Toszkána térkép

Körutazás

» Szarvasgomba ünnep és olíva kóstoló Toszkánában - 4 Napos Buszos Körutazás Olaszországban
» Toszkána és Cinque Terre - 5 napos buszos körutazás Toszkánában
» Virágos Toszkána & homokos tengerpart - 7 Napos Buszos Körutazás Olaszországban
» Firenze a reneszánsz bölcsője - 4 napos buszos körutazás Toszkánában
» Toszkána Varázsa - 5 napos buszos körutazás Olaszországban

Városlátogatás

» Szarvasgomba ünnep és olíva kóstoló Toszkánában - 4 Napos Buszos Körutazás Olaszországban
» Virágos Toszkána & homokos tengerpart - 7 Napos Buszos Körutazás Olaszországban
» Firenze a reneszánsz bölcsője - 4 napos buszos körutazás Toszkánában
» Toszkána Varázsa - 5 napos buszos körutazás Olaszországban
» Toszkána ínyenceknek - 5 napos buszos körutazás Toszkánában

Élmények, beszámolók, látványosságok, látnivalók ...

A Toszkána faktor- tényleg jobb itt mint máshol?

Alkonyodik a hullámzó dombok között. A lemenő  Nap aranyfényben tündököl a sárguló szőlőleveleken, gyémántként ragyog a vízcsepp a sötétlila szőlőfürtök selymes tapintású kisbolygóinak gömbölyű felszínén. A horizontot megtörő hegyeken apró városok őrködnek szerteszét az etruszk kor sötét titkait őrizve, komoran vigyázva az alant elterülő szelíd tájat.

Toszkán tájak és tányérok-blog az utazom.com-on

Toszkána olyan,  mint az igazi szerelem: szenvedélyes, izgalmas, forró és hűvös egyszerre, tele van álmodozással és néha csalódással, de gyakran sokkal inkább létezik a fejünkben mint a valóságban. Igazán széppé a mi vágyakozásunk teszi, értékeit mi töltjük bele abba a mások  által néha már kopottra fantáziált keretbe, amit ez a varázslatos táj ad kalandjainknak.

San Galgano, avagy mit keres az Excalibur Toszkánában?

Toszkána talán a világ egyik legszebb része. És ha ez még nem volna elég, misztikus dolgokban is bővelkedik (gondoljunk csak a volterrai nekropoliszra). Siena varosától délre találunk egy kis templomot, ami a Rotonda di Montesiepi nevet viseli.

A 10+1 legszebb város a festői Toszkánában

Toszkána: már a név hallatán is elfogja az embert egyfajta kellemes bizsergés. [utazom:csikkep:51469] A gyönyörű tájon, a lankás dombok között apró városkák bújnak meg- középkori hangulatú utcáikon sétálva vagy az ősi épületektől határolt főtéren évszázadokat repülhetünk vissza az időben. Ebben a válogatásban összeszedtük azokat a településeket, amelyek a legközelebb állnak a szívünkhöz, és amiket mindenképpen érdemes megnézni, ha Toszkánába utazunk. San Gimignano: Toszkána esszenciája ez az apró kis település, amit középkori Manhattannak is neveznek.

A különleges Monteriggioni, Toszkána

Toszkána számlatan kedves kisvárosa közül is a legszebbek között tartják számon a Siena és Montepulciano között található Monteriggionit. A fallal körülvett település főterén különösen jól esik egy kávé vagy egy pizza. A várfalat körbe is járhatjuk, nagyon szép panorámát élvezhetünk: a könyező dombok és a cipursokkal szegett táj lenyűgöző látványt nyújt. [utazom:csikkep:51469]

Az őszi Montepulciano

A meseszép Toszkána tartomány egyik leghíresebb települése Montepulciano. Az etruszk hagyomány szerint, dombtetőre épült városka elbűvölő ékszerdoboz. A kanyargós utcák, kövezett apró terek, a híres Palazzo Comunale márvánnyal borított épülete és az isteni Vino Nobile maradásra bírja a vándort - jó eltölteni egy két napot a városka közvetlen környékének felfedezésével.

Toszkána szállás: az agriturismo

A szállásunk Toszkánában, népszerű kerékpártúránkon, egy nagyon hangulatos agriturismo. Ha Olaszország eme csodálatos szegletébe utazunk, akkor ez a szállástípus szinte kötelező. Ilyen a szállás a mi házunk is Toszkána vidékén: egy domb tetején épült, körpanorámával kecsegtető autentikus farmház a bázisunk egész héten. [utazom:csikkep:435] A szobák berendezése eredeti toszkán ízlés szerint készült, gyönyörű bútorok között pihenve, hatalmas konyhában főzőcskézve, gyönyörű medence partján telnek a napok.
Criteo engedélyezve: 
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!