Aktívan Ausztriában: Hunguest Hotel Heiligenblut

Ausztria egyik legszebb tája a Magas-Tauern Nemzeti Park. Az Alpok csodálatosan tiszta levegője és a környező hegyek látványa önmagában is megér egy utazást. De ha már ebben a szabadidő-paradicsomban vagyunk, miért is ne maradnánk néhány napra? A Hunguest Hotel Heiligenblut éppen ezt kínálja: varázslatos alpesi környezetben fekvő szállást és kiváló aktív programokat. Az akcós csomag tartalmát, a szállást és az ellátást most egy rafting lehetőség és egy tenisz/squash illetve egy ingyenes kerékpárhasználat is kiegészíti.

A hegyek világát a legjobb gyalogszerrel vagy kerékpárral fedezhetjük fel. A szállás környékén számtalan jól kiépített túraút vezet, csodás panorámát élvezhetünk, ha megmásszuk a környező csúcsokat, vagy bringatúrára is indulhatunk a völgyekben. A szálloda kerékpárbérlési lehetőséget is biztosít, és a a Karintia Kártyát is megkapjuk a szállás mellé, amivel további kedvezményeket is igénybe vehetünk.

A Hunguest Hotel Heiligenblut most akciós szállásárakkal és színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit. Ha már most szeretnénk tudni, milyen csodálatos táj vesz majd körbe a Magas-Tauernben, akkor nézd meg ezt a kisfilmet:

 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Információs oldalak

» Síelés Karintiában
» Síelés Ausztriában

Cikkeink

» Az Alpok legnagyobb nemzeti parkja - a Magas-Tauern - Kovács Attila
» Síelj a Grossglockner lábánál - a csodás Heiligenblut - Kovács Attila
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!