Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Szállás típusa
Kiutazás
Akciók, kedvezmények, last minute Sella Ronda

Sella Ronda térkép
Sella Ronda cikkek

» Síelés Olaszországban
találat

A keresés az alábbi szűrőkkel nem hozott eredményt:

Töröld a nem kívánt szűrési feltételeket!

Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!

A Spanyolországba látogatók szinte áhitattal emlegetik Rondát, az andalúz települések legszebbikét, ennek ellenére mégis kevessé ismert története, valódi szépsége. Hogy mi az, ami a 21. század turistáit Rondába csalogatja, vagy mi az, ami saját korában Hemingwayt, Orson Wellest, James Joycet vagy Rainer Maria Rilket megbabonázta? Csak ajánlani tudom: mindenki járjon maga utána, igazán érdemes!


Ronda a Sierra de Gazalema Nemzeti Park szélén, és festői Sierra de las Nieves...

Olvasson tovább! >>>

A Júliai-Alpok egy nagyon szép vidéke a Kanin-hegység, melyen Olaszország és Szlovénia osztozik. Sella Nevea kicsiny síközpontjának neve ismerősen hangozhat - felette található a mesebeli Rifugio Gilberti menedékház.

Tarvisio és Bovec között emelkedő csipkés mészkőgerincet most vastag hótakaró borítja, amely több helyen eléri a 650-790 centiméteres vastagságot. Sella Nevea-ből most nem juthatunk...

Olvasson tovább! >>>

Egy különleges hal érdemelte ki a nem éppen hízelgő címet, viszont ezzel felhívhatja a figyelmet a többi olyan ronda élőlényre is, amelyeket szintén a kihalás veszélyeztet.

Nemcsak a cuki állatoknak van szükségük segítségre a fennmaradásukért vívott harcban, hanem a csúnyáknak is. Ha a hópárducra gondolunk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy világon mindenki támogatná e csodálatos faj megmentését. De ki fog energiát áldozni az olyan csúf egyedek fennmaradására, mint a blobfish...

Olvasson tovább! >>>

Régóta kerestem, kutattam egy olyan hátizsákot, ami minden több napos kiruccanásra jó. Nagyméretű, egyhetes vagy hosszabb kalandra való zsákom már volt, de az mind súlyban, mind méretben túl soknak bizonyult. Szerettem volna, ha jó egy hétvégi túrára, télen sok plusz felszerelés cipelésére, sítúrázni, és szerettem volna, ha tartós és erős anyagú a zsák, hogy sokáig használhassam.

...

Olvasson tovább! >>>

A Dorfhotel Seeleitn közvetlenül a Faaker See partján épült hangulatos síszállás közel van Arndoldstein és Gerlitzen síterepeihez, de nem csak Ausztria hanem Olaszország és Tarvisio vagy Sella Nevea is gyorsan elérhető innen.

A házakban található apartmanok berendezése a népi építészetet idézi, mégis minden szükséges eszközzel fel van szerelve.

A hangulatos kis "falucskában" jól esik a téli pihenés.

A nagy belső tér kiválóan alkalmas arra, hogy...

Olvasson tovább! >>>

Országúti bringasárhányóra volt szükségem, ezért körbeszaglásztam a város egy részét, hogy milyen a felhozatal. Nem valami nagy durranás, kicsit gazdagabb kínálatra számítottam. Van fekete, fehér, pepita, pink és még pár szín, de a típusok nagyjából egyformák.

Nem árt az elején megnézni a vázat, hogy egyáltalán vannak-e rajta sárhányótartó furatok. Ha nincsenek, akkor a dolog nagyban egyszerűsödik, mert gyakorlatilag marad a gumis megoldás, ami még esztétikus. Persze lehet bilincset...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!