Verona térkép

Körutazás

» Észak-Olaszország gyöngyszemei - 4 napos buszos kiskörút Olaszországban
» Itália legszebb parkjai - 3 napos buszos körutazás Olaszországban
» Garda-tó kincsei és Gardaland - 3 napos buszos körutazás a Garda tónál
» Garda tó & Trento kincsei - 4 napos buszos körutazás a Garda tónál
» Karácsonyvárás olasz módra - 3 napos buszos karácsonyi városlátogatások Olaszországban

Városlátogatás

» Észak-Olaszország gyöngyszemei - 4 napos buszos kiskörút Olaszországban
» Advent a Garda tónál és a varázslatos Trento - 3 napos autóbuszos körutazás a Garda-tónál
» Karácsonyvárás olasz módra - 3 napos buszos karácsonyi városlátogatások Olaszországban
» Az olasz tóvidék kincsei - 5 napos buszos körutazás Észak-Olaszországban
» Verona, 3*-os szálloda (Olaszország - Garda tó és környéke) - 4 napos utazás Olaszorszégba

Élmények, beszámolók, látványosságok, látnivalók ...

Velence mozgásban

Velence: ez a varázslatos hangulatú város Olaszország egyik leghíresebb látnivalója. A városlátogatás legnépszerűbb időszaka a karneváli szezon, de nyáron is kiváló sétákat és gondolázásokat tehetünk Velence utcáin és lagúnáin. [utazom:teaser:46105] A most következő kisfilm különleges technikával mutatja be a város csodáit. Moving through Venice from geoff tompkinson on Vimeo.

A gyönyörű Verona

Verona az egyik legendásan szép város. Rómeó és Júlia tragikus szerelme és a nagy ravasz, Shakespeare tette világhírűvé a települést. Az Olaszország északi tartományaiban található nagyvárosok között, csak Velence, Milánó és Firenze előzi meg: közvetlenül utánuk következik a sorban, ha az éves látogatók számát vesszük figyelembe. [utazom:teaser:41870] A római amfiteátrummal és romantikus hangulattal büszkélkedő város apró részletei megérnek akár több napos megfigyelést, kiváló étkezésekkel és operaelőadásokkal színesített tartózkodást is. A Day in Verona from Jesse Olson on Vimeo.

Verona utcáin

Verona városa messze földön híres, főleg a Föld legtöbb civilizált lakója által ismert, tragikus végű szerelmi történet kapcsán. A város utcáit járva rengeteg ókori és középkori épületbe botlunk, ezek jól jellemzik a település meglehetősen viharos történelmét. [utazom:csikkep:37978] Természetesen nem lenne igazi olasz hangulat, ha nem szemlélnénk a terek forgatagát valamelyik napsütötte teraszról, ha már túl vagyunk az amfiteátrumon és Júlia-erkélyének meglátogatásán... A Garda-tó via ferráta túránk programjának is része e város utcáinak felfedezése. 

Egy nap Veronában

Verona városa nagyon vonzó célpontot jelent: mi is meglátogatjuk Garda-tavi kalandozásunk levezetéseként. [utazom:teaser:41870] A város igazi olasz hangulattal csábít, de nem csak gyönyörű épületeket, hangulatos tereket, kiváló kávézókat, hanem római emlékeket és természetesen Júlia erkélyét is megtaláljuk itt. Ebben a kisfilmen néhány percre újra itt lehetünk: A Day in Verona from Jesse Olson on Vimeo. További fotók Veronából:
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!