vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.5
20 értékelés alapján

Szilveszter Erdélyben

Eger
4.6
Csodálatos 5 napot töltöttünk Erdélyben! Köszönjük az idegenvezetést Czakó Zsoltnak, aki kitűnően végezte munkáját! :)

Erdély - Székelyföldi kirándulás Szászföldi kitérővel

Jánossomorja
3.6
Az utazás minden résztvevője úgy érezte, burkolt áremelésben volt része. A beugró idegenvezető nagyon informált, nagy ismeretanyaggal rendelkező, udvarias emberke volt. A kirándulás élményét nagyban megemelte. Köszönjük neki.

Székelyföld legszebb tájain

Budapest
4.4
Nagyon jó volt az első helyen kis gond volt az ággyal . A második szállás kárpótolt mindenért . Remek házigazdák voltak kedves emberek , Gyuri az idegenvezető nagyon kedves udvarias sok tudással rendelkező ember . A sofőr Attila remekül biztonságosan vezetett . Mindent nagyon köszönünk .

Székelyföld legszebb tájain

Kartal
4.4
Hihetetlen élmény volt számomra az egész körút.Az idegenvezető nagyon felkészült volt,elmondott minden apró érdekességet a tájakkal kapcsolatban.Nagyon kedves,vendégszerető emberek voltak a szállásadóink.A reggelik és a vacsorák nagyon finomak voltak.Amit a leírtak a tájékoztatóban ahhoz tartották magukat.Profi volt a szervezés minden szempontból.Egyetlen problémám van az pedig a buszon lévő ülések.Számomra nagyon kényelmetlen volt.Elzsibbadt a lábam,fájt a térdem.Ezt az apró kellemetlenséget leszámítva nekem ez az utazás egy életre szóló élmény marad.Köszönöm nektek.

Székelyföld legszebb tájain

Budapest, XVII. kerület
4.6
Az idegenvezető és a buszvezető is nagyon jók voltak kedvesek udvariasak.Az idegen veztő nagyon felkészült volt , mindenre tudott válaszolni amit pluszba kérdeztünk.arra is.Nagyon jó volt a szervezés is nagyon sok helyre eljutottunk nagyon sok mindent láttunk.A vendéglátás is nagyon jó volt kedvesek voltak figyelmesek,igazi vendéglátás volt.Nekem egyedül csak egy pár utassal volt bajom akik ittak a buszon,nem tudtak viselkedni és vitték a magyarok rossz hírét.Én nagyon szégyeltem magam helyettük hogy hogy viselkedtek.Szerintem ilyen embereknek nem kéne ilyen utra elmenni,maradjanak otthon és ott igyanak ahol más embereket nem zavarnak a bunkó viselkedésükkel.

Székelyföld legszebb tájain

Úri
4.8
Szenzációs út volt! Rengeteg információ elhangzott, ami érthetőbbé tette a meglátogatott helyek kialakulását és jelenlétét.
Borbély Kiss László idegenvezetőről nem lehet csak a legmagasabb elismerés hangján szólni, tömte az információt a fejekbe!
Egyedüli kicsit negatívabb megjegyzés az indulási nappal kapcsolatos, mert borzalmasan fáradt volt mindenki, mire az első szálláshelyre értünk. Mi pld. hajnal kettőkor keltünk és 23 órára keveredtünk ágyba. Csak az első nap volt rettenetesen fárasztó, sokat mentünk az első napi programban és este már mindenkinek sok volt és hiába mondtuk, hogy elég már, az idegenvezetőnk csak mondta, mondta........
A többi nap hibátlan volt programban, ellátásban!!!!!!!
A hazaérkezés egy kicsit elcsúszott, 22-én hajnal 0:45 re futottunk be Budapestre. Nekünk pld. 4:10 kor volt lehetőségünk haza utazni. Ha 23 órára legalább megérkeztünk volna még éjfél előtt vonatra tudtunk volna szállni. Ezzel együtt is felejthetetlen utazásban volt részünk.

Székelyföld legszebb tájain

Debrecen
4.6
Csodálatos 5 nap volt. Profi szervezés, rendkívüli idegenvezető. Mindenki, maximálisan azon volt, hogy jól érezzük magunkat . Köszönjük.

Székelyföld legszebb tájain

Debrecen
4.6
Összességében csodálatos 5 napban volt részünk nagyon jó szervezéssel.
Az idegen vezetőnk Borbély Kiss László profizmusa, sokszínűsége ámulatba ejtett
bennünket . A második szállást ha lehetőségük van ajánlom lecserélni.

Székelyföld legszebb tájain

Szigetszentmiklós
4.6
Erdély fantasztikus, nekünk nagyon tetszett. Az emberek nagyon kedvesek, rengeteg látnivaló van, ami teljesen elvarázsolt minket. Az utazási idő az egy kicsit sok, fárasztó, de megéri. Nagyon jó időt fogtunk ki júliusban, ideális a 26-28 fok.
Varga Attila idegenvezetőtől sok értékes információt kaptunk, nagyon jól végezte a munkáját.

Székelyföld legszebb tájain

Dunakeszi
4.0
Az első napi szállás nem volt megfelelő 6 ember elszállásolására. A program zsúfolt volt, de emögött valóban érezhető a teljességre való törekvés. Annyi pozitív impressziót jelentett az út, hogy a későbbiekben egy-egy helyszínt ismét fel fogunk keresni. A túravezető szerény, nagy tudású, megnyerő személyiségű volt.

Székelyföld legszebb tájain

Budapest
4.6
Dicséret illeti mint a gvezetőt és az idegenvezetőt.EMBEREK.A szállás 2. része tisztaságilag kifogásolható,de reméljük legközelebb jobb lesz.Nagy és dús élményt kaptam. Köszönöm.

Székelyföld legszebb tájain

Budapest, IV. kerület
3.8
Az út teljes egészében megfelelt annak, amit az iroda ajánlott. Az idegenvezető teljesen profi volt, óriási ismeretanyagából igyekezett minél többet átadni az út során. Őt segítette a kiváló helyismerettel rendelkező szintén profi gépkocsivezető.
A program összeállítása szintén profizmusra vall, de talán ha nem egy helyről látogattuk volna be Székelyföld nagyobb részét, hanem ezt felfűzik, talán kevesebb (fárasztó)utazással is meg lehetett volna úszni.
Kihagyhatatlan élmény volt a BASA Fogadó programja és a vacsora.
A falusi turizmus keretében biztosított szállások esetünkben rendben voltak, Magyarlónán a "Kati néni Vendégház"-át igényesebb utazóknak is nyugodtan merném ajánlani. Itt ismereteim szerint egyébként minden szállás (és ellátás) rendben volt.
Sajnos nem ez volt a helyzet Székelyszentléleken. A házigazdák ugyan kedvesek voltak, de volt, ahol a ház alkalmatlan volt a fogadott vendégek ellátására (6 fő+a fogadó kisgyermekes családra 1 fürdő-WC). A vacsorák helyszíne szintén alkalmatlan volt a 43 fő befogadására, és az étel menyisége/minősége is vitatható volt. Javaslat: Székelyszentlélek, Becsali Fogadó kerülendő!

Székelyföld legszebb tájain

Nyergesújfalu
4.6
<szöveg nélkül>

Székelyföld legszebb tájain

Dág
5.0
Köszönjük a szervezőknek és az utazást lebonyolítóknak,hogy minden rendben volt, igazán remekül éreztük magunkat.

Székelyföld legszebb tájain

Kassa
4.8
Ha nemlenne a sok üres utazás a szálastól a különböző helyekre, akkor nyugodtan azt mondhatnám, hogy hibátlan volt az egész. Ha zsúfolt is volt a program, így még többet lehetet volna megnézni. Azért egyszer se utaztunk csendesen, folyamatosan kaptuk az infókat az átkelő helyekrül is, úgyhogy az idő maximálisan kivolt használva. A hazaiak naygon kedvesek voltak, még a kutyák a parkolókon is egészen szimpik voltak (egyszer se ugadtak ránk :-) . Ha valaki megakarja ismerni Székelyföldet egészen közelrül, megnézni a gyönyörű keleti-kárpáti természetet vagy elbeszélgetni Székelyekkel a mindennapi sorsukről, ajánlom hogy vegyen részt ebben az utazásban!
Egy tipp a szervezőknek: Parajdi sóbányát ajánlanám kicserélni valami más programra (van Erdélybe mit nézni), mert a látogatása időpocsékolásnak számít.

Székelyföld legszebb tájain

Budapest, VIII. kerület
4.4
<szöveg nélkül>

Székelyföld legszebb tájain

Piliscsaba
4.4
<szöveg nélkül>

Székelyföld legszebb tájain

2522 Dág
4.8
Sok szép élményben volt részünk, köszönjük a szervezőknek és a lebonyolítóknak.

Székelyföld legszebb tájain

Herceghalom
5.0
<szöveg nélkül>

Székelyföld legszebb tájain

Pomáz
4.2
Életünkben először vettünk részt szervezett utazáson. Az idegenvezetőnk tudása, tájékozottsága nagyszerű volt. A buszvezető profi volt, megbízható, ez köszönhető a helyismeretének. Teljes biztonságban érezhettük magunkat. A szervezéssel kapcsolatban én inkább minden éjjel máshol aludtam volna, hogy ne legyen annyi feleslegesen megtett kilométer és akkor még esetleg más látnivaló ( esetleg város ) megtekintése is belefért volna a programba. Az utastársakkal beszélgetve megállapítható, hogy az első szállással és vendéglátással mindenki elégedett volt, ami a 3 éjszakás következő szállásról már nem mondható el. A szállást biztosító házak között óriási különbségek voltak. Volt, hogy 2 személy alig fért el a szobában, hiányos volt a felszerelés. A vendéglátók " vendégfogadása" között óriási klönbségek voltak, ami félpanziós árnál szerintem elfogadhatatlan, akkor már egy alacsonyabb kategóriájú szállás is megfelelt volna, ahol tudom, mire számíthatok reggelinél. A közös vacsora is gondolom emiatt volt szervezve, de azt akkor egy teremben kellett volna lebonyolítani, nem pedig úgy, hogy kb. 14 ember csak a násik teremben, idegenekkel együtt vacsorázik. Összességében számomra élmény volt a sok szépség.Én először jártam Erdélyben, férjem 40 évvel ezelőtt járt ezeken a helyeken.Egyetlen csalódásként említhetem Parajdot, jobb lenne, ha a Tordán található( sokak szerint sokkal szebb ) sóbányát iktatnák be a programokba.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!