Felszerelés

Budapest: az öröm városa

Fiantok Dániel tökéletes filmje, Budapest legszebb arcát mutatja be: a Critical Mass idején készült képek a kerékpáros szabadság himnusza is lehetne. Jó tekerést mindenkinek!

HanWag: bakancsok, amiket szeretünk

 A HanWag Magyarország és az utazom.com hosszútávú együttműködésének keretében bemutatjuk az idén éppen 90 éves német bakancsgyártó cég néhány modelljét. Mi, az utazom.com utazási irodánál, nagyon fontosnak tartjuk, hogy túravezetőink a legkiválóbb felszerelésben induljanak a hegyekbe. A felszerelés alapvető sarokköve a magas minőségű bakancs.

Hogyan tervezzük meg utazásainkat...

Mivel egyre könnyebben lehet Planétánkon A-ból B-be jó árakon eljutni, így formálódott bennem már egy ideje a gondolat, hogy utazási tapasztalatainkból kiindulva összeszedjem Nektek, hogyan álljunk neki módszeres és alaposan megtervezni utazásunkat és az ahhoz szükséges dolgokat.

Merrell Barefoot Life Tough Glove Leather

Ahogyan azt a Chameleon 2 Leather tartós tesztjében is ígértem, beszereztem egy Merrell Barefoot Life Tough Glove barefoot cipőt. Túl vagyok az első tapasztalatokon, amiket most nagy kedvvel meg is osztok Veletek…

Petzl sisakajánló Radics Ákostól

A hegymászás egyik nélkülözhetetlen kelléke a sisak. A piacon sokféle tipusú, márkájú termék között válogathatunk, íme egy ajánlás a kínálatból!
A Petzl Elios sisak kiválóan alkalmas mindenféle outdoor tevékenységhez. Kis súlya és ugyanakkor erős felépítése miatt jól használható via ferratazáshoz sziklamászáshoz, és magashegyi viszonyok között is nagyszerűen megállja a helyét.

Fotózás télen

Itt a tél, ezt vártuk. Talán nem gondoltunk ennyire hidegre, de ha már így van ne csak a magunk, hanem technikai eszközeink védelmére is fordítsunk figyelmet! Egy-két jó tanács, akár a hétvégi kiránduláshoz, hogyan óvjuk kameránkat, fényképezőgépünket.

Arc'teryx Atom LT Jacket

 

Nyerj hótalpas túrát a Nomád túrabolthálózat ajándékaként!

Túrázni csak kiváló felszerelésben érdemes: ezen felszerelések lelőhelye a Nomád Sport túrabolthálózat, ahol most egy ausztriai hótalpas túrát is nyerhetsz a Nomád Sport és az Utazom.com közös játékán. 

HanWag Tatra bakancs bemutató

Túráink során a láb kényelmének biztosítása az egyik legfontosabb feladat. A Természet szépségének élvezetét komolyan rombolja, ha a bakancs töri, nyomja a lábfejünket, vízhólyagot fejleszt a talpunkra, lábujjainkra. A bakancs az a túrafelszerelés, amiben nem szabad kompromisszumot kötni: kedveskedjünk magunknak a legjobb minőségű lábbelivel.

Mit vinnék magammal egy klasszikus világjárásra…

Oldalak

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!