Kuba térkép

Nyaralás

» Hotel Brisas del Caribe **** Varadero 284.900 Ft/főtől - Latin-Amerika / Kuba / Varadero
» Grand Memories Varadero ***** Varadero 414.900 Ft/főtől - Latin-Amerika / Kuba / Varadero
» Hotel Iberostar Tainos **** Varadero 309.900 Ft/főtől - Latin-Amerika / Kuba / Varadero
» H10 Ocean El Patriarca ***** Varadero 354.900 Ft/főtől - Latin-Amerika / Kuba / Varadero
» Hotel Memories Paraiso Azul ***** Cayo Santa Maria 364.900 Ft/főtől - Latin-Amerika / Kuba / Cayo Santa Maria

Körutazás

» Körutazás Kubában - 10 napos körutazás Kubában 3*, 4*, vagy 5*-os szállodákban
» Havanna Hotel**** 3éj+Varadero Hotel Memories Varadero**** 6éj - 11 napos kombinált utazás Kubában
» Felfedezőúton Kubában az őszi szünetben pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén - 12 napos csoportos körutazás Kubában, tengerparti piheméssel
» Havanna (Panzió) 3éj+Varadero Hotel Brisas Del Caribe**** 6éj - 11 napos kombinált utazás Kubában
» Havanna (Panzió) 2éj + Cayo Coco Memories Caribe **** 5éj - 9 napos kombinált utazás Kubában

Élmények, beszámolók, látványosságok, látnivalók ...

A legendás Kuba

Tél: hó vagy latyak, hideg és füstös szürkeség, nyomasztóan rövid nappalok, elvágyódás messzire. Ilyenkor Kuba, a Karib-tenger medencéjében lubickoló, krokodilt formázó szigeten a legkellemesebb az éghajlat: 25-29 fokos a levegő, nem zuhog az eső, kellemes szellő hordja a salsa dallamát.

Kuba hangulata képekben

Kuba. Egy külön világ ez a karibi, krokodil alakú sziget. Képgalériánkban megpróbáltunk összeszedni azokat a tájakat, amik nem annyira közismertek: a vidéki lét lassú sodrását, a Vinales-völgy mogotéinek árnyékában művelt dohányföldeket és a helyek nyugodt semmittevését. 

Kubai hangulat képekben

Kuba: ez az egyedülálló hangulatú karibi sziget csodálatos tájakkal, pezsgő ritmusokkal, csípős dohánnyal és füstös rummal... Azt mondják, Havanna, Trinidad vagy Cienfuegos utcáin megállt az idő, pedig csak olyan ütemben élik az életüket a helyek, amit mi is megirigyelhetünk: nem aggódnak semmin, nem hajszolják a mindennapi megélhetést, csak ülnek az árnyékban, és énekelnek vagy táncolnak. Rég rájöttek már, hogy feleslege erőlködni: nem lesz jobb, így a meglévőből hozzák ki a lehetséges maximumot.

Időutazás a Karib-tengeren: Kuba nyaralás

Kuba, a lenyűgöző szépségű, kellemes éghajlatú Karib-tengerben lubickoló sziget sok utazó vágyai közt szerepel. A szigeten kiváló nyaralóhelyek közül válogathatunk, a városokat meglátogatva pedig igazi időutazásban vehetünk rész. [utazom:csikkep:41071] Kuba képekben:

Kubai hangulat

Kuba, az egyedülálló hangulatú karibi sziget híres kiváló időjárásáról, ízletes dohányáról, a pezsgő latin ritmusok pedig fűszeres rumban oldódnak esténként... A kubai városok közül a legtöbben Havanna vagy Trinidad meglátogatását tűzik ki célnak, de ne feledkezzünk meg a vidéki Kuba felfedezéséről vagy Cienfuegos hangulatos kisvárosának felkereséséről sem. Varadero pedig tökéletesen alkalmas arra, hogy kipihenjük a munkás hétköznapok fáradalmát, koktélt szürcsölve a tengerparton... A Taste of Cuba from SOLDAOUT on Vimeo.

Kuba képekben

Kuba: a karibi szigetország egyedülálló hangulata garantáltan rabul ejti az ide látogatót. A megtorpant idő, a sajátosan értelmezett forradalmi mindennapok, a veterán autók, a megkopott színek, a lüktető zene és a csodás tengerpartok- ezek a különleges hangulatok mind-mind részei annak a színes forgatagnak, ami végül egy szinte leírhatatlan érzéssé áll össze. Átlapozhatunk ezer képet, megnézhetünk számtalan, a most következőhöz hasonlóan jól sikerült videót vagy meghallgathatjuk a kubai ritmusokat egy CD-n: egyik sem fogható a valódi élmények szédítő kavalkádjához.  Kubát látni kell!

Havanna hangulata

Havanna: Kuba és a mosoly fővárosa. Embargó ide vagy Castro-testvérek oda, a helyiek örökké kedvesek és vidámak: mintha az életük értelmét valami mélyebb igazságban találták volna meg, nem a legújabb fogyasztási cikkek megszerzésének kényszeres vágyában.
Criteo engedélyezve: 
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!