A 10 legolcsóbb horvátországi hotel

A horvátországi nyaralás során a leggyakrabban apartmanokban szállunk meg, de választhatunk kempinges szállást is. Azonban abban az esetben, amikor a spórolás kényszerét felülírja a kényelem és a kellemes környezet esetleg a saját strand és a félpanziós ellátás igénye, akkor jobban járunk, ha egy olcsóbb szállodát választunk. Összeszedtük a közelben található, legolcsóbb szállodákat:

Hotel Delfin, Porec

A magyarok által kedvelt szálloda Zelena Laguna üdülőtelepen, Porec óvárosától 5 km-re. A fantasztikus zöld környezetben fekvő hoteltől a kavicsos-sziklás kiépített strand 100 méterre található. és környékét gyönyörű természetes strandok és kristálytiszta tenger veszi körül. A strand mentén szállodák, apartmanok és kempingek sorakoznak, Porec pedig gazdag vendéglátóipari kínálattal és számos szórakozási és sportlehetőséggel várja látogatóit.  Az Isztriai-félsziget szépségét változatosságának köszönheti, a zöld dombok és a tenger vakítóan kék színe és a változatos természeti formák mindenkit ámulatba ejtenek. Porec hangulatos óvárosával, üdülőtelepeivel számos turista elsődleges célpontja Horvátországban.

Pavilon Ad Turres, Crikvenica

A tengerpart szépségét tagoltságának köszönheti, vakítóan kék színe és a változatos természeti formák mindenkit ámulatba ejtenek. Crikvenica, a Magyarországhoz legközelebbi üdülőparadicsom több kilométer hosszú kavicsos, homokos tengerpartjával és kristálytiszta tengervízével várja az idelátogatókat.

Mediteran Residence Üdülőtelep, Rabac

Rabac egy kis település Isztria keleti partjának egyik szelíd öblében. A Rijekai-öböl bejáratát képező Vela vrata (Nagykapu) szoros előtt, Cres szigetével szemben Labin lábainál helyezkedik el. Alapvető jövedelemforrását a halászat és a turizmus jelenti.

Liburnija Üdülőtelep, Novalja

Novalja Pag szigetének legfontosabb idegenforgalmi központja. A szárazföldről komppal és a délebbre fekvő Pagi hídról lehet megközelíteni. Novalját és környékét gyönyörű természetes strandok — kavicsos és homokos egyaránt —, és kristálytiszta tenger veszi körül. A strand mentén szállodák, apartmanok és kempingek sorakoznak, a sziget pedig gazdag vendéglátóipari kínálattal és számos szórakozási és sportlehetőséggel várja látogatóit. Novalja a helyi készítésű gyönyörű csipkéiről és fantasztikus aromájú sajtjairól nevezetes. A Pag szigeten található. Fürdőzésre a sziget legszebbikének számító homokos novaljai strandokat ajánljuk - este pedig egy éttermi kóstolót Pag gasztronómiai specialitásából, a híres pagi báránysültből! Pag sziget a szárazföldről közúti hídon, illetve komppal közelíthető meg.

Hotel Medena,Trogir (Seget Donji)

A Trogir környéki tengerpart nagyon népszerű a magyarországi utazók közében is. A tengerpart szépségét tagoltságának köszönheti, vakítóan kék színe és a változatos természeti formák mindenkit ámulatba ejtenek. A közeli Trogir óvárosa mindenkit elvarázsol szépségével és egyedülálló hangulatával. Ha már eleget strandoltunk és napoztunk, Trogirban egy kellemes estét tölthetünk el, sétával, vacsorával, vásárlással. 

Hotel Arkada, Starigrad

Starigrad egy kis kikötőváros a Velebiti kanális partján. Itt található a Paklenica nemzeti park bejárata is. A város, ahol a hegyek és a tenger találkoznak egymással, kedvelt célpontja a pihenni, fürdőzni vágyóknak, több kilométer hosszan elnyúló strandja miatt ideális gyermekes családok számára, de az aktív kikapcsolódás hívei is számos lehetőség közül választhatnak, legyen szó túrázásról, sziklamászásról, kajakozásról, kenuzásról, raftingolásról.

Hotel Valdaliso, Rovinj

A kiváló ár/érték aránnyal rendelkező, kényelmes hotel nagyon népszerű üdülőhely. Vonzerejét Rovinj közelségének is köszönheti, hiszen Rovinj hangulatos óvárosával, üdülőtelepeivel számos turista elsődleges célpontja Horvátországban.

Hotel Laguna, Privlaka

A Dalmácia északi részén található, háromezer éves történelemre visszatekintő Zadar környékén számos nemzeti és természeti park található; mögötte terül el a Paklenica és a Vransko jezero Nemzeti Park, vele szemben a Kornati és a Telaščica Nemzeti Park, és egy kicsit távolabb a Krka-vízesések, a Plitvicei tavak, és a Velebit északi része.

Hotel Jadran Residence, Porec

Horvátország évek óta töretlen népszerűségnek örvend a magyar turisták körében is. A tengerpart szépségét tagoltságának köszönheti, vakítóan kék színe és a változatos természeti formák mindenkit ámulatba ejtenek. Porec hangulatos óvárosával, üdülőtelepeivel számos turista elsődleges célpontja Horvátországban.

Hotel Uvala Scott, Kraljevica

Az üdülőközpont Kraljevica központjától 3 km-re, a Krk-szigetre vezető híd közvetlen közelében fekszik csendes, barátságos környezetben. A strand és a szálloda kiváló gyerekekkel üdülőknek, az egész családdal együtt utazóknak is a pihenésre, feltöltődésre. 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazási ajánlatok

» Advent Zágrábban - 2nap
» Hétvége a Plitvicei-tavaknál - 2 nap
» Hercegovina csodái - 3 nap
» Hosszú hétvége a Plitvice-tavaknál - 3 nap
» Kerékpárút Szlovéniából Olaszországba - a Millenniumi vasút nyomvonalán - 3 nap

Szállás ajánlatok

» Uvala Scott Üdülőtelep ** Kraljevica 57.845 Ft/főtől - Horvátország / Kraljevica / Kvarner-öböl
» Sahara/Rab Sunny Hotel *** - Lopar (ex San Marino) 88.065 Ft/főtől - Horvátország / Rab / Kvarner-öböl / Lopar / Rab-sziget
» Uvala Scott Apartmanok Üdülőtelep ** Kraljevica 149.350 Ft/főtől - Horvátország / Kraljevica / Kvarner-öböl / Európa
» Delfin Plava Laguna Hotel** - Porec 185.400 Ft/főtől - Horvátország / Porec / Isztria / Európa
» Hotel Pula *** Pula 194.083 Ft/főtől - Horvátország / Pula / Isztria / Európa

Információs oldalak

» Homokos strandok Horvátországban
» Szállásfoglalás Porec
» Szállásfoglalás Trogir
» Last Minute Horvátország
» Tengerparti Nyaralás - 2015
» Olcsó Hotelek Horvátországban
» Horvátország élménybeszámolók
» Hotelek Horvátországban - Online szállásfoglalás
» Nyaralás Horvátországban
» Szállásfoglalás Sibenik
» Szállás Porec Hotel
» Szállásfoglalás Umag
» Szállásfoglalás Zadar
» Szállás Trogir Hotel
» Szállás Rab sziget Hotel
» Szállásfoglalás Pulában
» Szállásfoglalás Opatijában
» Horvátország apartman
» Szállásfoglalás Horvátországban

Cikkeink

» Brela, Baska Voda, Makarska: Horvátország igazi gyöngyszemei - Kovács Attila
» Zágráb: látnivalók és hangulat - Kovács Attila
» Zadar hangulatos városa Horvátországban - Kovács Attila
» Horvátország márciusban - Kovács Attila
» Hamisítatlan Horvátország - Kovács Attila
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!