A Balaton felett az ég...

A Balaton legendásan szép természeti táj, Magyarország egyik ékessége.

A tavat övező vidékek mindegyike tartogat titkos csodákat, a Káli-medence hangulatos falvaitól a Csobánc, a Gulács és a Badacsony orgonasípos tanúhegyein keresztül a szigligeti várból elénk táruló kilátásig.

A déli partról pedig csodálkozva szemlélhetjük a felvidék erdőkkel borított horizontját: ahogy Keszthely felé lemegy a Nap, a gyengülő fény vöröses derengésbe vonja Tihany gejzírkúpjait, vagy Révfülöp hangulatos parti sétányát is.

A nyári, balatoni este egészen egyedülálló és egyedi hangulattal rendelkezik. Messze a város zajától és műfényeitől, távol a hétköznapok rohanásától és feszültségétől leülhetünk egy tóparti padra és elmélázhatunk a Balaton szépségén.

Fonyódról vagy Fenyvesről igazán csodás az este: ahogy gyengül a fény, a csillagos nyári ég sötétkék vitorlája feszül ki a tó tükre fölé.

A Balaton maga az emlékezés és a boldog percek esszenciája - gyermekkori nyaralások, kamasz szerelmek és a felnőttkor gondtalan pillanatait számolják a parti fövenynek verődő apró hullámok.

A balatoni éjjel mindenkinek jelent valamit - nem is tudjuk szavakkal kifejezni, csak az a finom melegség, ami elönti a szívünk, ha visszagondolunk a saját értékes pillanatunkra, amit régóta őrzünk ott legbelül...

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Cikkeink

» Kerékpáros kemping Aszófőn - Kovács Attila
» Gasztrokocsma a Balaton-felvidéken - Neked Főztem, Zánka - Kovács Attila
» A Balaton-felvidék ősszel - Kovács Attila
» Őrszem a Káli-medence felett - a Fekete-hegy - Kovács Attila
» A Balaton szépségei - Nyéki Roberta
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!