Katalán csobbanás

3 napos körutazás Spanyolországban

Jelezték az utasok felém, hogy szívesen sétálnának este a Ramblason, de csobbanni is szeretnének. Ezt az utat nekik ajánlom. Prónay Gyula – A Proko Travel alapító tulajdonosa
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

FLEXI PLUS OPCIÓ – EXTRA RUGALMASSÁG
Tudjuk, hogy nehéz előre tervezni, és manapság különösen fontos az extra rugalmasság. Ezért fejlesztettük ki a Flexi Plus opciónkat, amit, ha megrendel, foglalása lemondása vagy módosítása jóval könnyebbé válhat. A kizárólag foglaláskor megrendelhető Flexi Plus opció tartalma:

 • Az út indulása előtti 30. napig, a névre szóló jegyeken kívüli szolgáltatásoknál külön bánatpénz megfizetése nélkül elállhat az utazási szerződéstől, és az opció, valamint a megkötött útlemondási biztosítás díján felüli teljes befizetését visszakapja, ha bármi közbejönne az út előtt egy hónappal. Nem szükséges hozzá indoklás, nem kérünk orvosi igazolást.
 • Buszos utazásoknál ingyenes átjelentkezési lehetőséget biztosítunk az indulás előtti 30. napig, vagyis egy későbbi vagy más típusú utazásra is átfoglalhat.
 • Buszos utazásoknál ingyenes névmódosítási lehetőséget biztosítunk indulás előtti 72. óráig. A névmódosítást eddig kell írásban jelezni a Proko Travel központi elérhetőségén.
 • Mivel egyes szolgáltatók, mint például a légitársaságok sajnos nem olyan rugalmasak, mint mi, így a megvásárolt repülőjegyekre, névre szóló belépőkre nem tudjuk kiterjeszteni a szolgáltatást, ezeknél az elemeknél a módosítás, lemondás a normál lemondás feltételei szerint működnek.

Egy repülős utazásnál tehát a repülőjegy lemondási díja továbbra is fizetendő tételként merül fel az utazó számára. Az extra rugalmasságot kínáló Flexi Plus opció nem minősül biztosításnak, továbbá díja nem tartozik az útlemondási biztosítás által fedezett szolgáltatások közé, így lemondás esetén a biztosító nem téríti ennek díját. A teljes leírást és a feltételeket az ÁSZF-ünkben olvashatja.

Részvételi díj tartalmazza

 • A teljes alapprogramot
 • Szállást 3 csillagos szállodában
 • Ellátást: 3 nap reggeli + 2 vacsora (1. és 2. nap)
 • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
 • A retúr repülőjegy alapárát
 • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
 • Egy kézipoggyászt
 • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)
 • Fix ülőhelyet a kinti autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
 • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Részvételi díj nem tartalmazza

 • Idegenforgalmi adót
 • baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást
 • fakultatív programok árát
 • helyszíni belépők összegét
 • személyes kiadásokat
Hossz: 
4 nap

Szállás

3 csillagos szálloda.

Program: 

1. NAP: BUDAPEST – BARCELONA – LLORET DE MAR
Menetrend függvényében, várhatóan a reggeli órákban repülünk Katalónia fővárosába. Barcelonába érkezés után transzfer Lloret de Marba, mely a Costa Brava központja és a legpezsgőbb hangulatú üdülőhely. A ***-os szállás elfoglalása a kora délutáni órákban lehetséges. Addig a bőröndök a csomagszobában lesznek, így a szabadprogram keretében egyéni sétával felfedezhetik a városkát vagy csobbanhatnak a tengerben. Este svédasztalos vacsora. (2 éj)

2. NAP: HAJÓKIRÁNDULÁS TOSSABA
Ezen a napon hajókirándulás keretében felkereshetjük a hangulatos Tossa városát. Hajónkról látjuk a sziklás partszakaszt, a Costa Brava-t, majd egy vízi barlangnál megállva, amennyiben a hajó üvegfenekű, akkor azon keresztül letekintve egy érdekes vízalatti élővilág tárul elénk. Tossában felsétálhatunk a várba, ahonnan a kilátás egyedülálló, majd szabadidő, fürdési, étkezési lehetőség a nyugodt hangulatú településen. Visszautazás egyénileg, a menetrendszerinti hajóval. Fakultatív hajókirándulás: 32 €.

3. NAP: BARCELONA
Reggeli után csomagjainkkal együtt buszra szállunk és Barcelonába utazunk. Itt egész napos városnézésen veszünk részt. A fő látványosságok: Gótikus negyed, Szt. Eulália katedrális, Ramblas, Kolumbusz oszlop, Montjuic hegy az Olimpiai stadionnal. Lesz lehetőség belülről is megtekinteni Antoni Gaudí mestermunkáit, a grandiózus Sagrada Família bazilikát és az egyedi Güell Parkot. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet a helyszínen kell fizetni az idegenvezetőnek. A jegyigényt azonban már az útra történő jelentkezéskor kell jelezni, helyszíni jegyvásárlásra nincs mód. Barcelona „Gaudí mestermunkák belülről” 2 belépő 60 €. Este elfoglaljuk barcelonai szállásunkat (2 éj). 

4. NAP: BARCELONA – FAK. MONTSERRAT KIRÁNDULÁS – FLAMENCO EST
A mai napon aki szeretne, az marad a városban, egyénileg megtekintheti az FC Barcelona labdarugó csapatának stadionját és relikviáit (belépős). A Camp Nou-hoz metróval juthatnak ki vagy aki nem ezt választja, annak javasolt a skanzen jellegű „Spanyol falu”, vagy a Katalán Múzeum megtekintése, de sétálhat a belvárosban és lehetőség lesz a híres piacon, a Mercado de La Boqueria-n látogatást tenni. A hangulatos piacon kóstolhat számtalan gyümölcsöt, de megnézhetik a hihetetlen hal- és sonkaválasztékot is. A La Ramblán kisétálva a tengerparton találják az Akváriumot és egy izgalmas IMAX mozit, de fel lehet menni a Kolombusz szobor tetejére is. Aki az idegenvezetővel tart inkább, az korán reggel vonattal, majd felvonóval elutazhat Montserratba, ahol a híres kegytemplomot keressük fel. Megtekintjük a katalánok leghíresebb zarándokhelyét, majd a helyiek piacát is felkereshetjük, ahol ízletes helyi sajtokat kóstolhatunk. Akinek kedve van, azok innen fogaskerekűvel felmehetnek a hegy tetejére (külön fizetendő ez a felvonó). Innen csodás a kilátás a környékre. Fakultatív Montserrat kirándulás vonatjeggyel és felvonóval a templomig: 60 €. Programunk befejezése után visszavonatozunk Barcelonába.Ezt követően, aki akar, egyénileg sétálhat a közelben lévő belvárosban, vagy hangulatos flamenco-est keretében tovább bővíti ismereteit erről a különleges országról. Az egy pohár itallal egybekötött táncos est a túlfűtött érzelmekről, a szenvedélyről szól, bemutatva a hagyományos spanyol öltözetet és dallamokat, mozdulatokat. A programra előzetes jelentkezés szükséges. Flamenco zenés est: 40 €.

5. NAP: BARCELONA – BUDAPEST
A mai napon  kicsekkolunk a hotelből és poggyászunkat csomagszobában helyezzük el. Közösen indulunk útnak, és elsőként egy földalatti siklóval jutunk fel a Montjuic hegyen lévő uszodához, ahol olimpia és vízilabda EB mérkőzéseket is rendeztek. Átsétálunk a közeli Armada parkba, ahol felszállunk napunk egyik csúcspontjának számító libegőre. Az útvonal a belváros mentén halad, részben a tenger felett. Mesés innen a rálátás a városra. A tengerparton rak ki bennünket a felvonó. Aki szeretne itt maradhat a nap további részében, napozhat, fürdőzhet az apró kavicsos plázson. A kulturális élményeket keresők számárá idegenvezetőnk további élményeket ajánl. Helyi buszra szállunk, és az 1888-as Világkiállításra emelt Diadalív felé indulunk, és útközben a Citadella Parkot is lencsevégre kaphatjuk, ahol többek közt a Katalán Parlament is található. A Katalónia téren szállunk le, ahol ebédszünetet tartunk. Javasoljuk, hogy a téren lévő El Corte Inglés bevásárlóközpont legfelső emeletén lévő önkiszolgáló étteremét vegyék igénybe, ugyanis 9 emelet magasságból meseszép panoráma társaságában fogyaszthatjuk el ebédünket. A kényelmes pihenőt követően, a Barcelona legexkluzívabb üzleteinek otthonául szolgáló Gracía sugárúton sétálva érjük el a Battló Házat. Ez a fromabontó épület szintén Antoni Guadí tervei alapján készült, melyet előzetes jegyvásárlási igény alapján belülről is megtekinthet aki szeretne. Láthatjuk, miként gondolt újra Gaudí olyan "egyszerű" részleteit is a hzának, mint az ajtókilincs vagy az ablakkeret. Fantasztikus a minden részletre kiterjedő tervezést ilyen testközelből átélni. A nap során szabadidő is lesz, amikor vásárolni lehet az otthoniaknak ajándékot, pl. spanoyl sonkát vagy manchego sajtot, mely szintén a helyi ízek egyik éke. Programunk befejezése után a szállodában felvesszük a csomagjainkat, majd tömegközlekedéssel irány a repülőtér. Budapest felé hazaindulás várhatóan a kora esti járattal.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az út kiemelt értékei:

 • 2 éj tengerparti városban, 2 éj Barcelonában
 • Tengerparti fürdőzés, hajókirándulás és városnézés
 • Múzeum látogatási lehetőség a katalán fővárosban
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok

Fakultatív hajókirándulás: 32 €.
Barcelona „Gaudí mestermunkák belülről” 2 belépő 60 €.
Flamenco zenés est: 40 €.
Fakultatív Montserrat kirándulás vonatjeggyel és felvonóval a templomig: 60 €.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 
 • A teljes alapprogramot
 • Szállást 3 csillagos szállodában
 • Ellátást: 3 nap reggeli + 2 vacsora (1. és 2. nap)
 • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
 • A retúr repülőjegy alapárát
 • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
 • Egy kézipoggyászt
 • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)
 • Fix ülőhelyet a kinti autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
 • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)
Részvételi díj nem tartalmazza: 
 • Idegenforgalmi adót
 • baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást
 • fakultatív programok árát
 • helyszíni belépők összegét
 • személyes kiadásokat
Helyszíni költségek leírása: 
Barcelona - stadion 30 €
Santa Eulalia 8 €
Helyi és idegenforgalmi adók 5 €
Belépők ára: kb.: 43 € + 192 € fakultatív kirándulások
 
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a szolgáltatók előzetes értesítés nélkül is megváltoztathatják a belépők árait. A fizetős látványosságok megtekintése nem kötelező, aki nem szándékozik igénybe venni, a program idejére szabadidőt kap.
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrend szerinti repülőjárattal. A légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja.

Étkezés: 

3 nap reggeli + 2 vacsora (1. és 2. nap)

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Kötelezően előírt védőoltás nincs. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!