Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
találat
Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!

Bár mondhatjuk, hogy a magyar emberek számára messze nem esik a turizmus fősodrába az észt főváros, de idén talán megér egy misét, vagyis pontosabban egy látogatást.

Erre remek apropó, hogy Turku mellett Tallinn büszkélkedhet 2011-ben az Európa Kulturális Fővárosa címmel. És hogy pontosan mire számíthat az idelátogató? Egy kb.400 ezer lakosú főváros inkább kisvárosnak minősül, így egyértelműen a mindent egy helyen megkapok érzésre.

Kikötő, Óváros, Várnegyed,...

Olvasson tovább! >>>

Irán hatalmas, gyönyörű és elképzelhetetlen kultúrával és történelemmel megáldott ország, szerencsétlen módon mégis az elmúlt század politikai manőverei, és azok hatásai határozzák meg mai megítélését. Sokan alig tudnak többet róla, mint amit a híradásokban hallanak: korábban az irak-iráni háborúk, az 1979-es Iszlám Forradalom, a...

Olvasson tovább! >>>

A Kedves Olvasóink az utóbbi napokban tapasztalhatták meg, hogy új út típusú tartalmak is megjelentek a megváltozott utazom.com főoldalán. Most már nem csak olvashattok kalandjainkról, hanem itt a lehetőség, hogy velünk éldd át őket! A külföldi túrák mellett itthoni, ingyenes megmozdulásokat is szervezünk és minden résztvevőt szeretettel várunk.
 
Az itthoni, ingyenes túrákat több okból is fontosnak tartjuk. Nagyon szép és értékes tájak vannak Magyarországon, hiba lenne kihagyni a...

Olvasson tovább! >>>

Nem tudom honnan a középkori várak, várromok iránti lelkesedésem. Talán a gyerekkoromból megmaradt idealista rajongás, amikor is lego várakon eljátszottam az Egri-vár ostromát vagy netán felnőttkori rejtett elvágyódás azokba letűnt korokba, amit a várak testesítenek meg? A várak általában hegycsúcsokra épültek, talán ez is oka a rajongásomnak, úgy érzem, lelkem kiszabadul, a várakból kitekintve kinyílik a tér, s olyan, mintha „gépen szállnék a táj fölébe”. A kérdés azonban nyitott marad, s...

Olvasson tovább! >>>

Napsütés, radler és mászás várt ránk a Hohe Wand túránkon. Belekóstoltunk a via ferrátázásba, kortyolhattuk a hangulatos osztrák házak teraszán a hűs italunkat, kinézhettünk a szédítő skywalk-on. Kell ennél több? A képek önmagukért beszélnek.

Olvasson tovább! >>>

Manapság nehéz elképzelni, hogyan válhat lakatlanná egy város, azonban a történelem viharai közt nem egy virágzó település lett eggyé a földdel. Ennek okai szerteágazóak lehetnek: háború, természeti katasztrófa, éghajlatváltozás, fontos kereskedelmi partner elvesztése, hogy csak néhányat említsünk. Azonban bármi is legyen az ok, ezen elfelejtett városok többségének leromlott falaiba a régészek végül csak belebotlottak. Ezekből válogattunk.

Karthágó

A mai Tunézia tengerpartján...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!