Costa Brava térkép

Nyaralás

» Hotel Miami *** Calella 151.999 Ft/főtől - Spanyolország / Európa / Costa Brava / Calella
» Hotel Tahiti Playa ****+ Santa Susanna 192.559 Ft/főtől - Spanyolország / Európa / Costa Brava / Santa Susanna
» Hotel Alhambra **** Santa Susanna 146.929 Ft/főtől - Spanyolország / Európa / Costa Brava / Santa Susanna
» Sol 2 Apartman - Tossa de Mar 14.950 Ft/főtől - Spanyolország / Európa / Costa Brava / Tossa de Mar
» Hotel Rosa Nautica *** Malgrat de Mar 136.789 Ft/főtől - Spanyolország / Európa / Costa Brava / Santa Susanna / Malgrat de Mar

Körutazás

» Csillagtúrák Costa Braván - tengerparti pihenéssel - autóbusszal - 9 napos körutazás Costa Braván.
» Nyaralás a spanyol tengerparton - 7 vagy 8 napos utazás Spanyolországba
» Csillagtúrák Costa Braván - tengerparti pihenéssel - repülővel - 7 napos körutazás Costa Braván
» Nyugat-európai körutazás spanyolországi nyaralással - 11 vagy 12 napos buszos körutazás
» Spanyolországi nagykörutazás - 11 napos buszos körutazás Spanyolországban

Városlátogatás

» Csillagtúrák Costa Braván - tengerparti pihenéssel - autóbusszal - 9 napos körutazás Costa Braván.
» Nyaralás a spanyol tengerparton - 7 vagy 8 napos utazás Spanyolországba
» Csillagtúrák Costa Braván - tengerparti pihenéssel - repülővel - 7 napos körutazás Costa Braván
» Nyugat-európai körutazás spanyolországi nyaralással - 11 vagy 12 napos buszos körutazás
» Spanyolországi nagykörutazás - 11 napos buszos körutazás Spanyolországban

Élmények, beszámolók, látványosságok, látnivalók ...

Középkori kisváros a Costa Brava mentén - Pals, Spanyolország

A Costa Brava partvonala szebbnél szebb strandokat és városokat rejt, de ha már unjuk a strandolást, érdemes kirándulást tenni a szárazföld belseje felé is. A dombok között hangulatos, terméskőből épült kisváros bújik meg - a hangulatos Pals. Szűk utcái, középkorból megmaradt épületei egyedi stílusukkal, hűs zugaikkal kellemes élménnyel dobják fel a tengerparti nyaralást. A kisváros főterén több irányból futnak össze a keskeny sikátorok - a várfallal kerített Pals bástyáiról egészen a tengerig ellátni.

Kirándulás Barcelonából - Sant Pol de Mar

Ha már felfedeztük a Barrio Gótico összes sikátorát, kívülről fújjuk a Rambla össze boltját és leértékeléseit, felháborodtunk azon, hogy csak belépődíj fejében engednek be a Parc Güell legszebb részére és már unjuk a Barceloneta strandján, akkor hagyjuk kicsit magára a katalán fővárost - fedezzük fel a távolabbi strandokat! Barcelona kiváló közlekedésének köszönhetően a kiemelt belvárosi metrómegállókban a helyi érdekű vasutakra is felszállhatunk - az automatából megváltott jegyünkkel pedig már roboghatuk is például Sant Pol de Mar irányába.

A Costa Brava legszebb strandjai - Llfranc

Ha választanom kellene a Costa Brava vagy a Costa del Sol között, egyértelműen az elsőre adnám a szavazatom. Sokkal természetközelibb a táj mint délen, sokkal érintetlenebb, gyakran csak hajóval vagy gyalogosan megközelíthető, titkos kis öblökben fürödhetünk a kristálytiszta tengerben -a frekventált helyek kivételével nem jellemző az tömegnyomor, ami Marbella és Torremolinos környékén általános.

Katalónia legjobb városai - Girona

Spanyolország legszebb tartománya a változatos Katalónia. A Pireneusok vad hegygerinceitől a Costa Brava látványos partvidékéig húzódó régió legklasszabb városai közé tartozik Girona. Katalán földön járva ne csak Barcelonát tüntessük ki a figyelmünkkel - érdemes meglátogatni ezt a nagyon gazdag építészeti és történelmi örökséggel rendelkező várost. Ez a város katalán neve, spanyolul Gerona a helyes írásmód. Girona több ezer éves történelmének emlékeit járhatjuk végig,ha a város gyalogos felfedezésére indulunk.

A Costa Brava szívében - Sant Feliu de Guíxols

Spanyolország gyönyörű tengerpartján, a Costa Brava partszakaszán hangulatos kisvárosokat találunk. A kiváló elhelyezkedésű, autóval és Girona városából vonattal is könnyen elérhető Sant Feliu de Guíxols nagyon jó választás, ha olyan helyet keresünk, ahol nem magasak a szállásárak, hosszú, kellemes városi stranddal rendelkezik és ahonnan felfedezhetjük a Costa Brava többi települését.

A Costa Brava legszebb strandjai - Palamos és Platja d' Aro

A Costa Brava partvidékére főleg a sziklás öblök, kavicsos vagy zúzalékkal borított fövenyek jellemzőek. De találunk itt kiváló, homokos partokat is - az egyik legszebb ilyen az aranyszínű Platja d' Aro. A Sant Feliu de Guixols szomszédságában található partszakasz nagyon kellemes hely - szépségének ellenére nincsenek sokan, de a strand közepén pont van egy egészen kiváló étterem, ahol meg is ebédelhetünk.

A Costa Brava titkos helyei - Tamariu

Spanyolország hosszú tengerpartján számtalan híres üdülőhely sorakozik. De a különleges, sajátos tájképi jellegeket hordozó Costa Brava szépségével csak kevés hely ér fel. Sajnos általános igazság, hogy ha valami másoknak is nagyon tetszik, akkor a tömegtájékoztatás és az utazás elérhető luxussá válásával előbb-utóbb tömegesen jelennek meg a turisták. A népszerűség pedig csak rövid távon jelent áldást.
Criteo engedélyezve: 
Criteo szöveg: 
Nyaralás Costa Brava!
Criteo kép: 
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!