vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Havanna hangulata

Havanna: Kuba és a mosoly fővárosa. Embargó ide vagy Castro-testvérek oda, a helyiek örökké kedvesek és vidámak: mintha az életük értelmét valami mélyebb igazságban találták volna meg, nem a legújabb fogyasztási cikkek megszerzésének kényszeres vágyában.

A vidéki Kuba

 Kuba, a karibi krokodil alakú sziget évtizedek óta őrzi nosztalgikus hangulatát. Az embargóval és saját szocialista rendszerének nehézkességével szorongatott ország az utolsó "munkásállam"-.  Ami nekünk,  a keleti blokkból érkezőknek mosolyogtató emlékkép, az úttörők, a felvonulások, a tervgazdaság, azok itt a helyiek mindennapjait jelentik.
Vélemények, értékelések
4.2
13 értékelés alapján

Kuba kombinált utazás: Havanna 2éj és Varadero 5éj

Herceghalom
4.6
Valami elképesztő időutazás. Felejthetetlen volt! Egy jó tanács: a Havanna Club múzeumból annyi rumot hozzatok csak amennyit a engednek kivinni az országból. nálunk ez fejenként 5 üveg volt. (persze csak a feladott poggyászba mehet)

Kuba körutazás: Havanna 2éj és Varadero 5éj 4*

Budapest, X. kerület
3.8
Összességében elégedettek voltunk mindennel,volt par dolog ami ott létünk alatt tudtunk meg pár infot!
Kilépési illetéket nem kellett fizetni, bankkartyas fizetés csak azok tudják használni a kartyajukat akik amerika bankkal szerződésben van a bankunk,mi Erste bankkártyával nem tudtunk semmit vásárolni mert elutasította. Költő pénz amit az irodában mondtak hogy 150euro fejenként elég egy hétre, sajnos olyan árak vannak kint, hogy mi 600eurot vittünk és még igy is epp hogy bele fertunk a keretbe pedig nem vásároltunk nagy dolgokat (szuvenirt es egy program volt benne koltsegben).Havannaban csak reggelink volt így 3szor mentünk el enni a két nap alatt ami árban 100euro volt hozzá teszem olcsó ételt választottunk egy tál étel volt fejenként. Pénz váltás hotelben tudtuk megoldani 100euroert 98 pesot kaptunk. Én azt javaslom aki közeljövőben oda utazik minimum 300euro fejenként :) Érdemes oda figyelni a hotelekben a kommunikaciora ugyanis sajna ott lévő személyzet nem mindig volt a helyzet magaslatán. De pozitívum ételek rendben voltak, kiszolgálás is barátságos hangulatos volt. Szobák elfogadható volt :) Összességében jól éreztük magunkat csoda szép helyen voltunk és sok élménnyel gazdakodtunk!

Kubai utazás: Havanna 2+1éj és Cayo Largo 5éj

Budakeszi
4.6
Havannna is csodálatos volt és a szálloda is! Éljenek a kubaiak. Remélem még lesz lehetőségem visszamenni egy kicsit nagyobb körútra mielőtt az amerikaiak megveszik az egészet! köszi, Zsolt

Kubai utazás: Havanna 3éj és Cayo Santa Maria 4éj

Telki
4.8
Nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon jó volt a havannai idegenvezetőnk is (aki kubai volt, de Debrecenben járt magyar szakra !!!) Voltunk Buena vista koncerten, ami rendszeresen van a központban, és megtanultam rendes Mochitót készíteni. Apropó a Havanna Club 2 éves (mochitoba) 2 EUR/7dl. Elvileg fejenként 4 liter hozható haza a repülőn, de nem nézik. Még egyszer köszi!

Körutazás Kubában: Havanna 3éj és Varadero 6éj Hotel ***

Budakeszi
4.8
<szöveg nélkül>

Körutazás Kubában: Havanna 3éj és Varadero 6éj Hotel ***

sdfsdfsd
2.5
sdfadsfadsfds

Körutazás Kubában: Havanna 3éj és Varadero 6éj Hotel ***

sdfdssdafa
3.0
sdfds

Körutazás Kubában: Havanna 3éj és Varadero 6éj Hotel ***

sfsdf
3.0
dfdsfadsfsfsdfds

Körutazás Kubában: Havanna 3éj és Varadero 6éj Hotel ***

sdfsdfdsfds
4.0
Tessssst

Körutazás Kubában: Havanna 3éj és Varadero 6éj Hotel ***

Biatorbágy
4.6
Elképesztő, elvarázsolt világ. Ezek az autók, emberek! Ellestük, hogy kell mochitót csinálni, azóta azzal kábítom barátaimat. Voltunk Buena vista koncerten is! Felejthetetlen, köszönjük!

Körutazás Kubában: Havanna 3éj és Varadero 6éj Hotel ***

Budapest, XXI. kerület
5.0
<szöveg nélkül>

Körutazás Kubában: Havanna 3éj és Varadero 6éj Hotel ***

Piliscsaba
4.7
<szöveg nélkül>

Körutazás Kubában: Havanna 3éj és Varadero 6éj Hotel ***

Zsámbék
4.6
Ez az utazás egy nagyon régi álmom volt és nagyon örültem mikor összejött minden ahhoz hogy az idén el is tudtam utazni. Úgy gondolom hogy igazán remek
választás volt ez az iroda. Remekül éreztem magam, a látnivalók felejthetetlen élményt nyújtottak és még pihenni is volt időm bőven. Bár nem sok helyen voltam még nyaralni, ezért nem tudom hogy máshol milyenek az emberek, de meg kell hogy mondjam hogy a Kubai emberek akik az idegenforgalomban dolgoznak nagyon profik. Abszolút tudják a dolgukat, többnyire pontosak, és hihetetlenül segítőkészek. Ez az időszak az előszezon volt, ezért az időjárás is még megtréfált néhányszor, de nem volt vészes, az pedig kifejezetten jó volt hogy nem volt tömeg. Az ellátás a szálláshelynek megfelelőnek mondható. A Havannai 3*-os szálloda kifejezetten meglepetés volt számomra (rosszabbra számítottam ugyanis) . Mindenki megtalálhatja a neki megfelelő programot a szállodákban található turista irodák bőséges kínálataiból ( igaz hogy kell egy kis nyelvtudás hozzá , legjobb a spanyol, de az angol/német/orosz sem rossz).
Köszönöm az irodának a szervezést, lassan elkezdem tervezgetni a legközelebbi utamat.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!