vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Cesky Krumlov télen

Cesky Krumlov varázslatos kisváros Csehországban, Prága után a következik a cseh turisztikai célpontok népszerűségi sorrendjében. Azt, hogy ez miért van így, nem kell sokat magyarázni azoknak, akik jártak már itt: egy életre elvarázsolja a városka az ide látogatókat. Csehország gyönyörű tájai és híres építészeti emlékei közül is kiemelkedik ez a Moldva kanyarulata által ölelt történelmi városmag. A sörözők, parti szórakozóhelyek, ősi hidak és gyönyörű templomok már az UNESCO Világörökség listáján is előkelő helyet foglalnak el.  Cesky Krumlov from Rafael Asquith on Vimeo.
Vélemények, értékelések
4.8
20 értékelés alapján

Advent Prágában

Budapest, VIII. kerület
5.0
Hihetetlen jó és nagytudású túravezetőnk volt. Nagyon élvezetes volt az egész program. Szuperül éreztük magunkat.

Advent Prágában

Budapest, XIX. kerület
4.6
Nagyon felkészült idegenvezető, jó és jól szervezett programok

Advent Prágában

5.0
Csodás 3 napot töltöttünk Csehországban. A túravezetőnk, Tamás egyszerűen fantasztikus volt. Rengeteget tudott az országról, Prágáról, a csehekről és mindezt olyan színesen és érdekesen osztotta meg velünk, hogy élmény volt hallgatni, mindezek mellett figyelmes és nagyon segítőkész, valamint udvarias volt. Egyetlen negatívum, amiről senki sem tehet, hogy pont az utazás alatt nyitották meg hivatalosan a prágai adventi vásárt és kapcsolták fel a karácsonyfán az ünnepi fényeket, ezért iszonyatos tömeg volt aznap délután. Ettől függetlenül a város gyönyörű volt, a karácsonyi kivilágítás nagyon hangulatossá tette. A szálloda rendben volt, ne várjon senki luxust, de a célnak tökéletesen megfelelt, a reggeli bőséges, a fűtés megfelelő, az ágynemű és a szobák is tiszták. A szállodával szemben van egy pláza, benne hatalmas bolttal (Albert, kb. a helyi Tesco, Auchan), ha az ember nem a városi forgatagban akar drágán vásárolni. Az utazás fénypontja azonban Český Krumlov olt számunkra egyértelműen, ide még biztosan visszatérünk. Igazi mesebeli kis középkori város. Rettentően hangulatos és bájos a görbe és szűk utcáival és a fölé magasodó várral, ahonnan csodás kilátás nyílik a városkára, a főtéren lévő pici adventi vásár pedig bőven kárpótolt az előző napi prágai tömegért. Összességébe véve ajánlott utazás, remek 3 napot töltöttünk el. A fakultatív kirándulások is mind rendben zajlottak és érdemes volt rájuk befizetni. A vox készülékért külön plusz pont jár, amely így megkímélte az idegenvezetőt a kiabálástól és mindenki hallhatott minden információt.

Prága és Csehország Világörökségei

Üllő
5.0
<szöveg nélkül>

Prága és Csehország Világörökségei

Budapest
5.0
A megtekintett városok nagyon szépek. Szervezés kifogástalan. Idegenvezető kedves, érdekesen mesél. Az ételek finomak, kiszolgálás gyors. Felejthetetlen élményt nyújtott ez az utazás.

Prága és Csehország Világörökségei

Dunakeszi
5.0
Nagyon jol szervezett program, es kituno idegenvezetes! Koszonjuk!

Mini körút Csehországban

Budapest
4.6
Szuper volt a szervezés, kicsit talán túl zsúfolt is volt a program.
A túravezető szuper felkészült volt!!
A szállás is rendben lett volna, a minősítést az ételek miatt húztam le, nagyon gyenge minőségű fogások voltak, ezen lehetne javítani.. Inkább fizetnék többet egy kicsivel jobb minőségért és változatosabb menüért (pl. svédasztal)
Összességében elégedett a csapat a szervezéssel. Köszönjük!

Prága és Csehország Világörökségei

Százhalombatta
5.0
Bemásolom, amit a facebook-ra feltöltött fényképeimhez írtam:
Ha valakinek fontos a rendkívül jó humorú és széleskörűen felkészült idegenvezető, akkor Prágába CSAK Bányai Tamással menjen. A tudás, a jó hangulat a nevetés garantált.

Tavaszköszöntő Prágában és a Český Krumlovban

Budapest, XX. kerület
4.8
A tervezett programmal meg voltam elégedve. A prágai egész napos látnivaló kissé fárasztó volt, de kárpótolt a sok szép élmény.

Prága és Csehország Világörökségei

Gyomaendrőd
4.6
Nagyon meg voltunk elégedve. Gazdagon szervezett program. Az idegenvezető nagyon sok pluszt adott az út során felkészült volt. Köszönjük Pénzes Tímeának és az irodának ezt a szép utat.Egyedüli kifogásom a szállás távolsága Prágától.
Köszönettel Németh ANtalné

Tavaszköszöntő Prágában és a Český Krumlovban

Budapest, X. kerület
4.6
A program bőséges volt, élménygazdag. Az idegenvezető hihetetlenül felkészült, lenyűgöző volt a tudása a régi és mai cseh történelemről, művészettörténeti korszakokról.

Prága és Csehország Világörökségei

Fót
5.0
Az egész út folyamán fantasztikus szervezésben és látványban volt részünk. Nagyon jó
buszunk, és sofőrünk volt. Szeretném külön kiemelni az idegenvezetőt, Bányai Tamást. Aki tudásával és humorával még inkább felejthetetlenné tette ezt a szép négy napot. Azt hiszem, hogy ezt nevezik profizmusnak. Nagyon köszönjük az élményt.

Tavaszköszöntő Prágában és a Český Krumlovban

Budapest, XXII. kerület
4.8
Az egész út megszervezésével és lebonyolításával elégedett vagyok.
Külön kiemelném Varga Zoltán idegenvezető Úr munkáját. Az út elejétől a végéig részletes tájékoztatást adott magas színvonalon. Köszönöm a sok élményt.
Üdv.Emőke

Advent Prágában

Albertirsa
4.8
A program nagyon jó volt. Az idegen vezetö szintén nagyon jó volt. A szálodai szobabol hianyoltam a hütöszekrényt.

Advent Prágában

Szigetszentmiklós
5.0
Fantasztikus idegenvezetésben volt részünk.Nagyon felkészült és nagy tudással rendelkező ,nagyszerű ember.Ha lehetne mindehova ahova eljutunk őt kérnénk.Gyönyörű helyeken jártunk és a szállás is tiszta és kíváló volt.A szálláson az étkezésben is kitettek magukért.De helyi éttermek és kávézók is nagyszerüek voltak.Köszönjük!!!!

Prága és Csehország Világörökségei

Budapest
4.6
Mindenkinek szívből tudom ajánlani ezt a remek kirándulást! Külön köszönet az idegenvezetőnknek: Bányai Tamásnak, aki a cseh történelem, kultúra, művészet, sport, politika... stb polihisztora. A remek cseh humor - A hetedik lépcsőfok- ismerője. Aki szeretné tudni, hogy ez mit jelent mindenképpen utazzon Tamással! Jó hangulatú, vidám napokban lesz része.

Prága és Csehország Világörökségei

Szolnok
5.0
Szüleink kapták ajándékba az utazást. Nagyon jól érezték magukat, rengeteg élménnyel tértek haza. Köszönjük a nevükben is!

Prága és Csehország Világörökségei

Esztergom
4.2
Másnak is szivesen ajánlom

Prága és Csehország Világörökségei

Budapest, VI. kerület
4.4
Nagyon jól éreztük magunkat, a programok nagyon gazdagok voltak. Az idegenvezető felkészült, sok - sok pluszt adott az úthoz.
Csodaszép helyeken jártunk, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Negatív az útban, hogy sajnos a vacsora nem a szállodában, esetleg annak környékén volt, így aztán, arra sem volt lehetőség, hogy a csoport az egésznapi fárasztó de tartalmas út után, kicsit felfrissülve leüljön vacsorázni és utána lazábbra vegye az estéket.
Talán a szervezés során át kellene gondolni.

Prága és Csehország Világörökségei

Budapest, XV. kerület
4.0
Gazdag program, intenzív 4 nap volt. Bányai Tamás túravezető elképesztő széleskörű ismerete és humora, kedvessége nagyban hozzájárult az utazás színvonalához.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!