Erős ragaszkodás - Káli Kapocs, Mindszentkálla

A Káli-medence hangulatos településeit járva jól esik kicsit megpihenni. Vannak, akik a fél világot bejárják, mégsem kerülnek közelebb a lényeghez, de van olyan is, aki egy diófa árnyékából figyelve Mindszentkálla főutcáját kerül ihletett állapotba.

Ha már a sors nem ajándékozott meg egy saját pincével, előtte paddal, felette diólombbal, akkor sem kell szomorkodnunk: a Balaton-felvidéki Sziddhárta számára nyilvános megvilágosodó-hely is adódik.

A varázslatos Mindszentkállán szerettünk bele első látásra a friss Káli Kapocs elnevezésű hangulatos helybe, ahol ízlésesen keveredik a nosztalgia és a vidéki lét lassan ketyegő nyugalma.

A gyönyörűen megmunkált pultból mosoly és kedvesség kíséretében áramlik a fröccs, a környékbeli gyümölcsösök esszenciája szörp formában és az ízletes Cofesa kávé teszi helyre a napot.

Egy Balaton-felvidéki biciklitúra vagy gyalogtúra során nagyon kellemes pihenőhely lehet a Káli Kapocs terasza vagy hűs vendégtere, de vigyázzunk, mert könnyen lehet, hogy tovább maradunk a tervezettnél - például egy Intim Torna Illegál koncerten...

De ha csak egy kis nyugalomra vágyunk e festői tájon, megélni és megérezni, hogyan fordul a diófa árnyékával estébe a délután, miközben a templomkertből hársfaillatot, a környező dombokról pedig kakukkszót hoz a nyári szél - akkor mindenképpen szenteljünk időt erre a kiváló helyre... 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Cikkeink

» Gasztrokocsma a Balaton-felvidéken - Neked Főztem, Zánka - Kovács Attila
» A Balaton-felvidék ősszel - Kovács Attila
» Őrszem a Káli-medence felett - a Fekete-hegy - Kovács Attila
» Vízitúrák a Balatonon - Nyéki Roberta
» Balatoni hangulat - Nyéki Roberta
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!