Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
találat
Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!

Jordánia egyik legszebb látványossága az évszázadokig feledésbe merült romváros - Petra.

A nabateusok karavánok találkozási pontjánál épült városa gyönyörű és nehezen megközelíthető helyen fekszik.

...

Olvasson tovább! >>>

Manapság nehéz elképzelni, hogyan válhat lakatlanná egy város, azonban a történelem viharai közt nem egy virágzó település lett eggyé a földdel. Ennek okai szerteágazóak lehetnek: háború, természeti katasztrófa, éghajlatváltozás, fontos kereskedelmi partner elvesztése, hogy csak néhányat említsünk. Azonban bármi is legyen az ok, ezen elfelejtett városok többségének leromlott falaiba a régészek végül csak belebotlottak. Ezekből válogattunk.

Karthágó

A mai Tunézia tengerpartján...

Olvasson tovább! >>>

A Nyaralás Horvátországban rajongói oldalon rendezett Horvátország Élménygaléria fotóversenyen az utazom.com által felajánlott nyereményekkel lehettek gazdagabbak az indulók. A versenyre nevezett képekre az oldal rajongói szavazhattak, és a legjobb 30 közé került képből sorsoltuk ki a nyerteseket,...

Olvasson tovább! >>>

A 2011 legjobb pillanata játékunkra rengeteg nevezés érkezett. A közönség által megszavazott 50 legjobb kép közül sorsoltuk ki azokat, akik megnyerik az Hanwag, Fjall Raven, a Nomád Sport és az utazom.com által felajánott ajándékokat. Íme a nyertesek listája.

1 pár ...

Olvasson tovább! >>>

Az ötvenes évek óta több száz helyszínt véd a UNESCO a természettől és főleg tőlünk, emberektől. Akad köztük természeti csoda és emberi építmény is.

Az egész világ szégyenkezett 1954-ben, amikor az egyiptomi kormány az Asszuáni-gát megépítésekor egy cseppet sem törődött azzal, hogy mi lesz saját történelmi örökségével, az Abu Szimbel templommal. S bár a gát megépült, a világ 50 országa összefogott, hogy 80 millió dollárt költsön a templom elköltöztetésére.

Az eset mégis...

Olvasson tovább! >>>

Pelsőczy Petra Áttetsző című kreatív-dokumentumfilmjének munkálatai még nagyban folynak, de magazinunk már most szolgál néhány titkos, jellegzetesen magyar filmes praktikával, melyeket az egyik forgatási napon lestünk el.


A forgatási nap hajnalán egy narancssárga tricikli érkezett a helyszínre, amelyről hamar kiderült, hogy nem a film szereplője, hanem a stáb egyik kelléke lesz. Na jó, de milyen? - tettük fel a kérdést. A rendezőnő a triciklire nézett, aztán ránk, és...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!