Indonézia térkép

Nyaralás

» Hotel Melia Bali ***** 304.399 Ft/főtől - Indonézia / Bali / Nusa Dua
» Hotel Wina Holiday Villa *** Kuta Beach 443.454 Ft/főtől - Indonézia / Bali / Kuta
» Hotel The Jayakarta Bali *** Legian Beach (szilveszter) 494.204 Ft/főtől - Indonézia / Bali / Legian
» Hotel The Tanjung Benoa Resort**** Bali 503.339 Ft/főtől - Indonézia / Bali
» Hotel Mercure Resort Sanur**** Sanur 513.489 Ft/főtől - Indonézia / Bali / Sanur

Körutazás

» Szingapúr és Bali felfedezése szilveszterkor, tengerparti pihenéssel - 14 napos csoportos körutazás tengerparti pihenéssel
» Jáva - Bali körutazás - 14 napos körutazás Jáva és Bali szigetén
» Malájzia a Brunei Szultánsággal - 13 napos körutazás
» Malájzia - Indonézia - 15 napos körutazás Malajziába és Indonéziában
» Kuala Lumpur - Szingapúr - Borneo - Hongkong és Makao - 14 napos körutazás Malajziában és Kínában

Városlátogatás

» Jáva - Bali körutazás - 14 napos körutazás Jáva és Bali szigetén
» Malájzia a Brunei Szultánsággal - 13 napos körutazás
» Malájzia - Indonézia - 15 napos körutazás Malajziába és Indonéziában
» Kuala Lumpur - Szingapúr - Borneo - Hongkong és Makao - 14 napos körutazás Malajziában és Kínában

Élmények, beszámolók, látványosságok, látnivalók ...

Gili Air, Lombok

Gili Air a Lombok mellett és Bali szigetétől sem messze található Gili-szigetek egyik legnyugalmasabb tagja. Valamivel nagyobb, mint a másfél óra alatt körbesétálható Gili Meno, de nem annyira jellemző rá a sok turista, mint a híres party-zónával rendelkező Gili Trawangan.  Gili Air egyszerűen tökéletes: teljes nyugalom és kristálytiszta tenger övezi, a szigeteken tilos a motoros járművek használata, így mindenki gyalog, bringával vagy lovaskocsival közlekedik, nincs zsúfoltság és zaj.

Süsü valódi birodalmában, avagy randevú a komodói sárkányokkal

A tv-ben láttam meg legelőször az egyfejű sárkányokat, Süsü hús-vér leszármazottjait (Varanus komodoensis). Az ismerkedés következő része már a budapesti állatkertben zajlott, majd ezek után megszületett egy elhatározás: látni kell, élőben a természetben. Nagyon sok idő telt el, tervezgetéssel, olvasgatással, mire a tervből valóság lett.

Rózsaszín tengerpart, Komodó, Indonézia

Komodo szigetén nem csak a sárkányok miatt érdemes megállni, ha errefelé szeljük a hullámokat. A komodói varánuszok meglátogatása után pihenjük ki az ijedséget egy gyönyörű tengerparton: a Pink Beach fantázianevű, elhagyatott partszakaszon, amit csak hajóval érhetünk el.  [utazom:csikkep:49552] A sárgás-fehéres színű korallhomok közé itt a hullámzástól apróra tört piros korallmorzsalék is keveredik: ez adja a part különleges, rózsaszín árnyalatát.

A sárkányok szigete: Rinca, Indonézia

Sárkányok bizony vannak! A szárazföldi krokodilokról szóló legendát egészen 1911-ig nem hitték el az európai tudósok: csak akkor látta fehér ember először ezeket a hatalmas szörnyeket Komodó szigetén sétálgatni. De a szomszédos Rincan is találunk belőlük szép számmal. A 2-3 méter hosszú, 70-100 kilogramm súlyú állatok közül a hímek az termetesebbek és a nyugalmasabbak: ha egy nyurga nősténnyel futunk össze, még körültekintőbbek legyünk.

Titkos strandok Lombok szigetén

Indonézia legszebb strandjai Bali szigetén találhatóak, de Gili Air paradicsomi nyaralóhelye is kiváló célpont lehet azoknak, akik a tökéletes kikapcsolódásra vágynak. A közeli Lombok szigetén már jobban érezhető, hogy egy mohamedán országban járunk, mint a túlnyomó többségben hindu Balin vagy a világi Giliken: a települések itt kevésbé szépek, de a partok itt is gyönyörűek. [utazom:teaser:49393]

Moyo sziget, Indonézia

Indonézia egyik turisták által még kevéssé látogatott szigete Moyo, Sumbava partjaitól északra. [utazom:csikkep:49552] A partvidék érintetlen részein kiváló merülő-helyeket találnak a víz alatti világ felfedezői, de világháborúban odaveszett hadihajó roncsainál is búvárkodhatunk itt. A sziget belsejében sűrű erdőket és kiristálytiszta patakokat találunk: az erre járó kirándulóhajók megállnak itt, hogy a kalandvágyó utazók egy mesebeli kis folyóban úszkálhassanak.

Egy indonéz utazás képei

Sokan el sem tudják képzelni, milyen lehet egy indonéziai utazás. Ez a hatalmas ország ezernyi szigettel, köztük olyan hatalmas földdarabokkal mint Jáva, Szumátra, Bali, Új-Guinea valamint Szumátra és Celebesz és gyönyörű természeti tájakkal várja a nyaralni és kalandozni vágyókat.
Criteo engedélyezve: 
Criteo szöveg: 
Nyaralás Indonéziában! Előfoglalás 2019-2020 ősz/tél!
Criteo kép: 
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!