürdőszobás, kiskonyhás mobil házakban van, törölközőt hozni kell.
Mosogatószer, mosogató szivacs szükséges ez nem tartozik a házak felszereléséhez.
Felár ellenében Hotel szoba foglalható.
Egyágyas felár reggelivel: 35.000 Ft/5 éj
Kétágyas szoba reggelivel: 20.000 Ft/5 éj
A hotelszobák elérhetőségéről érdeklődj kollégáinknál.

Élménybeszámolók

» Limone sul Garda - , 2012. október. 20
» Garda-tó - , 2012. április. 15
» Arco, a középkori extrém város - , 2012. március. 14
» Sirmione: a Garda-tó gyönygszeme - Kovács Attila, 2016. október. 02

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

1. nap: Budapest, Garda tó, Arco

Korán reggel indulunk autóbusszal Budapestről. Szlovénián és olaszországon át utazva a késő délutáni órákban érkezünk a Garda tóhoz. Szállásunkra érkezés előtt lesz lehtőségünk egy gyors bevásárlásra, szállásunkhoz közel egy pizzériában is vacsorázhatunk..

2.nap: Ceniga, Monte Colt, Monte Colodri, Arco,

Reggel ismét útnak indulunk és Ceniga kis településen lévő kiindulópontunkra utazunk.  Az Arco felett magasodó hegyvonulatot barangoljuk be egy gyönyörű gerincen kanyarogva, fantasztikus panorámás ösvényeken át jutva a  Monte Colodri csúcsára.  A hegytetőről nagyszerű panoráma nyílik a völgybe elterülő Arco városára és a környező hegyekre. Miután búcsú pillantást vetettünk a Garda tóra leereszkedünk a városba ahol jut időnk meglátogatni az Arcoi várat, várost nézni, vacsorázni, vásárolgatni. Este utazunk vissza szállásunkra.
Szint: 650 m.Táv: 10 km. túraidő: 4,5-5 óra  Arco kisvárosról itt!

3. nap: Biacesa (418 méter), P.ta Larici, Riva del Garda

Reggelit követően  indulunk a Garda-tó fölé emelkedő túránkra. Rövid buszozást követően érkezünk meg kiindulópontunkra ahonnan egy régi keskeny köves úton kanyarogva közelítjük meg Pregasina falucskát. innen továbbhaladva előbb egy erdészeti úton haladunk felfelé, majd egy gyalogösvényre kanyarodva fantasztikus szirtek tetején kapaszkodunk felfelé, nagyszerű panorámával kísérve. Célunk a Larici kilátó pont ahonnan lenyűgöző kilátás fogad minket a tóra és a környező hegyvonulatokra.
Miután kigyönyörködtük magunkat vissza ereszkedünk a falucskába ahol egy hangulatos kis hotel teraszán felfrissíthetjük magunkat.
Rövid pihenőnk után erszkedünk le a tó felett kanyargó izgalmas, szép, alagutakkal tarkított gyalogösvényen Riva del Garda városába.
A délután hátralévő részében szabad program keretében deríthetik fel a várost, vacsorázhatnak, vásárolhatnak.
Táv:15 km km. szint: 750 méter, menetidő: 6-7 óra

4. nap: Malcesine, Monte Baldo,

Ezen a napon a tó keleti oldalát fedezzük fel. Buszukkal Malcesine kisvárosáig utazunk, majd panoráma felvonóval jutunk az 1720 méteres magaslatra. Lenyűgöző látvány fogad bennünket, elláthatunk egészen a Dolomitokig is. Innen a vállalkozó kedvűekkel egy gerinctúrára indulunk a Cima delle Pozette-re (2132 méter). Felérve, a csúcskereszttől majdnem tökéletes körpanoráma tárul a szemünk elé. Rövid álmélkodást követően visszatúrázunk a felvonóhoz, és leereszkedünk a kisvárosba. A délutánt az Malcesine  hangulatos óvárosi részének bebarangolásával tölthetjük, megvacsorázhatunk egyik hangulatos kis éttermében, majd este visszabuszozunk a szállásunkra.
Szint összesen: fel 450 méter, le 450 méter; Táv: 7 km.  menetidő: 4 óra.

5.nap: Brenta dolomitok, Molveno
Ezen a napon átkalandozunk a Brentai Dolomitok csúcsai közé. Miután buszunkkal megérkeztünk a csodálatos környezetben található Molveno településre, felvonóval folytatjuk utunkat, amely a Pradel állomásig, 1350 méter magasra repít minket. Innen rövid gyaloglást követően elérjük a Montanara menedékházat (1530m), ahonnan pazar kilátás tárul elénk a Brentai-Dolomitok impozáns csúcsaira. Következő célpontunk a Croz dell'Altissimo menedékház, melyet egy csodás panorámaúton közelítünk meg. 1-1,5 óra múlva meg is érkezünk az 1435m-en fekvő, hegyek által körülölelt házhoz. Azok, akik nem jönnének tovább a túrán, lehetőségük van a menedékháznál maradni és bevárni a csoportot. Akik még szeretnének tovább túrázni, azokkal megcélozzuk a kb. 3/4 órányira fekvő Selvata menedékházat is (1683m). Itt tartunk egy hosszabb pihenőt és kiélvezzük a csodálatos környezet nyújtotta szépségeket. Visszafelé a már megtett úton indulunk el, és érkezünk vissza a felvonó állomásáig.
Táv: 8km; szint: 300m fel, 300 m le; a Selvata menedékházig +3,2km oda-vissza , szint:+250m fel és le
Túraidő: 6-7 óra
6. nap: Arco, Verone vízesés, Budapest

Reggel össze csomagolunk, és elhagyjuk szállásunkat. Egy rövid utazást követően meglátogatjuk még a közeli Verone vízesést. A különböző színekkel megvilágított barlangban dübörgő zuhatag fantasztikus élménnyel várja az idelátogatókat.
Programunk után buszra szállunk és hazafelé vesszök az irányt, Budapestre az esti órákban érkezünk.

Képek szállásunkról
Természetvédelem útjainkon:

Fontos, hogy a túraösvényeken, hegyi ösvényeken való jelenlétünkkor mindenki tartson be alapvető fontosságú szabályokat:
A magaddal hozott élelmiszerek és italok csomagolóanyagait ne dobd el menet közben! Hozz erre a célra egy külön zacskót magaddal.
Ha a hegyi menedékházakban fogyasztod el saját elemózsiád, ne hagyd ott a szemetet, hozd le azt! Általában az ott kitett szemetesek az ott vásárolt dolgok maradékainak vannak kitéve.
Ne hangoskodj feleslegesen!
Ha dohányzol, a csikket se hagyd ott kövek alá, faüregekbe dobva!
Ne szedj le a virágokat, mert védettek és büntethetnek is érte!
Figyelmeztesd azokat, akik ezeket elfelejtik!

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

az utazást autóbusszal,
a 5 éjszaka szállást mobilházakban,
a szervezést,
a magyar nyelvű túravezetést.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

az étkezéseket, 
a felvonók díját,
a szállodai szoba felárat, 
az utas biztosítást
valamint az útlemondási (storno) biztosítást. Nem kötelező, kérés esetén nem kerül felszámolásra!

Helyszíni költségek leírása: 

Program szerinti Monte Baldo felvonó: 27 eur/fő (2023 ár)
Program szerinti Molveno felvonó: 10 Eur/fő  (2023 ár)

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Felszerelés ajánló

Szükséges felszerelésről:  túracipő/túra bakancs; esőkabát, kényelmes túraöltözet, kis hátizsák a napi programokhoz, fejfedő, ha van túrabot.
Ne feledd otthon a meleg ruházatot sem, mert a hegyekben hűvös lehet! Az esőkabát és fontosságát külön hangsúlyozzuk, kérjük, mindenképpen hozz magaddal! 
Szállásunkon medence található, illetve a Garda tóban is lesz lehetőség fürdésre, a vállalkozó kedvüek fürdő ruhát hozzanak magukkal! 
Aktív túráinkon (a busz tisztaságát megóvandó) váltó cipő és váltó ruházat használata kötelező, kérjük mindenképp hozz magaddal!!

Egyéb részletek
Kiutazás: 

Modern, szép autóbusszal utazunk, amelyet két gyakorlott gépkocsivezető irányít. Az oda- és visszaúton kb. 3-4 óránként tartunk rövid pihenőket benzinkutaknál vagy nagyobb parkolókban. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálad aprópénz. A helyfoglalás, ülésrend  az előleg-befizetés, és az előzetessen leadott igények alapján történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Étkezés: 

Önellátás. Vacsorázni a helyi vagy a városi kis éttermekben lehetséges. Vásárlásra minden nap van lehetőség. A mobilhomokban alapvető dolgokkal felszerelt konyha, gáztűzhely, hűtő áll rendelkezésre. Szállásunkon a vezetékes víz fogyasztható.

Időjárás: 
A Garda-tó környéke az Alpok legdélibb nyúlványa, ezért itt inkább mediterrán időjárási viszonyok uralkodnak. Ettől függetlenül 1000-1200 méter magasan már lehet hűvösebb az idő. Esőre is számíthatunk bármikor, ez a hegyek természetes velejárója.
Csomagolás: 
A túrák során a kis hátizsákod lesz nálad, amibe a személyes irataidat, a pénztárcát, esőkabátot, tartalék ruhát, élelmet, ivóvizet fogod pakolni. Javasoljuk, hogy egy nagyobb táskába pakold a holmid többi részét.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Olaszországba.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő utasbiztosítás megkötése ajánlott, ezt jelentkezéskor irodánknál is megkötheted! Olyan biztosításra van szükség ami tartalmaz esetleges helikopteres mentést is! Bankkártya mellé rendelt biztosítás nem minden esetben megfelelő, kérjük ellenőrizd! Europai egészségbiztosítási kártya (ingyenes) kiváltása külföldi utak esetén ajánlott.
Korhatár: 
12 éves kortól ajánlott a túra.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.

Lemondási feltételek:
Jelen utazásra az ÁSZF-ben foglaltaktól eltérő lemondási feltételek érvényesülnek! Amennyiben az Utazó a saját érdekkörében felmerült okból áll el a részvételtől, az indulás előtti 20. naptól az adott foglalás kizárólag 100% kötbér megfizetése mellett mondható le!

Vélemények, értékelések
4.8
70 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.9
Program értékelése
5.0
Szállás értékelése
4.3
Túravezetők értékelése
5.0
Utazás értékelése
4.8
Budapest
5.0
Gyönyörű hegyi túrákon vettünk részt minden nap, mindig több (könnyebb-nehezebb) opció közül lehetett választani, és városnézésre, pihenésre is mindig volt idő, hála a nagyon profi és felkészült túravezetőknek.
5.0
<szöveg nélkül>
Szatymaz
5.0
<szöveg nélkül>
Pomáz
5.0
<szöveg nélkül>
4.0
<szöveg nélkül>
Budapest
5.0
Nagyon jól éreztem magam. Igazi, maradandó élmény volt.
Tökéletes program, profi túravezetés és még az időjárás is a kedvünkbe járt.
Balassagyarmat
5.0
<szöveg nélkül>
5.0
<szöveg nélkül>
5.0
<szöveg nélkül>
Győr
5.0
<szöveg nélkül>
5.0
<szöveg nélkül>
Nagykáta
5.0
<szöveg nélkül>
Veresegyház
5.0
Szervezett, felkèszült, figyelmes és szórakoztató túravezetők felejthetetlenné tették az utazàsunkat. Köszönjük.
Tatabánya
5.0
Öt nap, négy éjszaka (avagy, életem legcsodálatosabb, és egyben legfárasztóbb szabadsága)

Már régen esedékes volt lépnünk egyet a természet világába. Új barátokat megismerni, élményeket találni, olyan helyeket bejárni, amihez foghatót még nem láttunk... Pihenve ledögleni egy kemény nap után, s mégis boldogan visszaidézni mindazt, amit látni, megélni lehetett e pár nap alatt. Induláskor még talán nem is gondoltuk, de most hazatérve azt mondom, erre vágytunk. Megjártuk a csúcsokat, olaszhonban jártuk a csodák ösvényein.

Rég voltunk már bármerre is, s ha mentünk is, akkor csak itt, e sorok között utaztunk, jártuk be veletek a bármit is amerre, ti jártatok. Már egy ideje tervezzük, nyaralni kéne menni, de merre-hova?!
Élményre vágytunk, de túl akartuk lépni a Balcsit, és a láblógatást. Kedvesem volt a beszerző, és az 5letgyáros. Buszos, túravezetős bejárásaink voltak, a Gara-tó körül, úgy kimaxolva, hogy többet v. jobbat nem is várhattunk volna.
Utunk, Budapestről indult öt órai indulással. A minimális alvás után, kornyadozva állunk tépelődve az izgalmak-előkészített vágyak okán, majd megcsörren a telefon, s Erik (ifjú túravezetőnk) jelentkezik be érdeklődve mikorra érünk oda a beszállóhelyünkre. Felugrunk a Neoplan buszra, még néhány megálló, és utazó a határig, majd huss... határt lépünk Szlovéniába. Ákos (ki a vezérünk volt a buszon), folyamatosan mesél az "idegen ország" fás területéről, szikláiról, s mi, akik a sötétség után, már látunk is végre valamit, gyermeki izgalommal nézzük, mutogatjuk azt, mi már a busz ablakán elénk tárult. Majd újabb határátlépés, újabb ismeretek, a tájról, s a közeli programokról, s lassan beérünk Arco városába. 
Helyre kis város, aránylag zsufi a turistáktól, rövid körbe vizslatás után benyaltuk az első fagyinkat. Kicsit be-bekukkantottunk mindenhova, és gyönyörködtünk a környékünket körbefogó hegyek látványában, s én csodálom az országra oly jellemző épületek stílusát. Estére megérkeztünk a szállásunkhoz, s rövid kiosztás után, levertük tanyánkat a Pietramurata-ban a Daino kempingben.
Reggel, mindenki hulla az előző napi korán keléstől, és a majd éjfélig tartó ismerkedés, baráti iszogatás fáradalmaitól, Sebaj, buszra fel, s irány Riva-ba, hiszen előttünk állt a csúcs, mit bejárni szerettünk volna. A társaság minden tekintetben vegyes, mégis egyformán tudtuk tátani a szánkat a Garda tavat körülölelő hegyek, a tó kékségében vidáman vitorlázók, s az utunk elé-fölé táruló látványosságokon. Egész napos menetünk mintegy 20 km-t tett ki, ami alatt 750 m volt fel, majd le. Így nem volt csoda talán, hogy lecsoszogva a gyönyörű sziklába vájt gyalogos-biciklis utak után, irányt vettünk a Garda-tó partjára egy kis fürdőzésre, fagyizásra. Nameg, hogy elcsacsogjunk kicsit a környék vad-, és házikacsájával. 
Másnap hosszra és szintre már nem mentünk annyit, mit előző nap, ezért kicsit mégis el voltunk anyátlanodva, hiszen nekünk ki kellett hagyni az előző fél évet, és a legnagyobb otthoni terhelésünk megállt abban, hogy a faluvégi templomhoz egy-egy naplemente, esetleg egy esti bringázás kedvéért tekertünk egyet a környéken. Miután  a kétszintes felvonóval megérkeztünk a felhőhatárig, rövid egyeztetés után az előző napi kényelmes huzató után, itt rövid, de kemény emelkedő várt minket. Közel 2200 méteren már rendesen benne a felhők között, 350 m szintet emeltünk a csúcsig, s majd vissza. A legelőket felváltották a törpefenyők, majd a sziklák, melyek között időnként akadtak 4!kézlábas kapaszkodók is. A csúcson, ebéd a hozottakból, majd a szokásos fotók, és vidám ugratások után vissza indultunk a felvonóhoz. Említettem a jó társaságot... Ahogyan itt minálunk is divat a köszönés, javában mindenki mosolyogva üdvözli a másik idegent, mindegy is honnan érkezett, s milyen nyelven mászik felfelé lihegve a sziklán. Mi is egyre jobban ismerjük meg egymást, s kezdünk egyre több, s változatosabb történetbe. S mindeközben a Kedvesem térde, szépen feladta a harcot. Andrea botot, krémet, és térdszorítót kap Pirostól (ki amúgy, Zoltán névre hallgat a keresztségben), s így araszolgatunk le a csúcsról. Úgy volt, hogy lesz pár óránk és áthajózunk Limone-ba, de mivel az időnket lefoglalta egy saját térdszorító felhajtása, ezt kihagyva inkább belazulva átadtuk magunkat a pihenésnek Malcesine-ben. Az addigi társaságunkat kibővítettük kávéval, gin-tonikkal, egy-egy pofa sörrel, ásványvízzel, és Aperol-lal. Hűsítőink kortyolgatása közben pedig, magunkévá tettük ezt az életérzést, mit itt, mindenki megél. Visszautunkat már hajón tettük meg Limone-t érintve Riva-ig. Estére, csak úgy pihenésnek megköszöntöttük Eriket a 25. születésnapjára, s eldödörögtünk hajnali egyig.

Ha azt gondoltuk, de jó most nekünk, a harmadik nap mindent vitt. Irányt váltottunk, és az ellenkező irányba indultunk, hogy a brenta-i Dolomitokat "járjuk be".Ahogyan egy újszülöttnek minden vicc új, anno úgy tátottam el a számat a Cuha partján az égbe meredő  fáktól, sziklafalaktól. Hát ezek után itt, ledobtam a láncot...Ide is felvonóval indultunk neki a magasságnak, majd egy kellemes erdőben találtuk magunkat, mi végig kísért a sziklákig. Nem vagyok puhány, meg nyavajás, de így ötven felé, már kezdtem érezni a napi terepkilóméterek és az estébe, hajnalokba nyúló bulik okozta nyomást, de itt a falakat látva, mégis uralkodni kell magamon, hogy a látványtól, folyamatosan ne úgy vigyorogjak, mint aki előtte nyalt egy bélyeget. Sorra böködjük a telefonokat, az újabb képekért, majd befutunk az első pihenőpontra. Rövid technikai szünet, majd gyerünk tovább. A látvány, önmagáért beszél, s mi tágra meredt szemekkel nézzük a látnivalókat. Én, aki ha kinéz az ablakán, gyakorlatilag kényelmesen belátja a Gerecse egy ismertebb részét, arra gondolok irigykedve, mennyire nem tudnám megunni ezt, mit itt látni érdemes. Nem tudom nem észrevenni, milyen aprók is vagyunk mi itt, e sziklák között, s valójában milyen gyönyörű is a mi környezetünk.
Lassan felérünk a második pihenőig. 1650 méteren vagyunk, a formás kis vendéglő előtt asztalok, székek, nyugágyak várják a fáradtan érkezőket. Az étlapon a szinte minden mellett hirdetve van a gulasch is ( ;) ) csak, hogy meglegyen. Pár perc, s Csongorral az élen indul a had a következő +350 m emelkedésre. Ők mentek, mi meg maradtunk. Ölég a jóból, szóval leheveredtünk az egyik pihenő székbe, s átadtuk magunkat a friss szellőnek, és a sziklák látványának.
Lefelé, egy véletlen gombatúrát is csináltunk. Ennek oka a kényelmes erdei leereszkedés lett volna, de mivel szűkös volt az időnk, és az utunkhoz térerő híján, nem volt térkép, nem mertük bevállalni, hát visszamentünk. Azért volt jó is ebben, hiszen én még sosem láttam élőben légyölő galócát, de gombát sem nagyon, ami akkora lett volna darabonként, mint a fejem. Itt, ezt is megélhtem.
Még előző nap megbeszéltük, utolsó napon nem megyünk mi már vár rom nézőbe. Francokat... Kultúrnapot tartottunk! Arco-ban, az első napon látott főtéren ledobtuk magunkat egy teraszra, s bár kaja nélkül sosem indultunk sehova, mint jó hobbitok, nagy nyugalomban megéltük a 2. reggelinket. A kötelező szieszta után, kényelmesen végigjártuk a sikátorszerűen kialakított hangulatos kis utcákat, s annak piacát. Megvettük az ajándékokat, és haláli nyugalommal vártuk a busz indulást.
Utolsó képünk, már a buszon készült, s azt sem bántuk, hogy nem mi készítettük, de nekünk ajánlották. Mint fáradt gyerekek, egymásba borulva aludtuk az emlékeket, egy rövidke óra idejére.
Leírva hosszú lett mindez, mégis a felét sem írtam le annak mit megértünk, s ha le is írtam volna mindazt, semmi sem lett volna ahhoz képest, amit ott éreztünk, hazahoztunk, s még sokáig emlékezhetjük. Én mindég is azt mondtam, előbb ezt a mi gyönyörű országunkat akartam megismerni, mint a külföldet járni. Most mégis azt mondom, hiba lett volna mindezt nem megélni, hiszen jól megfér az embernél az évközi Gerecse-Vértes-és a Bakony látnivalója az évi egyszeri külhoni bakancs koptatással. 
Bejártuk a Garda-tó északi környékét.  Köszönjük Ágianyúnak-Pirosnak a törődést, Gabinak, Zsuzsának, Zsuzsinak a baráti csevejt, és a társaságot, Tamásnak a pálinkát, neked pedig, hogy e hogy e sorok között. így elkísértél! ;)
De nem feledkezek meg az Utazom.com srácairól sem (Ákos, Csongor, és Erikről), hiszen az ő útmutatásai, tanácsai, viccei, és baráti szavai nélkül, nem ismerhettük volna meg mindezt, mit átélhettünk.
Köszönünk mindent, sziasztok!
Szentendre
4.6
Gyönyörű helyeken jártunk barátságos és szuper túravezetőkkel!
A szervezés nagyon jó volt, mert a különleges túrákon kívül még maradt időnk városnézésre, fürdőzésre, hajókázásra és éttermekben elfogyasztott vacsorákra is!
5.0
<szöveg nélkül>
5.0
<szöveg nélkül>
Budapest
5.0
Megint egy szuper Garda élmény.
Köszönöm
Dabas
5.0
Köszönjük ezt az élményekben gazdag, néha kihívásokkal gazdagított utat. Jó kis csapat jött össze. Köszönet a túravezetőknek akik végig vezettek (tereltek) ezeken a számunkra (síkvidéki ) néhol "bátorságot próbáló" ösvényeken. Fantasztikus élmény marad és ösztökél a további kihívásokra Veletek.
Gyula
5.0
Gyönyörű tájakon haladtak a túra útvonalak. Mindenki saját kedve, képessége alapján választhatott tempót, túrahosszt. A túravezetők szuperek voltak, a sofőrök profik és jóindulatúak. Csak javasolni tudom a túrát mindenkinek.
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!