Kuba térkép

Nyaralás

» Hotel Tuxpan **** Varadero Bécsi indulással Kuba 364.900 Ft/főtől - Latin-Amerika / Kuba / Varadero
» Hotel Four Points By Sheraton***** RE/ Blau Marina Varadero***** (szilveszter) 369.900 Ft/főtől - Latin-Amerika / Kuba / Havanna / Varadero
» Nyaralás Kubában: Hotel Brisas del Caribe **** Varadero - Bécsi indulással 369.900 Ft/főtől - Latin-Amerika / Kuba / Varadero
» Hotel Tuxpan **** Varadero Kuba 384.900 Ft/főtől - Latin-Amerika / Kuba / Varadero
» Családi ajánlat! Memories Varadero Beach Resort **** 389.900 Ft/főtől - Latin-Amerika / Kuba / Varadero

Körutazás

» Kubai utazás (Tél): Havanna 2éj és Varadero 5éj 4* Bécsi indulással - 9 napos kombinált téli utazás Kubában ****
» Kuba körutazás (Családi ajánlat Tél): Havanna 2éj és Varadero 5éj 4* - 9 napos kombinált családi utazás Kubában ****
» Kuba körutazás (Tél): Havanna 2éj és Varadero 5éj 4* - 9 napos kombinált téli utazás Kubában ****
» Körutazás Kubában (Családi ajánlat Tél): Havanna 3éj és Varadero 6éj 4* - 11 napos kombinált családi utazás Kubában ****
» Kuba körutazás (Tél): Havanna 3éj és Varadero 6éj 4* - 11 napos kombinált téli utazás Kubában ****

Városlátogatás

» Panamaváros és üdülés Sheraton Bijao Beach Resort **** - 11 napos körutazás tengerparti pihenéssel

Élmények, beszámolók, látványosságok, látnivalók ...

A legendás Kuba

Tél: hó vagy latyak, hideg és füstös szürkeség, nyomasztóan rövid nappalok, elvágyódás messzire. Ilyenkor Kuba, a Karib-tenger medencéjében lubickoló, krokodilt formázó szigeten a legkellemesebb az éghajlat: 25-29 fokos a levegő, nem zuhog az eső, kellemes szellő hordja a salsa dallamát.

Kuba hangulata képekben

Kuba. Egy külön világ ez a karibi, krokodil alakú sziget. Képgalériánkban megpróbáltunk összeszedni azokat a tájakat, amik nem annyira közismertek: a vidéki lét lassú sodrását, a Vinales-völgy mogotéinek árnyékában művelt dohányföldeket és a helyek nyugodt semmittevését. 

Kuba: old timer járgányok- real time

Rózsa Edvárd: Szeretem a régi autókat és motorokat. Leginkább is nézni szeretem őket, mert az ezek birtoklásához és használatához majdnem elengedhetetlenül szükséges, bütykölős-szerelős műszaki vénám (vagy az ezt kiváltani képes, igen jelentős bankszámlám), na, az sajnos teljesen hiányzik.

Kuba képekben - Trinidad

Trinidad- ahol megállt az idő... Kuba UNESCO Világörökség helyszínei közül az egyik ez a kisváros. Kubai viszonylatban rendezett utcaképe van, nem hiányoznak az ajándék-árusok és bárok éttermek, a belvárostól néhány saroknyira azonban valódi karibi hangulat fogad.

Havanna ritmusa

Havanna: a kellemes éghajlatú karibi sziget, a salsa és a fűszeres rum, a pezsgő ritmusok és Kuba fővárosa. A látnivalókkal és kiváló szórakozóhelyekkel bőven ellátott, málló vakolatú, patinás város utcáin forgott ez a kellemes kisfilm, amely jól visszaadja a Malecon és Ó-Havanna egyedülálló hangulatát. Kubai utazásainkért kattints ide, ha pedig a sziget látnivalói érdekelnek, akkor itt nézz szét. Havana City Guide [Cuba] from julien widmer on Vimeo.  

Kuba kincsei: a látványos Trinidad

Trinidad színes városa Kuba egyik leglátványosabb települése. A városka a cukornád-kereskedelemből származó vagyonát gyönyörű épületek, paloták és templomok képében fitogtatta, majd a történelem szava megállította a dinamikus fejlődést. A kubai sajátosságoknak köszönhetően Trinidad is úgy néz ki, mint ahol megállt az idő: de nem az ötvenes években, hanem még a gyarmati korszak idején. A cukorbárók egykori palotái most is állnak, múzeumként megtekinthető az eredeti berendezés és egy kicsit elmerülhetünk a régmúlt idők csillogásában.

Forró ritmusok és veterán autók - Kuba hangulata

A legendás Kuba minden utazni szerető ember vágyott célpontja - nem véletlenül. A karibi szigeten a történelem konzerválta az ötvenes évek hangulatát, amelyből sok apró részletet mi is megnézhetünk egy kubai utazás során. [utazom:csikkep:41071] A következő kisfilm Kuba legszebb tájaira repít bennünket: H E R E W H E R E W E A R E -in- CU B A from Will Horne on Vimeo.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!