vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.7
20 értékelés alapján
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Esztergom
5.0
2019 szept.25-29.-ig Erdély kincsei kiránduláson vettünk részt,mely csodálatos volt.Már az indulás előtt mindenről tájékoztatást megkaptunk az úttal kapcsolatban.Sofőrünk készséggel minden kérést teljesített.Az idegenvezetőnk tudása mindannyiunkat elvarázsolt.Rengeteg információval,sok ,sok szép látnivalóval tették felejthetetlenné ezeket a napokat.Köszönünk mindent,esztergomi csoport.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Dunaharaszti
4.8
Nagyon jók voltak a programok, Erdély sok nevezetességét megtekintettük. A lovaskocsikázás programot is kifejezetten ajánlom. Lukács Attila idegenvezetőnk rendkívül nagy tudású, felkészült szakember, rengeteg erdélyi történetet és információt ismertetett meg velünk. A szállással és az autóbuszozással is minden rendben volt. A sofőrünk mindig pontos és barátságos volt, és finom KV-t is főzött nekünk :)
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Bácsalmás
5.0
A turavezeto nagy tudassal rendelkezik Erdelyrol es Erdely tortenelmerol. A busz vezetonk rendkivuli szakertelemmel vezette a buszt a keskeny hegyi utakon. Mindketten udvariasan segitokeszen alltak az utasok rendelkezesere. Ezzel meg szebbe es emlekezetesse tettek e szep utat. A hotel es panzio szemelyzete maximalis udvariassaggal szolgalta a csoportot. Az ennivalo boseges es finom izekkel erkezett minden nap. A lovas kocsi tura a notazas soha nem lesz feledve. A hegyek, volgyek, tavak, muzeumok, tortenelmi nevezetesegek es varosok lenyugozo latvanyt nyujtottak.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Budapest, XI. kerület
5.0
2019.09.04. és 09.08. között vot szerencsénk az Önök szervezésében az Erdély Kincsei programon részt venni feleségemmel együtt. Az utazás nagyon jól sikerült, mondhatnám felejthetetlen volt. Az idő is nekünk kedvezett, nem esett egyetlen egyszer sem az eső,nem volt kánikula sem, de igen kellemes volt a hőmérséklet.
Nagyon sok felejthetetlen program volt és igen sok gyönyörű látnivaló, nem beszélve a tájról, a rengeteg hegyről és az irdatlan méretű fenyőerdőkről!
Külön kiemelném az idegenvezető -Horváth Alpár- fantasztikus ismeretanyagát amit az út során megosztott velünk, mellyel azt hiszem, hogy nem csak engem és feleségemet kápráztatott el, hanem a többi utastársainkat iis! A tárgyi tudásán felűl a jókedvű és idönkénti vicces megjegyzéseivel csak növelte az amúgy is jó hangulatot mind az autóbuszon mind az adott helyszíneken! Csak gratulálni tudok, hogy ilyen embereket alkalmaznak mint amilyen Horváth Alpár volt a mi útunk során!
A gépkocsivezető valamilyen Imre (sajnos a vezetéknevét nem jegyeztük meg) kiválóan, profi módon, rutinosan vágezte munkáját, látszott a vezetési stílusán, hogy már sok százezer km.-t levezetett.
Az ellátással kapcsolatosan is csak pozitív tapasztalatokat szereztünk mind az étkezéssel mind a szállással kapcsolatban. Tökéletesen megfeleltek az elvárásainknak.
Itt jegyzem meg, hogy a feleségemnek annyira tetszett az egész program, hogy azt tervezi a barátnőivel együtt jövőre ugyanezt a programot választva -amennyiben lehetséges szintén Horváth Alpár idegenvezetésével- szeretnének elmenni ugyanerre az útra!
Összességében az egész program fantasztikus volt, mindennel megvoltunk elégedve csak gratulálni tudunk és köszönetet mondani az Utazási Irodának a szervezésért.
Munkájukhoz további sok sikert kívánunk!
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Magyaralmás
4.8
Igazi kikapcsolódást nyújtó, gazdag napok voltak! Gondoskodó, figyelmes, higgadt, előrelátó idegenvezetés ( Lukács Attila) Jól felépített program, remek időbeosztás, konfliktusokat megelőző szervezés! Mindenkinek ajánlani tudom!
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Tatabánya
5.0
Az idegenvezetőnk felkészült, udvarias, segítőkész volt, az autóbusz vezetője szintén.
Mindennel meg voltam elégedve, csodálatos élményekkel gazdagodtam.
Köszönöm Mindenkinek a munkáját.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Veresegyház
4.8
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Lukács Attila idegenvezetőnknek kimagasló teljesítményéért,széleskörű tájékozottságáért,lelkes munkájáért! Az Erdély Kincsei május 22-26.-i utunk során tapasztaltak alapján.Köszönet az autóbusz vezetőnek Gábornak is, aki nagy rutinnal, és helyismerettel rendelkezve biztonságosan vezette végig az utat. Segítőkész, előzékeny volt mindenkivel.Csodálatos utazáson vettünk részt, kitűnő programszervezésben volt részünk,felejthetetlen élményekkel tértünk haza! Minden jót kívánunk, üdvözlettel: Sz. Katalin és T.Lajos
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Sárbogárd
4.8
Az utazás során nagyon jól éreztük magunkat! A programok nagyon jók voltak! A túravezető nagyon nagy tudással rendelkezik,sok új dolgot is hallottunk,szuper volt! A busz kényelmes volt,a sósör biztonságban eljuttatott bennünket minden hova! köszönjük mindkettőjüknek. Az utat mindenkinek ajánlom.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Budapest
4.8
Érdekes tartalmas program! Felkészült jó szervezőkészségű túravezető. Biztonságos ügyes autóbusz vezetővel. Teljes mértékben elégedettek voltunk.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Fadd
5.0
Nagyon szép és szervezett volt az utazásunk !!
Mindennel meg voltunk elégedve !!
Jó volt a busz vezető !!
HÁT AZ IDEGEN VEZETŐ TÖKÉLETESEN JÓ VOLT !! Leges leg csillagosabb 5****
NAGYON ELÉGEDETTEK VOLTUNK !! Köszönjük a szép élményeket !!


További sok szép utazást kívánunk önöknek ! És nagyon sok utast !!
Üdvözlettel Rácz család !!

Szilveszter Erdélyben

Debrecen
5.0
Szívből ajánlom ezt az utat. Egyszerre kulináris, kulturális kirándulás.

Barangolás a székely magyarok földjén

EGER
4.2
Nagyon jó volt az egész kirándulás.Sok érdekes dolgot megismertünk.Nagyon jól éreztük magunkat a Székely magyarok között, olyan mintha nem is Romániában lettünk volna.

Egyetlen egy gondunk volt: Az autóbusz Budapestről indult, és a kora reggeli, és a késő esti érkezés miatt nehéz volt megoldani az utazást Egerből.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Kunszentmárton
5.0
Nagyon jól éreztük magunkat! Isteni idegenvezetőnk /Alpár/ volt! Fantasztikus tudással, kellemes humorral és ízes székely beszéddel tette élvezetessé az utunkat.
Mindennap jól elfáradtunk, de telis-tele élményekkel tértünk nyugovóra.

A szállodákkal, az étkezéssel is meg voltunk elégedve.
Szívesen ajánlom az utat másoknak is.
A buszvezetővel le a kalappal! Kedves, előzékeny, barátságos férfi volt.

Örülök, hogy ezt az utat választottam.

5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Fót
4.0
Az első napi szállás szuper volt, a Tusnád fürdő-i alig-alig (hideg szoba, szobák berendezése szinte nulla, se szék, se asztal).

Az idegenvezető szuper történelem tanár, napjainkról szinte semmit nem mondott (hogy élnek, mit dolgoznak, mennyiből élnek, mit-mennyiért lehet vásárolni.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Pilis
4.8
Nagyon jók voltak a programok, és a szervezés is.
Erdély egy gyönyörű "ország" ahogy az idegenvezetőnk mondaná.
Az utak nagyon jó állapotban vannak. A műemlékeket pedig felújították, vagy most újítják fel.
A látottakon kívül nagy élmény volt, hogy 7 medvét is láttunk.
A medvék nem az emberrel foglalkoztak, hanem élelmet kerestek.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az utat.

Üdv.: Pataky Mária
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Csolnok
5.0
Csodálatos utunk volt !! Ez nagy részben köszönhető az idegenvezetőnek ! Ilyen okos , művelt , intelligens vezetőt kívánok minden utazónak !! Nagyon jól éreztük magunkat az egész út során ! Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve ! Minden tökéletes volt :a szállás az étel az utazás ! Köszönünk szépen mindent !!!

Köszönettel : Köck Zoltánné és utazó társai
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Győr
4.6
Nagyon jól éreztük magunkat. Egy fantasztikus utazáson vettünk részt. Csak jó véleménnyel tudok lenni mind a programokról mind az idegenvezetőről akit Lukács Attilának hívtak. Ezúton is köszönjük neki, hogy közvetlenségével , nagy tudásával és jó humorával emelte az utazás hangulatát. Csodálatos helyeken jártunk és nagyon jó emberekkel találkoztunk. Azonnal visszamennénk ha tehetnénk. Mindenkinek xsak ajánlani tudom!
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

győr
4.4
Nagyon jól éreztük magunkat! Kicsit strapás, de megéri!
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Dunakeszi
4.0
Különösen elégedettek voltunk az idegenvezető tevékenységével, a történelmi földrajzi és társadalmi ismereteivel.
Színesen, izgalmasan és a helyszínek szeretetével adta át az információkat és ismereteket.

Csíksomlyói búcsú

Budapest
4.0
Az utazás során mindent megfelelőnek találtunk. A programok és a szabadidő aránya jó volt, a túravezetés, szállást és az étkezést is jónak találtuk.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!