„Tátrai hangulatok” című könyv továbbra is előrendelhető

2014 elején adtam hírt arról, hogy megjelenés előtt áll "Tátrai hangulatok" című képeslapos könyvem. A könyv megjelenéséhez a kiadóval kötött megállapodás szerint meghatározott számú előrendelés szükséges. Mivel ezt eddig nem sikerült összegyűjteni, ezért a könyv sajnos még a mai napig sem jelenhetett meg. Most, az év végi ünnepek, az ajándékozási időszak közeledtével ismételten kéréssel fordulok a www.magas-tatra.info oldal olvasóihoz. Egy szép, tartalmas képeslapos album úgy gondolom hasznos ajándék lehet azoknak a szeretteinknek, barátainknak, akiket érdekel a Magas-Tátra egykori világa, hazánk egykori legmagasabb hegységének történelme, feltárása.
Arra szeretném kérni a Magas-Tátra és a tátrai túrák kedvelőit, a Magas-Tátra régi világa iránt érdeklődőket, valamint a régi képeslapok gyűjtőt, hogy aki teheti, és érdekli a könyv témája, de eddig még nem élt az előrendelés lehetőségével, az a „Tátrai hangulatok” kedvezményes áron történő előrendelésével járuljon hozzá ahhoz, hogy ez a hiánypótló kiadvány még a Karácsonyi ünnepek előtt megjelenjen.

Ehhez nem kell mást tenni, mint az alábbi adatokat tartalmazó megrendelést elküldeni a tatraihangulatok@gmail.com e-mail címre: Könyv darabszáma – Név – Település – Utca, házszám – Irányítószám – Telefonszám – e-mail cím. Az előrendelések hozzám futnak be, az előrendelt könyveket pedig az Agenda Natura Kiadótól a GLS futárszolgálat fogja eljuttatni a megrendelők címére. Az A4 formátumú, 160 oldalas album ára előrendelés esetén 4.620.- Ft, később, a megjelenés után, a kiadótól történő vásárlás esetén viszont 5.460.- Ft lesz. Ehhez jön még a postaköltség, amely egy könyv esetében 700.- Ft körül van. A kedvezményes áron elérhető előrendelés a leendő vásárlók számára azért fontos, mivel ez az exkluzív kivitelű képeslapalbum nem kerül hagyományos könyvesbolti terjesztésre, az albumot a megjelenés után csak a kiadótól, illetve a később megjelölt néhány helyszínen lehet majd megvásárolni, akkor már viszont csak a normál áron. Az album megjelenésének időpontja csakis a megfelelő számú előrendelés összegyűjtésének időpontjától függ.

Mivel mind a honlap, mind pedig az oldal Facebook profiljának látogatottsága napról napra növekszik, bízom benne, hogy lesznek olyanok, akik eddig még nem értesültek erről a készülő könyvről, és megrendelésükkel hozzá tudnak járulni annak megjelenéséhez.
Egyúttal szeretném megköszönni a türelmét mindazoknak, akik már korábban előrendelték a könyvet. Időközben többen is érdeklődtek a megjelenésről, nekik is azt mondtam, és most is csak azt tudom mondani, hogy köszönöm szépen az előrendelést, és további türelmüket kérem. Valamennyi előrendelést rögzítettem, és amint célegyenesbe kerül a megjelenés, természetesen értesítem őket a megjelenésről.
Az albummal, az előrendeléssel kapcsolatos kérdésekben a tatraihangulatok@gmail.com címen szívesen állok az érdeklődők rendelkezésére.
Az illusztrációként mellékelt borítóterv mellett a kiadás előtt álló könyv 4 oldalát itt lehet megtekinteni!

Lejegyezte: Nagy Árpád

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazási ajánlatok

» Alacsony-Tátra: Csúcstúra a Király-hegyre (1946 méter) - 1 napos túra
» A Kis-Fátra legmagasabb csúcsa és főgerince - 1 nap
» Szlovák Paradicsom – Hernád-áttörés - 1 nap
» Kócs-havas, Nagy-Kócs - 1 nap (új)
» Magas-Tátra, Nagy-Morgás csúcs - 1 nap

Információs oldalak

» Aktív nyaralás
» Via ferrata túrák kezdőknek és haladóknak

Cikkeink

» A Magas-Tátra télen - Kovács Attila
» Hogy éljünk túl ANYAGILAG egy tátrai balesetet? - magas-tatra.info
» Könnyű túra a Tátrában - a Zöld-tavi menedékház - Kovács Attila
» A Magas-Tátra természeti látnivalója - a Tarpataki-vízesések - Kovács Attila
» A Szlovák Paradicsom szurdokai - Kovács Attila
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!