vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Varsó és nevezetességei

Krakkóhoz képest Varsó méltánytalanul kevéssé ismert a magyar turisták előtt, pedig a lengyel fővárosba megéri ellátogatni: a hangulata magával ragadó, építészetileg és a látnivalóit illetően izgalmas, számos kultúrtörténeti érdekesség kapcsolódik hozzá, s nem utolsó sorban a gasztronómiai kínálata is magáért beszél.
Vélemények, értékelések
4.4
8 értékelés alapján
6 napos buszus körutazás Lengyelországban

Lengyel történelmi városok Lodz-Varsó-Gdansk-Torun-Poznan-Wroclaw-Olmütz

Budapest, V. kerület
5.0
Kiemelendő az idegenvezető történelemmel kapcsolatos tudása, a buszvezetők utasokkal szembeni figyelmessége, továbbá a helyi idegenvezetők odaadása.
Köszönjük!

Baltikum és Szentpétervár

Budapest
3.6
Zsúfolt, de élménydús volt a program. Nem maradt szabadidő, sokszor nem voltak használható információk az időszervezésről. A szentpétervári túravezető nagyon elhívatott, kedves és lelkes volt. A tallinni és varsói szállás minden elvárásnak megfelelt, a szentpétervári jó volt, a rigai viszont elhanyagolt az ellátással együtt.

Baltikum és Szentpétervár

Budapest, IV. kerület
3.8
Erősen feszített a tempó, aki nincsen félpanzióra befizetve - mi nem voltunk - viszonylag nehezen tudja az étkezéseket összehozni mivel nem igazán van szabadidő mikor egyénileg vásárolni vagy étkezni lehetne. Sok a látnivaló és sok az utazás is, de a programon nem igazán lehetne mit ritkítani, így marad a reggeli "feltankolás" a szállodában egy-egy gyors közértes vásárlással vagy utcai árussal megspékelve.
6 napos buszus körutazás Lengyelországban

Lengyel történelmi városok Lodz-Varsó-Gdansk-Torun-Poznan-Wroclaw-Olmütz

Budapest, XVIII. kerület
4.4
Az utat nagyon élveztük, jó volt Az idegenvezető szuper, a sofőrök is jók voltak.
A szállások egy kivételével jók voltak.A Varsó melletti szállás, ami egy fura épület-
komplexumban volt, az röviden rossz.
Hosszabban: valamilyen autópálya mellett állt, ami egész éjjel hangos volt. A szoba
hangulatosnak indult, bár a fal az egyeik oldalon ujjnyira ketté repedt, az ágy rugói kiálltak, nyikorgott, alig lehetett rajta aludni. A pincér az étteremben nem volt valami udvarias. Sört kértünk, amit csak a vacsora után volt hajlandó kihozni (bár a szomszéd asztalt kiszolgálta, akik nem velünk voltak).
Ezen kívül a Vöröskő várát kihagytam volna, mert az a program az út végét lehúzta:
az egy szem ember, aki a várban volt, minden ajtót kulccsal nyitott előttünk, zárt utánunk. Nyomasztó, levegőtlen volt, nem beszélve az idegenvezető kezébe nyomott, előre leírt szövegről, mert hogy csak azt olvashatta fel. Mindezt 10 euróért.
Ezeket leszámítva, élveztük az utat, bár egy kicsit több szabad idővel mégjobban érezzük magunkat, és nem annyira feszített a tempó. Persze tudom, hogy mi választottuk a programokkal együtt az utat, de az előre nem látható, hogy ez milyen sok, és milyen kevés idő marad egyénileg.
Köszönjük az utat, ha találunk nekünk megfelelő programot ajánlataikban, szívesen választjuk újra a Önöket.
6 napos buszus körutazás Lengyelországban

Lengyel történelmi városok Lodz-Varsó-Gdansk-Torun-Poznan-Wroclaw-Olmütz

Maglód
5.0
Nagyon szép élményekkel gazdagodtunk. Imádtuk Bernadettet és a sofőrök is segítőkészek, barátságosak voltak. Jövünk megint Önökkel Bulgáriába.

Baltikumi körutazás - Finnország, Észtország, Lettország, Litvánia

Budapest
4.6
Érdekes, jól szervezett túra, jó idegenvezetővel, aki kordában tudott tartani egy 44 fős csoportot. Néha kicsit szűkszavú volt, de a fontos információkat mindig közölte. A szállás 1 helyen volt kifejezetten szinvonaltalan (Riga): apró kamraszoba az utcaszintre néző ablakkal, légkondi nélkül, de ez csak néhány szobára vonatkozott, a szobák nagy része megfelelő volt, amint ezt a visszaúton ugyanabban a hotelban mi is tapasztaltuk. Oda kéne figyelni a mindenkire vonatkozó! színvonalas ellátásra, ahogyan ez a többi szállödában működött is.

Baltikumi körutazás - Finnország, Észtország, Lettország, Litvánia

Budapest
4.3
Általában minden szálláshelyen jól főztek, a tallini szálloda lefelé kicsit kilógott a sorból, látszik, hogy volt munkásszálló. Az idegenvezetó profi
6 napos buszus körutazás Lengyelországban

Lengyel történelmi városok Lodz-Varsó-Gdansk-Torun-Poznan-Wroclaw-Olmütz

Budapest, XIX. kerület
4.2
Az ilyen utaknak az előnyében van a hátránya is. A feszített tempó, hogy rövid idő alatt sokat lássunk. Aki már járt hasonló buszos úton tudja, hogy ez várható. Én édesanyámmal voltam és akár a "nagyon jó" utazási értékelést is megérdemelné ez az út. Az a pár apróság, ami nem tetszett túl mutat az utazási irodán. Poznan-ban a Novotel hotelben addig nem szolgáltak ki bennünket, amíg nem rendeltünk italt. Ezzel még nem lenne probléma, de a rendelés előtt nem kaptunk itallapot. Így csak fizetéskor szembesültünk az árakkal. Wroclav-ban a ****-os szállodában is tettek ki vizet a vacsorához, de itt nem.
Nagyon jó, hogy van Önöknél ez az út, mert rengeteg szép helyet lehet látni Lengyelországból. Szerintem minden utas sok élménnyel lett gazdagabb még ha nem is vallja be.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!