Nyerj hótalpas túrát a Nomád túrabolthálózat ajándékaként!

Túrázni csak kiváló felszerelésben érdemes: ezen felszerelések lelőhelye a Nomád Sport túrabolthálózat, ahol most egy ausztriai hótalpas túrát is nyerhetsz a Nomád Sport és az Utazom.com közös játékán. 

A Nomád Sport és az Utazom.com közös játékának nyertese: Simon Ágnes!
Gratulálunk!
Kellemes túrázást kíván: a Nomád csapata!

A Nomád Sport outdoor üzlethálózat évek óta kiszolgálja a természetjárás, hegymászás és egyéb szabadtéri sportot űzők igényeit az ország három nagyvárosában (Pécs, Székesfehérvár, Miskolc) és 2011 novembere óta Budapesten. A bolti értékesítésen túl gyakorlatilag az ország bármely pontjáról elérhető az üzletek teljes árukészlete a Nomád Sport webáruházán keresztül a megújult www.nomadsport.eu oldalon. A termékpalettán megtalálhatóak a világ legrangosabb sport- és túraruházat márkái, a nevesebb hegymászó és egyéb felszereléseket gyártók, de a vásárló hétköznapibb igényeihez is választhat egyéb európai cégek, ár/érték arányban kedvező termékei közül. A Nomád Sport által forgalmazott Olang márkájú lábbelik 1998 óta vannak jelen a hazai piacon, azóta bizonyították, hogy a természetjárás minden formájában megbízható minőséget garantál, elérhető áron. 

A Nomád csapatának tagjai munkájukban és magánemberként is a természetjárás, természetvédelem és a sportos életszemlélet iránt elkötelezettek, néhányan közülük rangos hazai és nemzetközi versenyek élvonalában szerepelnek. Ezáltal hiteles tapasztalatokkal segíthetik a vásárlókat, hogy az általuk kedvelt sporttevékenységekhez a legmegfelelőbb ruházatot és felszerelést választhassák.

A szakmai professzionalitáson kívül az emberközpontúság az, ami e hazai vállalkozást megkülönbözteti a versenytársaktól. Ma már nosztalgiával emlékszünk vissza a sarki fűszeres által ajánlott finomságokra, az ismerős arcokra a pult mögött, ami napjainkban, a hipermarketek világában elveszett. A Nomád ezeket az értékeket próbálja visszacsempészni és fenntartani az üzletekben és a webáruház ügyfélszolgálatán keresztül.

Hiszen ha valaki a hegyek közé indul, egy túra sikerében, vagy egy csúcs meghódításának örömében parányi része „a sarki fűszeresnek” is van, aki a legjobb felszerelést ajánlotta a kihívásokhoz. Aki nem hiszi, járjon utána, keresse fel a Nomád üzleteit, vagy látogassa meg a webáruház honlapját www.nomadsport.eu.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazások

» Medve-szurdok túra - 1 nap
» Alpesi csúcsok, Hochlantsch - 1.nap
» Alpesi kirándulás Ausztriában, Grünsee - 1 nap
» A Kis-Fátra legmagasabb csúcsa és főgerince - 1 nap
» Szlovák Paradicsom – Hernád-áttörés - 1 nap
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!