vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
3.4
1 értékelés alapján

Korzika a szépség szigete

Budapest
3.4
A szállás megfelelő volt, nem okozott csalódást. Ami kicsit csalódás volt az a tengerpart minősége, ugyanis a meghirdetett homokos helyett sóderes tengerpart volt, ami a nagy hullámok miatt csak a fájdalmas fürdésre volt jó, hisz apró kavicsok ezreit csapkodta a nagy hullám hozzánk. Megértem hogy homokos tengerparttal könnyebb eladni egy utazást de sajnos ez így nem volt igazi tengerparti szállás. Még jó, hogy kb 1 km-rel arrébb kicsit jobb minőségű tengerpartot találtunk magunktól.
Ami még kicsit félreértésre adott okot, az az hogy az utazom.com oldalán és az utazási iroda oldalán eltérő információk voltak. Az utazom.com oldalán a következő infó volt: Ágyneműhuzatot, törülközőt vinni kell, vagy bérelhető! Illetve a jelentkezéskor ki lehetett választani, hogy kérünk-e a félpanziós vagy reggelis ellátást. ezzel szemben az utazási iroda nem kínálta fel az ágynemű bérlés lehetőségét, sem a reggelis vagy félpanziós ellátást. Még jó, hogy mindenképp terveztünk vinni ágyneműt és az is hogy időközben meggondoltuk magunkat és mégsem kértünk volna ellátást, s inkább önellátásra váltottunk.
Amit sajnálok, hogy nem hosszabb utazás volt, sokszor a gyönyörű tájakat csak a buszból csodálhattuk, menet közben de nem volt idő leszállni s szabad szemmel gyönyörködni a csodás hegyekben és völgyekben s a hegyi folyókban.
A szervezett program és a kirándulás terve jó volt. Amit negatívnak mondanék, az a lebonyolítás volt, amiért főképp az idegenvezetőnk volt felelős. Sajnos nem a legmegfelelőbb személy volt erre a feladatra. Ismertető beszéde élvezhetetlen volt, annyira sokat bakizott és dadogott nyilvános beszéde közben, elkezdett egy mondatot, majd nem fejezte be, vagy másra tért át. Nem kommunikálta ki a részletes programokat, hol szállunk le a buszról és mennyi időre , mit vigyünk magunkkal. Egyáltalán nem volt mindegy hogy fél órára vagy 4 órára szállunk- e le a buszról. Ezt nagy hiányosságnak véltem. Pedig az összes információnak birtokában volt, felkészült volt, nem tudom, miért nem mert nyilvánosan szerepelni. Az útra elmennék még egyszer, hisz annyira gyönyörű volt, de ha választhatnék, mindenképp másik csoportkísérővel...
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!