HanWag Tatra bakancs bemutató

Túráink során a láb kényelmének biztosítása az egyik legfontosabb feladat. A Természet szépségének élvezetét komolyan rombolja, ha a bakancs töri, nyomja a lábfejünket, vízhólyagot fejleszt a talpunkra, lábujjainkra. A bakancs az a túrafelszerelés, amiben nem szabad kompromisszumot kötni: kedveskedjünk magunknak a legjobb minőségű lábbelivel.

A HanWag bakancsok az utazom.com nagy kedvencei. Koptattunk már jópárat, és írtunk is élményeinkről. Most azonban azt szeretnénk, ha egyik kedves olvasónk is részesülne ebből a felhasználói élményből, így a HanWag magyarországi képviselete szíves felajánlásának köszönhetően.

Ez a lábbeli egy középmagas szárú, masszív, rugalmasabb talppal rendelkező általános túrabakancs,  vastag középtalppal és nagyon jó lépéscsillapítással. A vízállóságról és a lélegzőképességről Gore-Tex membránnal gondoskodik, a bakancs orrát és lábujjainkat magasra húzott gumiperem védi. A bakancs Vibram AW Integral talpa különlegesen kopásálló, mély mintázata lépésbiztonságot és stabil elrugaszkodást biztosít sziklás és kavicsos felszínen egyaránt.

 

Cikkeink HanWag bakancsokról:

Alaska tartósteszt,    

HanWag Yukon teszt első rész    -    

HanWag Yukon teszt második rész

 

 

HanWag besorolás szerint a Tatra egy B kategóriás bakancs, ami azt jelenti, hogy túrázásra, hátizsákos kirándulásra ideális, egy vagy több napos túrákon, egész évben. A felső rész vaxolt marha nubuk bőrből készült, ami egy speciális cserzéssel készült bőrtípus, kiváló légáteresztő és vízlepergető tulajdonságú.

Különleges fűzőrendszerének köszönhetően a lábfej bokamagasságban tökéletesen pozícionálható. Stabilizálja a lábfej helyzetét járás közben, csökkenti a vízhólyagok képződésének lehetőségét és jobb lépésbiztonságot nyújt. A bakancs vastag sarkában, a lépések okozta rezgéseket tompító betét található.

Női változatban is készül ez a kiváló lábbeli.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!