5 ok, amiért Máltán tanulj angolul

Az angol nyelv tudásának fontossága elvitathatatlan, az életünk minden területét sokkal könnyebbé tesszük, ha jól beszéljük ezt a világnyelvet. Az sem kérdés, hogy legkönnyebben nem az iskolapadban, hanem egy idegen országban tanuljuk meg legjobban a nyelvet, élőszóban elsajátítva, a mindennapokban használva szerezzük meg a leghasznosabb nyelvtudást.

Összeszedtünk 5 kiváló érvet arra, hogy miért Málta mediterrán szigetén tanuljunk meg angolul:

 

  1. Könnyű kiutazás: Málta nincs messze - a repülési idő mindössze 2 óra. Budapestről heti több járattal, köztük fapados légitársaságokkal is elérhetőek a Máltai Szigetek. 
  2. A szigeten belüli közlekedés kiváló: Mivel Málta apró sziget, nincsenek nagy távolságok, így rövidek a transzferrel, tömegközlekedéssel töltött időintervallumok, nem utazunk sokat a repülőtér és a szállások illetve a szállások és látnivalók, nyelviskolák valamint programok között.
  3. Vendégszerető környezet: Máltán közmondásosan családias hangulat vesz körül - igazi mediterrán vendégszeretet és olaszos gasztronómia a jellemző, olyan, mintha a nagymamánkat látogatnánk meg.
  4. Folyamatos gyakorlás - Máltán hivatalos nyelv a máltai és az angol, így angolul szinte mindenhol jól beszélnek. Az angol oktatásra szakosodott iskolák száma is igen nagy. A nyelvet az iskolapadon kívül pedig az élet minden területén lehet és kell is használni.
  5. Kellemes klíma: Málta szigete ragyogó napsütésben fürdik - 300 napsütéses nap a jellemző, kora tavasztól egészen novemberig fürödhetünk a tengerben, már 10 kékzászlós strand, hosszú, világos nappalok biztosítják, hogy a tantórák után is sok szabadtéri élménnyel gazdagodva gyakoroljuk az angol nyelvet. Lássuk be, sokkal vonzóbb, mint a szmogos Manhattan vagy a ködös Albion - és az árak sem az egekben járnak! 

 

Málta egyike a kevés valóban kétnyelvű országoknak. A szigetek az angol örökséget egy sorsfordulatnak és 160 évnyi történelemnek köszönhetik. Málta alkalmazkodott az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, az Egyesült Államokban és Kanadában elfogadott magas szintű elvárásokhoz, s ezáltal a sziget az angol tanulás egyik legelőnyösebb és legelterjedtebb helyszíne.

A kitűnő klíma pedig a tanulást nyaralássá változtatja. Málta mindig is sokféle kultúrának adott és ad otthont, a diákok így várhatóan a világ minden tájáról találkozhatnak emberekkel az órákon. A tanárok többsége lelkesen integrálja Málta kultúráját az óráiba, és néhány iskola minden héten külön időt szán arra, hogy bemutassa Málta történelmét, jellegzetességet, tájait és lakosait.

Tanulj angolul Málta szigetén!

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazási ajánlatok

» Málta városlátogatás - 5 nap
» Málta szépségei - 6 nap
» A lovagok szigete - Málta - 6 nap
» Máltai Körutazás - 8 nap

Szállás ajánlatok

» Hotel Paradise Bay *** Cirkewwa 223.510 Ft/főtől - Málta / Cirkewwa / Európa
» ST Bayview Hotel *** Sliema 226.600 Ft/főtől - Málta / Sliema / Európa
» Hotel 1926 **** Sliema 248.230 Ft/főtől - Málta / Sliema / Európa
» Seaview Hotel **** Málta, Qawra (16+) 252.865 Ft/főtől - Málta / Qawra / Európa
» Santana Hotel **** St. Paul's Bay 288.220 Ft/főtől - Málta

Információs oldalak

» Málta legszebb látnivalói
» Tengerparti Nyaralás - 2015

Cikkeink

» Mágikus Málta - miért érdemes ide utazni? - Kovács Attila
» Málta legjobb strandjai - utazom.com
» Málta legfinomabb ételei - utazom.com
» Málta és Gozo - a búvárok paradicsoma - Kovács Attila
» Gozo, a legendák szigete - utazom.com
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!