VIA FERRATA TÚRANAP SZLOVÉNIÁBAN

AZ OUTDOOR KALANDOK FŐVÁROSÁBAN

Eleged van az unalmas hétköznapokból, és valódi izgalmakra vágysz? Akkor vegyél részt fergeteges kalandnapokon Szlovénia outdoor fővárosában, Bovecben! Ebben a csomagban igazán kipróbálhatod magad. Kiváló aktív programokat állítottunk neked össze. Festői tájon kalandozhatsz és kipróbálhatod a legizgalmasabb sportokat mint például a vadvízi evezést, drótkötélcsúszást illetve a kanyon és barlang túrát.

Alapár tartalmazza

az idegenvezetést, a felszerelést és a túravezetést

Alapár nem tartalmazza

Az utazást, az utas és útlemondási biztosítást (az út részvételi díjának 1,5 %-a), az idegenforgalmi adót és a belépőjegyeket.

Hossz: 
1 nap
Létszám: 
1-52

Nehézség:

Az aktuális utak nehézségét a napi programoknál találod azonban minden túránk kezdő és haladó szinten is teljesíthetőek.

Program: » Részletes program

Az Extreme Valley teljes körű kalandszolgáltatást nyújt neked a Soca-völgyében és Bovecben, Szlovénia kalandfővárosában!

Olvasd el, milyen élmények várnak rád itt: 

Rafting a Soca-folyón

A Mangart megmászása

Egy korty adrenalin - a canyoning

Szlovénia kalandfővárosa - Bovec, az Extrém völgyben

Különleges kilátás az Extreme Valley látogatóinak - a Boka-vízesés

 

További információ

Kapcsolódó cikkek

» Bovec télen - Kovács Attila, 2014. január. 09
» Világszenzáció a postojnai cseppkőbarlangban - tojást rakott a Proteus! - Kovács Attila, 2013. október. 28
» Szlovénia kerékpártúra - Kovács Attila, 2013. május. 21
» Hótalpas túra Szlovéniában - Kovács Attila, 2013. március. 04
» A Vintgar-szurdok ősszel - Kovács Attila, 2012. október. 08
» Mit tegyünk, ha fázunk?- a kihűlés veszélyei - Kovács Attila, 2018. május. 25
» CONGO – THE GRAND INGA PROJECT - gyémántkemény vadvízi kajakfilm - Kollmann András, 2018. május. 25
» Aktív utazások, izgalmas túrák az utazom.com szervezésében - Kovács Attila, 2018. május. 24
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Hasonló utazások, nyaralások:

Részletes program
1. nap: Budapest, Bovec, Mangart 2679, Budapest

Érkezés után gyülekező az ExtremeValley.Com Sport-Szabadidős és Rekreációs központban. Regisztráció és  ismerkedés a völggyel majd bázisunkon felszerelést osztunk, majd balesetvédelmi okatatás után indulunk a Mangart hágóba. A Via Ferrata szettekkel a csúcs előtti szakaszon biztosítjuk magunkat. A meredek mászás után pillantjuk meg fel a Mangart 2679 méter magas tetején található csúcskeresztet. Szlovénia harmadik legmagasabb pontját elérve nagy örömmel tekintünk körbe. Alattunk látható a Soca völgye, körbevesz a Júliai-Alpok, messzebb feltűnik a Magas-Tauern, a Triglav, a Montasio és tiszta időben a Dolomitok csúcsai vagy az Adria is látható. Itt elfogyasztjuk a "csúcs" ebédünket, majd körültekintően leereszkedünk a Soca völgyébe. A kellemesen mozgalmas napot pedig hazautazás követi.

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

az idegenvezetést, a felszerelést és a túravezetést

Alapár nem tartalmazza: 

Az utazást, az utas és útlemondási biztosítást (az út részvételi díjának 1,5 %-a), az idegenforgalmi adót és a belépőjegyeket.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Hátralék: 

A teljes részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
egyénileg
Felszerelés ajánló

sport, szabadidő és túra ruházat, túracipő/túra bakancs; esőkabát; esőnadrág; meleg felső ruházat; túra nadrág; sapka/kalap/kendő a nap ellen; elemlámpa; napvédő krém; törölköző, papucs vagy szandál, fürdőruha, a via ferrata túrák során sportcipő nem megfelelő! Kemény talpú túracipőre, vagy bakancsra van szükség. Ne feledd otthon a meleg ruházatot sem, mert a hegyekben még nyáron is hűvös lehet! Ha van, hozz kerékpáros vagy via ferratás kesztyűt! A jó minőségű túracipő, esőkabát és esőnadrág fontosságát külön hangsúlyozzuk, kérjük, mindenképpen hozz magaddal! Olyan bakancsban gyere, amit már régóta használsz! Ha új bakancsod van, a túra előtt járasd be, nehogy az utazás alatt törje fel a lábad! A programjainkra a teljes szükséges felszerelést az ExtremeValley.Com mindenki számára biztosítja.

Egyéb részletek
Kiutazás: 

egyénileg, Szabadon választott utazási lehetőségek lehetnek. Javasolt saját gépjárművel
való érkezés. Lehetőség van kis repülővel is érkezni.

Étkezés: 
önellátó
A területről: 
Bovec: Juliai Alpok tengerhez közeli lábánál három gyönyörű völgy (Trenta, Bavšica , Koritnica) találkozásánál fekszik a festői környezetében fekvő kalandfőváros. A Soca-völgy turisztikai centruma: az ExtremeValley Sport-Szabadidős és Rekreációs Központ – Közép-Európa legmagasabb zuhataga – a Boka-vízesése mellett. A völgyön zubog át az egyedülállóan smaragd színű, tajtékos habokat vető Soča folyó, mely páratlan és lenyűgöző élményt biztosít az ide látogatók számára. A Soca-völgye már több világsikerű filmprodukciónak biztosított mesebeli hátteret, többek között a NARNIA csodálatos fantáziavilágának díszleteként is szolgált.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Szlovéniába. Szlovénia hivatalos pénzneme az Euro.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő, sportbalesetre is kiterjedő biztosítás megkötése kötelező. A biztosítást túravezetőink az indulás előtt ellenőrizhetik és nem érvényes, vagy nem megfelelő biztosítás kötvény hiányában jogukban áll az utazáson való részvételt megtagadni. Irodánkban van lehetőség kedvezményes biztosítás megkötésére vagy a helyszínen is megköthető. Az utazás ára nem tartalmazza az útlemondási biztosítást.
Korhatár: 
A programon való részvétel 6 évestől aktív idős korig ajánlott.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!