vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
3.9
2 értékelés alapján

Toszkána - Elba szigete és Korzika

Budapest, III. kerület
4.0
Köszönjük az utazást, csodás tájakon, sok szép helyen jártunk, jól éreztük magunkat. Számunkra a program kicsit zsúfolt volt, nem sok idő volt a szabadprogramra egy -egy helyen.
Voltak olyan városok, ahol 1-másfél órát töltöttünk a program zsúfoltsága miatt, így kicsit rohanásnak éreztük.
Kicsit csalódás volt, hogy a Korzika program módosult, mi az alternatív programot választottuk, mert úgy gondoltuk, hogy 1 óra ott tartózkodásért 8-9 órát utazni nem éri meg. A program amelyen részt vettünk helyette, jó volt, bár örömmel vettük volna, ha Carrarra-ban meg tudunk állni, s nem csak végig megyünk a városon busszal (időnk lett volna bőven rá, mivel majdnem 10-kor indultunk aznap, s már 4-kor indultunk is vissza a tengerpartról).
Az idegenvezetőnk, István nagyon tájékozott volt, sok érdekességet hallottunk tőle a toszkán városokról, történelemről. Az éményhez külön pluszt nyújtott a sok történelmi és művészettörténeti információ, történet, amit ő elmesélt nekünk az út folyamán. Tetszett, hogy jól koordinálta a programokat, mindig mindenhol időben ott voltunk (bár ahogy írtam, nekünk a programszervezés kicsit zsúfolt volt).
Köszönjük szépen az utazást!
Végh Gabriella & Végh Zoltán

Toszkána - Elba szigete és Korzika

Budaörs
3.8
Nem tájékoztattak arról,hogy más irodával utazunk.Csak akkor amikor megkaptuk a részvételi jegyet,döbbentünk rá.
Mi már többször utaztunk már az utazom com -mal,ezért csalódás volt.A korzikai kirándulás pedig nem nevezhető kirándulásnak.
Ugyanis nettó 50 percet töltöttünk a szigeten.Ráadásul a bérelt hajó helyett egy hatalmas komppal mentünk át.Ez a program egy perce egy euróba került.
A hajójegy pedig ugyan annyi volt.A többi program jó volt.Sok szépet láttunk.Többet vártunk a korzikai kirándulástól.Ez hatalmas csalódás volt.
Mi még sokat szeretnénk önökkel utazni. Tisztelettel Joszt Antal és neje
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!