vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Otthon a világban

- részlet Tamási Áron trilógiájából -   - Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne - ismételtem el magamban. És éreztem, hogy a szívem megtelik nagy és általános meleggel, a lelkem megtelik a derűs idő nyugalmával, és a szemem megtelik a hajnal harmatával.     Lassan felálltam és azt mondtam:  

Az Isztria titkai: Limski kanal

Az Isztriai-félszigeten található a Limski kanal nevű folyóvölgy, amit feltöltött a tenger. A hosszú, keskeny öblöt egyenesen fjordként szokták emlegetni, mert nagyon hasonlít a jég által vájt hasonló alakú, bár jóval mélyebb tengeröblökre. Ha Rovinj vagy Porec városában járunk, és még nem vágyunk vissza a strandra, kiránduljunk el ide, hiszen nagyon könnyen elérhető ez a csodaszép táj, de Pula is csak egy órányi autózásra található innen. [utazom:csikkep:41078] Érdemes beiktathatni ennek a természeti látványosságnak a meglátogatását, ha Horvátország eme gyönyörű vidékén barangolunk...

Porec esti hangulata

Porec: az Isztria egyik legkedvesebb kisvárosa. A római kori utcaszerkezettel szinte megegyező belvárosban sétálva megérint bennünket az elmúlt évszázadok hangulata: az erre járó összes hódító nép nyomot hagyott az városka hangulatán.
Vélemények, értékelések
4.3
20 értékelés alapján

Horvátországban Tengerparton: Hotel Laguna Parentium **** Poreč Isztria

Budapest
5.0
Nagyon jól éreztük magunkat, szinvonalas volt a szállás és a kszolgálás is.Csak ajánlani tudjuk másoknak is.Üdvözlettel:Judit

Csillagtúra az Isztrián

Mosonszentmiklós
5.0
Idegenvezetőnk nagyon széles látókörű, rendkívül felkészült,figyelmes, segítőkész, jó kommunikációs készségű,közvetlen ember volt.
Jó hangulatú, kellemes utazáson vehettünk részt.
Gratulálunk!!!

Csillagtúra az Isztrián

Győr
4.8
Tartalmas, gyönyörű, jól szervezett út volt, kiváló idegenvezetővel. Köszönjük!

Mediterrán Isztria (Pula, Rovinj, Porec, Motovun, Punat, Rijeka)

Veszprém
4.6
A reggeli és a vacsora bőséges és választékos volt.
Isztriai-félsziget napos tájain

Isztriai-félsziget napos tájain

Budapest, XVII. kerület
4.6


Nagyon jól éreztük magunkat. Sokat láttunk, hallottunk.
Az idegenvezető és a gépkocsivezetők mindent megtettek a kényelmünk érdekében.
További jó munkát kívánunk. Nem bántuk meg hogy az irodát választottuk már harmadszor.

Mediterrán Isztria (Pula, Rovinj, Porec, Motovun, Punat, Rijeka)

Budapest
4.6
Sok szép helyen jártunk, tetszett a program és az idegenvezető is.
A szállás tiszta volt, az ételek finomak voltak.
Egyetlen kritikai észrevételem, hogy a "kevesebb, néha több", volt 1-2 város, amit rohamléptekben néztünk meg, h tartani tudjuk a programot, jó lett volna 1-2 helyen többet elidőzni, több szabadidő biztosítása mellett.

Mediterrán Isztria (Pula, Rovinj, Porec, Motovun, Punat, Rijeka)

Budapest,
3.8
Az idegenvezető nem volt jól felkészült. Több tárgyi tévedés is elhangzott, a történelem és a tudományok területéről is. Horvátul egyáltalán nem, angolul is csak közepesen tudott. Viszont nagyon kedves álljad segítőkész volt. Azonban sokkal többet profitálhattunk volna az útból egy felkészült idegenvezetővel.

Hotel Delfin ** Porec

Budapest, XV. kerület
4.0
A szobák nagyon kicsik egy pici hűtőszekrény hiányzott. Mindenképp megéri az erkélyes szobát kérni mert anélkül szerintem elviselhetetlen mivel klima sincs. Esténként zenés műsort adnak ami a második nap már kicsit unalmas sramli zenét jelent, ez éjfélig bezengi a szállodát. Ezt leszámítva a szállás remek helyen van a tenger és a medence is kifogástalan. A tisztaságra sem lehet panasz, egyfolytában takarítanak.

Hotel Delfin ** Porec

Budapest, XIII. kerület
4.0
<szöveg nélkül>

Hotel Delfin ** Porec

Budapest, XII. kerület
4.8
Nagyon kellemes élményeket szereztünk. Magas szintű volt az éttermi szolgáltatás, a recepció igen készséges volt. A szoba tiszta, rendes volt, megjegyzem egy hűtő azért elkelt volna ebben a melegben. A strand is kiváló volt

Hotel Delfin ** Porec

Székesfehérvár
4.5
<szöveg nélkül>

Utazás Horvátország: Hotel Pineta *** Vrsar (Porec) Isztria

Budapest, IV. kerület
5.0
minden nagyon jo

Hotel Delfin ** Porec

Budapest
3.5
Sajnos nincs a szobában egy mini hűtő sem , és ilyen nagy melegben legalább ha fizethettünk volna légkondiért. Ez a 2 legfontosabb dolog ami hiányzott.
Isztriai-félsziget napos tájain

Isztriai-félsziget napos tájain

Budapest, XV. kerület
4.2
Összességében elégedettek voltunk az utazással. Volt pár zavaró dolog: a szállodai szobában nem volt hűtő, ezen nagyon meglepődtünk és kényelmetlen is volt, mert nem tudtunk ételt vásárolni a következő napi programra és az italokat lehűteni. A szállodai szoba nem volt rendesen kitakarítva, amikor megérkeztünk (az előző lakó által otthagyott szemetet nem vitték ki, koszos volt az asztal). A programok alatt nem volt lehetőség ebédelni, csak délután 16-17 óra körül. Az idegenvezető felkészültségével nagyon elégedettek voltunk.

Mediterrán Isztria (Pula, Rovinj, Porec, Motovun, Punat, Rijeka)

Budapest, III. kerület
5.0
Maximálisan jól éreztük magunk. A program összeállítása, az idegenvezetés igen jól sikerült. A szállás tiszta volt, nagyon megelégedettek voltunk. Köszönjük.

Horvát Szállás: Hotel Laguna Molindrio **** Poreč Isztria

Budapest, XVII. kerület
4.3
Nagyon jól éreztük magunkat.
Teljes kikapcsolódásra vágytunk, ehhez minden körülmény biztosítva volt.
Részünkről a szolgáltatások értékelése nem helytálló, mivel nem vettünk igénybe szolgáltatásokat. Amiért csak közepesre lett értékelve: wifi hiánya, ez egy négycsillagos hotelban ma már alapszolgáltatásként kellene hogy szerepeljen.

Mediterrán Isztria (Pula, Rovinj, Porec, Motovun, Punat, Rijeka)

8000
4.0
Az étkezésnél akadt helyhiány a szálloda éttermében, és ebből fakadt kellemetlenség a csoporton kívüli szállodavendégekkel.

Hotel Delfin ** Porec

Budapest, XIX. kerület
2.3
A leírásokhoz képest, sem szauna, sem squash pályával nem rendelkezik a szálloda. A szoba a 80-as évek felszereltségének megfelelő, a fürdőszoba borzalmas. Az étterem étel választéka messze van a svédasztalos választéktól, minden reggel ugyanazzal a 3 típusú felvágottal találkozol, zöldség nincs, az üdítő italok borzalmasak. A szálloda telt házas még sincs semmilyen program. Az iskolai táborokban megszokott közös tv nézés itt természetes, mivel egy szobában sincs tv.
Szerencsére jó időnk volt, ezért kevés időt töltöttünk a szobában, illetve a szállodában.

Hotel Delfin ** Porec

Vác
4.5
<szöveg nélkül>

Hotel Delfin ** Porec

Sajóbábony
3.5
Régi egyszerű szálloda de nagyon szép volt a környék és közel volt a part.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!