vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

A Nápolyi-öböl szigetei

Nápoly: pulzáló dél-olasz város, ennek minden romantikájával és hátulütőjével együtt. Ha egy kis nyugalomra vágyunk, vagy menekülnénk a hangosan élő taljánok és a városi forgalom sűrűjéből, akkor szálljunk hajóra és látogassuk meg a Nápolyi öbölt szigeteit. [utazom:teaser:37590] Capri, Ischia,  Nisida és Procida lakói jóval lassabban élik a mindennapjaikat, mint a magukat napi öt-hat eszpresszóval pörgető városiak. Így tett a most következő úti film készítője is: Naples Islands from Massimo Amici on Vimeo.
Vélemények, értékelések
4.7
20 értékelés alapján

Nápoly-Capri-Sorrento-Amalfi-part

5.0
Gyönyörű út volt. Az idegenvezető (Krisztina) személyében kedves, segítőkész, nagy tudású, sok információt átadó embert ismerünk meg. A busz kényelmes, a gépjárművezetők nagy szakmai tapasztalattal és helyismerettel rendelkeztek. A vacsora és a szállás átlagos volt. Összességében nagyon szép út volt, nagyon jól éreztük magunkat.

Róma, Nápoly, Capri, Pompeji 2020. április 30-tól május 4-ig

Vép
4.0
Nagyon jó időt fogtunk ki így október végén. Nekem a csúcs Capri szigete volt egyszerűen csodálatos,meseszép. Nápoly koszos,szemetes utcáinak is meg volt a maga (varázsa) de az öböl gyönyörű .Pompej inkább érdekes volt és tanulságos mind szép.Róma is nagyon szép volt mi este mindig visszamentünk megnézni a nevezetességeket amikor ki vannak világítva és úsznak a fényekben.Amit nagyon sajnálok hogy a Szent Péter bazilikába nem tudtunk bemenni mert a Pápa épp szentmisét tartott. Az idegenvezetőnk Eichner András volt aki nagyon barátságos és komoly szakmai háttérrel rendelkezett. Sajnos a végén a feketeleves az volt hogy Wizzair gép műszaki hiba miatt több mind 22 órás késéssel hozott minket haza ez nagyon elrontotta az utazás végét de erről persze nem az Utazom.com Kft tehet. Sajnos már az induláskor is több mind egy órás késéssel szálltunk fel.

A Nápolyi-öböl mesés szigetei

Budapest, XVIII. kerület Sólyom utca 93.
5.0
Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve.
Nápoly repülővel

Nápoly repülővel

Budapest, XVII. kerület
5.0
Csodálatos helyek, korrekt szállás, képzett idegenvezetők, jól szervezett programok,
összességében csak pozitívan tudom értékelni.
Nápoly repülővel

Nápoly repülővel

Budapest, XVII. kerület
5.0
Nagyon szép tájak, jó programok, teljes egészében csodálatos volt.

Itália gyöngyszemei

Vác
4.6
Mindennel meg voltunk elégedve,szuper szervezés és felejthetetlen élmény.

A Sorrentói félsziget gyöngyszemei

Kecskemét
4.0
Eleinte kételkedve áltam ehhez az utazáshoz, azonban teljesen boldogan végződött.
Az idegenvezető nagyon kedves és közvetlen volt, mindenben segítőkész volt, és lehetett rá számítani.
A programok picit pörgősek voltak, túl sok szabadidőre nem mindig volt lehetőség, ez egy pici negatív volt az egészben. Összeségében nagyon tetszett minden, a legjobb, hogy rengeteg új információval gazdagodtunk.

A Sorrentói félsziget gyöngyszemei

Budapest, XIV. kerület
4.6
Minden nagyon jó volt, csupán a szálláson az ételkínálat mondható elég gyengének. Semmi változatosság, nulla zöldség. Ez az egy pont sajnos negatív élményt nyújtott .

A Sorrentói félsziget gyöngyszemei

Miskolc
4.2
Gyönyörű tájakon jártunk, ami belefért az időbe azt mind megnéztük. A szállás elfigadható volt, a buszsofőrök profik.

A Vezúvtól az Amalfi partokig - autóbusszal

Budapest, XVII. kerület
4.8
Remek szervezés, rengeteg látnivalóval fűszerezve. Csodás élményekkel gazdagodtam. Két javaslat: beiktatni egy fél napos fürdőzési lehetőséget a feszített tempó között, valamint a vacsorák alkalmával jobban bemutatni az olasz ízeket (pl. Tiramisu, egy kisebb pizza, panna cotta). Sajnos ez volt kisebb csalódás,hogy nem volt idő ilyeneket kostólni, a paradicsomos tészták finomak voltak csak egyhangú.
Mindenkinek ajánlom és várom az új utazást, kalandokat remélhetőleg többekkel akiket az út során megismerhettem.

Itália gyöngyszemei

Gencsapáti
4.6
Nagyon tartalmas, jól megszervezett program volt. Az idegenvezetők kedvesek, profik voltak. Sok szép élménnyel gazdagodtunk. Köszönjük.

Itália gyöngyszemei

Pilisvörösvár
5.0
Felejthetetlen körutazáson vettünk részt! A szállások, az ételek mind kifogástalanok voltak. A buszvezetőinkről, Sándorról és Mátyásról, csak a legjobbakat tudom elmondani. Az idegenvezetőnk, Krisztina, meg egyszerűen vérprofi! A kisujjában van a szakma. Köszönjük szépen neki is a hihetetlen élményeket! :)

Itália gyöngyszemei

Vésztő
4.8
Feledhetetlen élményekkel gazdagodtunk.Mesés tájakon jártunk, a szállodák is rendben voltak. Kiváló sofőrökkel és profi idegenvezetővel utaztunk. Hálásan köszönünk mindent a szervezőknek és Krisztinának, az idegenvezetőnek.

Dél-Itália kincsei: Sorrento, Nápoly, Capri

Budapest, XV. kerület
4.8
Egy remekül összeállított, kiválóan szervezett program, amelyet egy fantasztikus tudású és rendkívül intelligens idegenvezető tartott tűpontosan kézben. Mison Andrea az egy hét alatt elképesztő mennyiségű információt osztott meg velünk, mindezt azonban úgy tette, hogy nem nyomott agyon bennünket. Ilyenfajta élményalapú idegenvezetésben még soha nem volt részem. Két helyen tölthettünk volna talán kicsit több időt, Sorrento és Nápoly rövid volt. Dél-Itália csodálatos, ez az út alkalmas arra, hogy az ember alaposan belekóstoljon, hogy aztán egy-egy részével később behatóbban is megismerkedhessen. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki most készül először a környékre. A buszozás jól viselhető, a remek sofőrök mellett biztonságban van az ember.

Nápoly-Capri-Sorrento-Amalfi-part

Székesfehérvár
4.6
Összességében nagyon jól éreztük magunkat az utazáson. Az idegenvezetőnk, Krisztina felkészült, pontos, mindenben segítőkész. A buszvezetőkkel is maximálisan meg voltunk elégedve.
Az első és utolsó napi szállással (Montecatini Terme, Hotel Miro) nem voltunk megelégedve. Előzetesen megnéztük a honlapjukat, az ott közölt fényképek és a valóság messze állnak egymástól. A szobában nem volt megfelelően takarítva és hideg is volt, amit nem tudtak orvosolni.
Az olaszországi idegenvezetőnkkel (V. Erzsébet) is teljesen elégedettek voltunk, határozott és tájékozott volt. A programokat jól szervezte és vezényelte le, a rendelkezésre álló időt kihasználta.
A Hotel O Sole Mio teljesen megfelelő volt. Azt esetleg érdemes előre tisztázni, hogy nem minden szobához lesz öbölre nyíló kilátás. Nekünk kicsit csalódás volt, hogy a teraszunk egy betonfalba végződött, mert előtte gyönyörű kilátás lett körvonalazva. Ettől függetlenül a szállás nagyon jó. A szobák tiszták és tágasak.
A napi kirándulások jól szervezettek voltak, az idegenvezetőnk kiválóan bonyolította le.

A Nápolyi-öböl kincsei

Budapest, X. kerület
4.4
A lehetőségekhez képest azt kaptam, amit vártam.

Róma, Nápoly, Capri, Pompeji 2020. április 30-tól május 4-ig

Hegykő
4.8
Gyakorlott, jó szervezés, remek idegenvezetés

A Nápolyi-öböl kincsei

Budapest
4.8
Tisztelt Iroda!

Az utazás kiválónak bizonyult számomra, minden program rendkívüli élmény volt.
A tájak lenyűgözőek és felejthetetlenek maradnak, Nápolytól Amalfi-ig.

Külön szeretném kiemelni Natália ( Nati ) és Erzsi idegenvezetését, profin vezéreltek minket végig minden számunkra ismeretlen tájon, városon. Mindkét hölgyről csak a legmagasabb szinten tudok véleményt nyilvánítani.Tökéletes munkát végeztek, mind kedvességükkel, mind szakmaiságukkal, az utakhoz pedig a saját személyiségükkel is hozzátettek az élményhez.

Egyetlen dolog okozott csak számomra csalódást, mégpedig az, hogy Nápolyból sajnos vajmi keveset volt módunkban látni, de ebben nagy mértékben az időjárás és a korai sötétedés játszotta a szerepet. Mindazonáltal lehetett volna véleményem szerint több időt is szánni magára a városra.

De ettől függetlenül maradéktalanul elégedett vagyok az úttal, mind én, mind a velem utazó családtagom.

Tisztelettel:
György


A Nápolyi-öböl kincsei

Budapest, XVI. kerület
4.2
Sajnos s csoportban egy 78 éves részben mozgáskolátozott néni is volt , akinek nem szabadott volna ilyen úton részt vegyen. Hátráltatta sz idegenvezzetőt , többször elveszett vagy akaratosan viselkedett. Sokszor hátráltatta a csoport programját.A részvevők egyöntetű véleménye az volt , hogy az utazási iroda hibájából vehetett részt az utazáson.Egy ilyen idős személynek fel kellett volna hívni a figyelmét , hogy nem neki való az ilyen utazás , illetve visszautasítani arészvételi lehetőséget.

Dél-Itália kincsei: Sorrento, Nápoly, Capri

Miskolc
5.0
Tisztelt Utazásszervező!

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az utat.
Csodás tájak, kényelmes szállások, bőséges étkezések.
Aktív pihenést igénylők esetében minden igényt kielégít.

Köszönöm a csodás nyaralást!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!