Madeira csodái

8 napos utazás Madeira szigetén

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

A repülőjegyet, illetékeket és adókat, a szállást 3* -os hotelben, kétágyas szobában reggelivel, egy egész napos Funchal városnézést  borkóstolóval és Botanikus kert látogatással (belépőjegy az árban), valamint egy félnapos kirándulást Eira do Serradoba és Monte-ba, a programok során a transzfereket légkondicionált autóbusszal, magyar nyelvű idegenvezető az út során végig, a feladható 20 kg-os poggyászt/fő, a fedélzetre vihető 10 kg-os (20x30x40 cm) kézipoggyászt/fő.

Részvételi díj nem tartalmazza

A fentieken felüli étkezések, italfogyasztás, a belépőjegyek árak kb. 50 EUR/fő, (mely a helyszínen fizetendő), egyéb személyes jellegű kiadások, borravaló kb. 3-4 EUR/nap (kb. 32 EUR/fő), egyágyas felár, utasbiztosítás (BBP), útlemondási biztosítás (storno) a teljes díj 2,5%-a.  

Hossz: 
8 nap
Létszám: 
Minimum 20 fő

Szállás

3*-os hotelben, kétágyas szobában reggelivel

Program: 

1. Nap
Elutazás Funchalba a Wizz Air légitársaság menetrend szerinti járatával. Transzfer a szállodába. Esti séta a városközpontban.

2. Nap
Reggeli a szállodában, majd félnapos kirándulásra indulunk az 1094 méter magasan lévő Eira do Serradoba, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Curral das Freiras völgyében lévő Nuns Valleyre. A kis falu egy inaktív vulkán krátere mellett épült. Innen tovább megyünk Funchal egyik legrégebbi városrészébe, Monte néven ismert Funchal hegyre. A csodálatos óváros, és óceáni kilátás megtekintése után az egzotikus Palace Tropical Gardenbe teszünk egy kellemes sétát.   Délután szabadprogram Funchalban.

3. Nap
Reggeli a szállodában, majd egésznapos kirándulás Funchalba és a közeli Botanikus kertbe. Először a helyi színpompás piacra sétálunk, ahol elsősorban tengeri halakat és megannyi trópusi gyümölcsöt árulnak. Ezt követően résztveszünk egy borkóstolóval egybekötött hagyományos borospince látogatáson. A kirándulást a gyönyörű Botanikus kertben zárjuk.

4. nap
Reggeli a szállodában, majd egésznapos fakultatív kirándulásra indulunk a sziget keleti részére. Busszal felmegyünk a sziget harmadik legmagasabb pontjára a Pico do Arieiro-ra, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a környező hegyekre és völgyekre. Tovább haladunk Ribeiro Frioba. Az itt kialakított pisztrángtelepek mellett kisebb botanikus kerteket hoztak létre az őshonos és betelepített növények bemutatására. Szintén ezen a vidéken található Európa legrégebbi babérültetvénye is. A sziget északi részén a jellegzetes háromszög alakú nádfedeles házikóiról ismert Santanaba érünk. Útközben egy tradicionális helyi étteremben ebédelünk, majd a sziget legkeletibb részén, a Szent-Lőrinc félszigeten teszünk egy sétát.

5. Nap
Reggeli a szállodában, majd egésznapos fakultatív kirándulás a déli part mentén a sziget északnyugati része felé. Első megállónk Pico da Torre, ahonnan megcsodáljuk Madeira egyik legszebb halászfaluját, Camara de Lobost. A festői táj visszaköszön Sir Winston Churchill festményein is. Következő állomásunk Cabo Girao a világ második legmagasabb, tengerből kiemelkedő sziklafala. Tovább haladunk a festői Ribeira Brava falu felé, egészen a sziget legnyugatibb pontjáig Ponta do Pargo-ig. Ebéd Porto Monizban. A hely fő vonzereje az egyedülálló lávamedence-együttes, melyeket a dagály tölt meg fürdőzéshez is kellemes meleg vízzel. A kirándulást Sao Vicente-be, a sziget északi oldalán lévő vulkanikus csúcsok között fekvő falujában folytatjuk. Végül a Funchalba vezető úton elhaladunk a sziget egyetlen fennsíkja, Paul da Serra mellett.

6.Nap
Szabadidő Funchalban, vagy fakultatív félnapos delfin-és bálnafigyelő hajókirándulás.

7. Nap
Szabadidő Funchalban, este fakultatív vacsora folklore táncműsorral az O Lagra helyi tradicionális étteremben. Az est folyamán megkóstolhatjuk az Espetada-t, a nyársakon grillezett fűszeres marhahúst. A részvételi díj tartalmazza a kávé-és borfogyasztást, valamint a transzfert.

8. Nap
Reggeli után kijelentkezés a szállodából. Egésznapos szabadprogram Funchalban. Az esti órákban transzfer a repülőtérre. Hazautazás a Wizz Air menetrend szerinti járatával.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az ajánlat előnyei:

  • Szállás Funchal városközpontjában
  • Funchal városnézés és Monte kirándulás az árban
  • A sziget legnevezetesebb pontjainak felfedezése
  •  Magyar nyelvű idegenvezető
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok
Madeira kelet egész napos kirándulás ebéddel: 27 900 Ft/fő
Madeira nyugat egész napos kirándulás ebéddel: 27 900 Ft/fő
Madeira est: 22 900 Ft/fő Delfin -és bálnafigyelő hajókirándulás: 26 900 Ft
4 fakultatív program KEDVEZMÉNYES áron összesen: 89 990 Ft/fő
 
A fakultatív programokon való részvételt csak az utazást megelőzően történő befizetés esetén tudjuk garantálni. Utasaink a helyszínen a belépőjegyek elérhetősége és/vagy az esetleges autóbusz kapacitástól függően tudnak fizetni euróban, melynek pontos összege az utastájékoztatóban kerül feltüntetésre. Egyes fakultatív programok indulása minimum létszámhoz kötött, ezt az adott program mellett jelezzük. A meghirdetett programok sorrendje és időpontja az egyes időszakokban előforduló események vagy az adott helyzetben előre nem látható körülmények miatt változhatnak.
A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek.
Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

A repülőjegyet, illetékeket és adókat, a szállást 3* -os hotelben, kétágyas szobában reggelivel, egy egész napos Funchal városnézést  borkóstolóval és Botanikus kert látogatással (belépőjegy az árban), valamint egy félnapos kirándulást Eira do Serradoba és Monte-ba, a programok során a transzfereket légkondicionált autóbusszal, magyar nyelvű idegenvezető az út során végig, a feladható 20 kg-os poggyászt/fő, a fedélzetre vihető 10 kg-os (20x30x40 cm) kézipoggyászt/fő.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

A fentieken felüli étkezések, italfogyasztás, a belépőjegyek árak kb. 50 EUR/fő, (mely a helyszínen fizetendő), egyéb személyes jellegű kiadások, borravaló kb. 3-4 EUR/nap (kb. 32 EUR/fő), egyágyas felár, utasbiztosítás (BBP), útlemondási biztosítás (storno) a teljes díj 2,5%-a.  

Helyszíni költségek leírása: 

A belépőjegyek árak kb. 50 EUR/fő, (mely a helyszínen fizetendő)
Borravaló kb. 3-4 EUR/nap (kb. 32 EUR/fő)

Előleg: 

A teljes részvételi díj  40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 
Az utazás megkezdése előtti 30 napon belüli foglalás esetén a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Egyéb részletek
Kiutazás: 

Wizzair közvetlen menetrendszerinti járatával.

Irodánk a légitársaság által előre kijelölt ülőhelyekkel rendelkezik, ennek megfelelően az utasfelvételt (check-in) munkatársaink végzik el. Az utasok a repülőtéren személyi igazolványuk vagy útlevelük felmutatását követően kapják meg beszállókártyáikat, ezért fontos, hogy foglaláskor a személyi okmányunkban feltüntetett nevük legyen megadva.  A helytelenül leadott utasnév módosításának adminisztrációs díja, amennyiben irodánknak még lehetősége van a javításra, 10 000 Ft/név. A repülőtéren történő névmódosítást, csomag túlsúly vagy csomag méret problémából adódó plusz kiadásokat az utasok a légitársaság szabályzata szerint kötelesek megfizetni.
Csoportos utasfelvétel miatt fix ülőhely, elsőbbségi beszállás vagy a leírásban feltüntetett poggyász kapacitástól eltérő poggyász még felár ellenében sem igényelhető!

Étkezés: 

A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzinfo.mfa.gov.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 15 % önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
A jelenlegi járványügyi helyzetben az adott úti célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során. Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!
Utazással kapcsolatos ajánlott vagy kötelező védőoltásokra vonatkozó információt a Nemzeti Oltóközpont tud nyújtani: https://oltokozpont.hu/hu
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!