Utazom.com Utazási Iroda Utasaink véleménye, élménybeszámolók értékelések

4.9
271 értékelés alapján
Marietta
Kapuvár
2023. okt. 12
5
Csodaszép hely. Kedves kiszolgálás, tiszta, kiváló vacsorák Perfekt pincérek! Marietta és Balázs
Dóra
Budapest
2023. aug. 21
5
Tökéletes nap volt: a táj csodálatos, a túra vezetők a különböző erőnlétű csapathoz alkalmazkodva kísérték a csoportot, így aki gyorsabb volt az is jól érezte magát, aki pedig lassan sétált, annak sem kellett aggódni, hogy a többiek türelmetlenül várják. A táj egyszerűen lenyűgöző szépségű. És az időjárás is tökéletes volt. Csodálatos élménnyel gazdagodtam :)
<név nélkül>
2023. aug. 7
5
<név nélkül>
2023. júl. 12
5
Szenzációs szervezés, kedves, segítőkész túravezetők! Az élmény, amellyel gazdagodtam, felejthetetlen és olyan rendkívüli, hogy még hónapok, évek múlva is hatással lesz rám, mivel ez volt életem első túrája! Nagyon köszönöm a csapatnak!
Szilvi
2023. jún. 16
5
Nagyon szuper volt a túra, csak ajánlani tudom. Jól szervezett túra, felkészült, segítőkész, rugalmas, képzett, jó humorú túravezetőkkel sikerült nagyszerű élményekkel gazdagodnom! Ez volt az első közös utunk, de úgy sejtem, nem az utolsó! :-)
Helga
2023. jún. 15
5
Kitűnő túravezetők, szuper túrák! Minden tökéletes volt! Csak ajánlani tudom őket!
HZsu
2022. dec. 9
5
Kedves Nézelődő! Csak annyit tudok mondani, ne hagyd ki!!! A pár napban, jól összerakott túra programmal, nagyon sok élményben volt részünk. A tengerparton át, a Delfinek között, a felhők feletti sétán át, az öreg babérerdő több száz éves nyugalmat árasztó meghittségén keresztül, a levadákon át, a tájházakig....az étel, ital, kóstolásától, az esti táncig és még sorolhatnám... de sokat kellene írnom. Inkább olvasás helyett, mindezt, át kell és meg kell élni!!! Hálás köszönet a Túravezetőknek, a szokásos, biztonságos, jól szervezett útért.
Zsuzsa
2022. szep. 28
5
Újból egy szép túrán sikerült részt vennem. A szeszélyes hegy kegyes volt hozzánk, mert szép napsütésben sikerült felérni a kereszthez. A hó fedte csúcsok láttán, a tél előszele lengte be a hegyet. Azonban lefelé menet nem volt egyszerű, az olvadó hó nagyon csúszóssá tette az utat. Mire leértünk, már olyan érzés volt, mintha a tavaszba mennénk, az eltűnő hó miatt. Élményekkel teli, kellemes fáradsággal ültem a buszra. Köszönet a Túravezetőknek és a Sofőröknek a biztonságos útért. Aki szereti a kihívást, annak ajánlom, ezt a túrát.
Eszter Roth
Budapest
2022. szep. 26
5
Nagyon jó nap volt - köszönöm! :) A szervezés tökéletesen professzionális - a precizitás és a rugalmasság legjobb kombinációja. A csapatvezetők valódi vezetést biztosítanak, ugyanakkor a lehető legnagyobb mértékben figyelembe veszik az egyéni kéréseket, igyekeznek választható opciók megteremtésével mindenki számára megfelelő és élvezetes alternatívakat kínálni, akar helyben, teljesen spontán is. Sugárzik belőlük, hogy őszintén nagyon szeretik, amit csinálnak, és ez bármilyen csoportot azonnal nyitott és vidám légkörre hangol. :)
Beatrix
Szentendre
2022. szep. 13
5
Gyönyörű helyeken jártunk barátságos és szuper túravezetőkkel! A szervezés nagyon jó volt, mert a különleges túrákon kívül még maradt időnk városnézésre, fürdőzésre, hajókázásra és éttermekben elfogyasztott vacsorákra is!
T.Zsuzsa
Dabas
2022. szep. 9
5
Köszönjük ezt az élményekben gazdag, néha kihívásokkal gazdagított utat. Jó kis csapat jött össze. Köszönet a túravezetőknek akik végig vezettek (tereltek) ezeken a számunkra (síkvidéki ) néhol "bátorságot próbáló" ösvényeken. Fantasztikus élmény marad és ösztökél a további kihívásokra Veletek.
<név nélkül>
2022. júl. 25
5
Fantasztikus volt ez a szombati nap! A szervezok nagyon felkeszultek, kedvesek voltak. Mindenkihez szeretettel alltak. Kifejezetten tetszett, h mindig mindenrol informalva voltunk, igy tudtunk elore tervezni. Nagyon koszonom az elmenyt!
Patrícia
Hatvan
2022. júl. 18
5
Nagyon szuper, jól megszervezett túra volt. A túravezetők nagyon kedvesek és felkészültek voltak, sok érdekességet tudhattunk meg a környékről és a Tátráról is. A tempó kicsit feszített volt annak, aki nem akart lemaradni, de a táj gyönyörű volt, minden fáradtságot megért. Kicsit több szabadidőt azért el tudtunk volna viselni a tavaknál. Mindenkinek csak ajánlani tudom :)
Zsuzsa
Bp
2022. júl. 16
5
A fotók sajnos nem tudják visszaadni ezt a nagy élményt. A kalandos lépcsőkkel, létrákkal, hidakkal tarkított túra útját. A Túra vezetők sok-sok információval tarkították az utat. Az biztonságos utazásért, köszönet a Sofőröknek.
Zsuzsa
Bp.
2022. júl. 14
5
Itt kiléphetsz a komfortzónádból. Olyan dolgokat tehettem, amit még soha. Sátrazás (meglepően jó volt, bár tartottam tőle), a sátraink között vaddisznókkal élni a Campingben, tengerparton és a komp bárjában ("csövezni") aludni, szikláról ugrálni a tengerbe (az első ugrásnál kellett csak leküzdeni a félelmet, az is pipa). Imádtam a hegyeket, tengerpartok különböző köveit, partjait. Minden úgy volt jó, ahogy volt. Részemről hálás köszönet ezért a sok-sok élményért. Szuper Útitársak, Vezetők, Sofőrök.
Tibor
Budapest
2022. júl. 11
5
A túravezetők rendkívül profik és segítőkészek voltak, az időjárás is tökéletes volt, hatalmas élmény volt számomra ez a túra.
Gábor
Oroszlány
2022. júl. 11
5
Mindennel maximálisan elégedett voltam,profi szervezés,profi utazás,profi sofőrökkel.Felkészült és tapasztalt túravezetés,csak ajánlani tudom a csapatot.Megfizethető költség.
Henrik
Budapest, X. kerület
2022. júl. 11
5
Életre szóló élmények, profi túra szervezés és nagyon jófej kísérők!
István
Budapest
2022. jún. 27
5
A sziget természeti szépsége lenyűgöző. Feszített program volt, így nagyon sok élményben is volt részünk, ugyanakkor a túravezető mindenkinek kínált választási lehetőségeket. Egyértelműen tudtuk, hogy mikor mi fog történni. Miután feleségemmel nem vagyunk profi túrázók, az elindulás előtt volt bennünk némi aggodalom, de minden előre tervezett programot meg tudtunk valósítani. A túravezető, Radics Ákos figyelmes és segítőkész volt. Mindig, mindenki tartotta a megadott kereteket, időpontokat, ami szintén a túravezető érdeme. A szervezés gördülékeny és rugalmas volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom az utazást.
Cili
Szentendre
2022. jún. 27
5
Kalandtúra a javából. Szuper program. Igazi kihívás. A sziget ezer arcát ismertük meg. Külön köszönet a túravezetőnek és a sofőröknek. Ez a túra a "felejthetetlen " szekrényem legfelső fiókjába került!
<név nélkül>
Piliscsaba
2022. máj. 30
5
,,Paradicsomi volt,, mint mindig! Köszönjük!
Fanni
Kaposvár
2022. máj. 30
5
2. egynapos túránk az utazom.commal. Nagyszerű szervezés és túravezetés! Köszönjük az élményt!
HZs
Bp
2022. máj. 18
5
Könnyen teljesíthető, kellemes séta, Ausztria egyik kis "ékszerdobozában". A megszokott kedves, jól szervezett túravezetéssel. Biztonságos utazással.
<név nélkül>
2022. feb. 21
5
Először utaztunk a társasággal. Mind az adminisztráció, mind a szervezés és túravezetés kiváló volt. A két túravezető nagyon felkészülten, gyakorlottan, figyelmesen, türelmesen irányította a csapatot, és a túratársak is együttműködők, pontosak voltak. Biztosan keressük még az utazom.com útjait.
<név nélkül>
2022. feb. 21
5
Robi
2022. feb. 11
5
HZS
2022. feb. 8
5
Köszönet az Irodának, hogy nem törölték a túrát. Egy kényelmesen teljesíthető túra, mindenki számára. Csak a hó és a szél tett egy kis szakaszon próbára, de annak is megvolt a varázsa. Az Irodától megszokott profi szervezéssel...a Túravezetők kedves odafigyeléssel és rutinnal gardírozták a csipet csapatot. Köszönet Nekik.
Anna
Budapest, III. kerület
2022. feb. 7
5
Szuper volt a túra, kedves és profi túravezetők, remek program, szuper sofőrök és busz, csodaszép táj :) Kicsit lehetett volna lassabb tempó a bámészkodók kedvéért, de így is szuper volt :) Köszönöm a lehetőséget!
Sólyom Gábor
Budapest
2022. feb. 7
4
Tisztelt Utazási Iroda! Nagyon nagy élmény volt részt venni a túrán! Precíz szervezés. Bőséges előzetes információ, a várható viszonyokról és a szükséges felszerelésről. Busz tiszta, kényelmes és megfelelő utazási komfortot nyújtott. Két apró kifogásom van: A menettempó, kicsit erős volt, nem igazán volt tekintettel a heterogén életkorú társaságra. (Én 65 éves vagyok, belföldön, erős túra-tapasztalattal, de úgy láttam, másnak is, megeröltető volt, kicsit a tempó. 7,5 Km/2 óra, 40 perc.) A másik észrevétel: Szívesen hallottam folna, többet a térség történelmi, társadalmi, kultúrális hátteréről. Összességében, egy nagyon jó napot töltöttem el, emlékezetes élmény marad számomra.
HZS
2022. feb. 1
5
Kényelmes utazás...szép idő, napsütés....hótalpazás, mert bőven térdig ér a hó... havazás,​​ arcon olvadó hópelyhek...erős szél, hófúvás,​​ ​sapkára fagyott csapadék... nap végére újból szép idő... ​gondoskodó​, segítőkész​ túravezetés. Egy nap​ alatt​ is​,​ annyi élmény, hogy azt gondolnád már több napja a hegyen vagy. Emlékezetes élmény, mint mindig! ​Éld át!​
<név nélkül>
Budapest, XIII. kerület
2022. feb. 1
5
Szuper élmény volt a hótalpas túra. Nagyon jól szervezett nap volt és jó társaság.
Erika
2022. jan. 31
5
Szuper kirándulás, csak ajánlani tudom :)
Cili
Szentendre
2022. jan. 31
5
Igazi izgalmas téli túra. Volt minden ami egy emlékezetes túrához kell. Nagy hó, szél, hóesés. Emelkedők, izgalmas lejtők. Szuper túravezetés, amiért külön köszönet. Csak ajánlani tudom annak is, aki a sílécet félre dobja és belevág egy ilyen túrába. Felejthetetlen élmény volt! Köszönöm
<név nélkül>
2022. jan. 31
5
Hámori Adrienne
2022. jan. 31
5
Nagyon jól éreztem magam. Szép kis túra volt. Az időjárás nem nagyon kedvezett, de ennek ellenéra jól sikerült program volt. Köszönet a szervezőknek, főleg Ákosnak.
Zsuzsa
2022. jan. 21
5
Köszönet az Irodának, hogy a Covid helyzet miatt, nem teljes létszámmal is elindította ezt a túrát. Igaz a hótalpak elmaradtak (a hóviszony nem tette lehetővé), ennek ellenére ismét szép élményekkel gyarapodtam. Csillagos ötös a Túravezetők figyelmességéért és kedvességért. A Sofőrök biztonságos vezetéséért. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Irodát.
Kincső
Dunaújváros
2022. jan. 20
5
Harmadszor szálltunk meg a Hotel Occidentalban, mindannyiszor egy életre szóló élmény volt. A nemrégiben lezajlott felújításoknak köszönhetően a szálloda igazi ötcsillagos luxust nyújt minden tekintetben. A szálloda szolgáltatásai igazán sokszínűek, az animátorcsapat pedig jófej nagyon. Az iroda szervezésében befizettünk egy egész napos saonai kirándulásra, ami nagyon jól sikerült. Igazán jól felkészült, profi idegenvezetésünk volt, a látnivalók pedig tényleg élményszámba mentek. Köszönünk mindent utazom.com :)
Takács Péter és neje
Hódmezővásárhely
2022. jan. 20
5
Bár előtte kicsit tartottam a szállodától, mert több rossz véleményt is olvastam róla, de a saját véleményünk egészen más volt: tiszta, rendezett, kényelmes hotel profi és udvarias személyzettel, ízletes ételkínálattal, és lenyűgöző környezettel (tényleg sok a hínár, de a szállodák takarítják a partokat). Jó példa arra, hogy soha ne mások véleményére hallgassak, hiszen nem egyforma igényeink vannak. Köszönjük szépen a szervezést az utazom.comnak.
<név nélkül>
2022. jan. 17
5
Kriszti
Szeged
2022. jan. 16
5
Kellemes élményekkel jöttünk haza, a szálloda kényelmes és tiszta volt, a személyzet kedves, az éttelek, főleg az indiai fogások pedig ízletesek. Seychelles pedig elképesztően szép. Köszönjük a szervezést az utazom.com irodának.
dr. Kocsis Tímea
Zalaegerszeg
2022. jan. 14
5
A szálloda egy kellemes, de semmi extra hotel. Sem kiemelkedő jót, sem nagyon rosszat nem tudok mondani róla, teljesen hozza azt a színvonalat, ami ezért a pénzért és ezért a besorolásért elvárható. Bár én ilyen szempontból nem vagyok releváns, sosem az extra luxusért utazom, hanem a látnivalókért (persze egy alap kényelem és tisztaság jó, ha van). Így aztán itt is elsősorban a fakultatív programokat szeretném kiemelni, amelyeket már az utazás előtt nézegettem. Az utazási iroda részletes ismertetőt adott mindegyikről, és bár nem volt egyszerű választani, de végül a Santo Domingo és Altos de Chavon, illetve az egész napos saonai programot választottam, mindkettő fantasztikus volt, hatalmas élmény. A magyar nyelvű idegenvezető nagyon felkészült, és nagyon jófej volt, rengeteg új ismerettel gazdagodtam az ország fővárosaként ismert Santo Domingóról és a korallvárosról, Altos de Chavonról. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a programokat. Köszönöm az utazom.comnak az ajánlást és a szervezést is.
Bea és András
Miskolc
2022. jan. 13
5
Nagyon kellemes szálloda, udvarias, kedves kiszolgálással és vendégszeretettel. A kedvenc bárunk a "La Cantina" volt, Adela és Mario tök jófejek voltak. Ezúttal csak ketten voltunk a párommal, de visszatérünk még ide nagyobb baráti társasággal is. Köszönjük szépen a minden igényt kielégítő szervezést és a szálloda ajánlását az UTAZOM.COM irodának. Ja, és Chichen Itza lenyűgöző élmény volt, Kamarás Norbert idegenvezető nagyon profin bonyolította le a programot.
Anna
Sárospatak
2022. jan. 11
5
Ez életem egyik legjobb nyaralása volt, a szálloda pedig minden igényt kielégít. Szuper szervezés, amit külön köszönök az utazom.com irodának. :)))
Schell Angéla
Budapest, XII. kerület
2022. jan. 8
5
Mivel én is a vendéglátásban dolgozom, hosszú évekre visszamenő tapasztalatom van e téren, így nyugodtan mondhatom, hogy az Occidental teljes csapata nagyon profi, udvarias és kedves. A szálloda nagyon szép, az éttermek kínálata pedig valóban nagyon finom és széleskörű (vegánként is bőségesen találtam magamnak ízletes ételeket). A tengerpart, a víz csodálatos, a tengeri fű ugyan valóban létező probléma, viszont a szállodai személyzet rendszeresen takarítja a partot. De a legemlékezetesebb élményt a saonai program jelentette, egész pontosan a bálnales, egész közel jöttek a hosszúszárnyú bálnák. Majdnem elsírtam magam, olyan élmény volt. Ezt a programot még az iroda ajánlotta nekünk, nagyon szépen köszönjük, ahogy a profi szervezést is.
Sándor Zsolt és Angéla
Budapest, XI. kerület
2022. jan. 5
5
Nászúton voltunk a Caranában és minden tökéletes volt!!! Romantikus, kellemes szálloda, gyönyörű panoráma, maradandó emlékek. Köszi az utazási irodának a tökéletes szervezést.
Jázmin
Budapest, I. kerület
2022. jan. 4
5
Családi nyaraláshoz az Iberostar Tucan Hotel tökéletes választás, színes, érdekes programok, jól felszerelt szálloda, ahol a család minden tagja jól fogja érezni magát. Köszönet az ajánlásért az utazási irodának.
Györgyi
Salgótarján
2022. jan. 4
5
Bár először kicsit féltem tőle, de annak ellenére, hogy három csillagos a szálloda besorolása, az Aanari Hotel & Spa bőven négy csillagos szolgáltatásokat és kényelmet nyújtott. Tiszta, kellemes és hangulatos az egész kpmplexum, az ételek nagyon ízletesek voltak, úgyhogy mi nagyon jól éreztük magunkat itt. Köszönjük szépen a szervezést az utazom.com irodának.
Majoros András
Nyékládháza
2022. jan. 3
5
Az ünnepeket Dubaiiban, a Millennium Place Marinában töltöttük a családdal, a szálloda nagyon jó elhelyezkedésű, minden szempontból könnyű eljutni innen bárhová. A személyzet figyelmes és udvarias, a szálloda felszereltsége pedig minden igényt kielégít. Az épület mellett egy éjjel-nappal nyitvatartó üzletet találtunk, ahol még gyógyszert is tudtunk venni, amikor a gyereknek egyik éjjel felszaladt a láza (egyébként alapvetűen élelmiszerüzlet). Bár általában nem szoktunk, ezúttal kényelmi szempontból a fakultatív programok közül választottunk, ahelyett, hogy saját szakállra nézzük meg a nevezetességeket. Egész napos Abu Dhabi úrán jártunk, az idegenvezetőt szeretnénk nagyon megdícsérni, felkészült, kedves és szórakoztató volt. Abu Dhabi pedig olyan, mint egy ékszerdoboz. Az iroda pedig nagyon jól vizsgázott nálunk szervezésből, mindent nagyon köszönünk, nem csak a szállodát, de az utazom.com irodát is ajánlani fogjuk mindenkinek.
Mihály Zsanett
Pécs
2022. jan. 3
5
Szuper szálloda, kellemes, tágas szobákkal, kényelmes ágyakkal. Az éttermek nagyon jók, a kiszolgálás első osztályú, akárcsak a felszolgált ételek. Nagyon odafigyelnek arra, hogy a vendégek maradéktalanul jól érezzék magukat. Akármilyen kéréssel, óhajjal, sóhajjal lehet hozzájuk fordulni, azonnal segítenek, megoldják az esetleges problémát. A felszereltség, a szórakoztató programok színesek és profik, az esti műsorokat nagyon szerettük. Köszönet az utazom.com-nak a szervezésért.
Konrád
Budapest, XI. kerület
2021. dec. 20
5
Jó ételek, puha ágy, kellemes környezet, csodás, és főleg tiszta tengerpart, ami pedig a hab volt az egész tetején: a Chichen Itza és Valladolid kirándulás. Szuper szervezés, jól felkészült idegenvezető és elképesztő élmények. A Viva Wyndham Maya Hotelt ajánlani fogom a baráti körömben is, nektek pedig köszönet a szuper, minden igényt kielégítő szervezésért.
Gabi
Budapest
2021. dec. 19
5
Nagyon jól éreztük magunkat, a szálloda és környezet nagyon szép. A Jozani esőerdő nagyon tetszett, de az igazi élmény a delfinles volt számomra, illetve életemben először a búvárkodást is kipróbáltam, a víz alatti világ legalább olyan színes, mint a víz feletti. Szívesen jövünk ide máskor is, abszolút kellemes szálloda. Nagyon köszönjük az utazom.com cspatának a szervezést.
K. T. Marianna
Szombathely
2021. dec. 16
5
Nagyon kellemes pihenésben volt részünk a Beryaja Beau Vallon Bay Resort szállóban. A szobák egyszerűek, de kényelmesek, az ellátás - sajnos csak félpanziónk volt - kielégítő volt, az ételek is finomak voltak. Az óceán eszméletlen szép, ahogy a beach is. Imádtuk a búvárkodást, érdemes kipróbálni mindenképpen. Köszi mindent az irodának.
Tomi és Tina
Baja
2021. dec. 16
5
Zanzibár szépsége és hangulata mellett a Serengeti Nemzeti Parkos program volt nekünk a legemlékezetesebb. Az ára ugyan borsos, de az utolsó fillérig megérte, életre szóló élmény volt. Köszi a tippet az utazási irodának. :)
Józsi
Szentendre
2021. dec. 15
5
Igazán vagány hely, ahogy egész Dominika, úgy a Hotel Catalonia Punta Cana is. Köszi a szervezést.
Titanilla
Budapest
2021. dec. 14
5
Csajos nyaralást szerveztünk ide két barátnőmmel, egy hete jöttünk haza, szóval még frissek az élmények. A szálloda hiperszuper, kényelmes, a Spa részben szinte minden kényeztetést kipróbáltunk, a konyhája nagyon finom, csak a gluténmentes kínálat nem túl nagy. A környéken minden elérhető távolságra van, boltok, üzletek, éttermek, kávézók, Patong Beachre pedig taxival könnyen eljutottunk. Az éjszakai élete eszméletlen pezsgő, ha itt nyaraltok, ezt nem szabad kihagyni. És még a pasifelhozatal sem rossz ;)
Márk
Balassagyarmat
2021. dec. 12
5
Szerettük nagyon, jó volt a szervezés is (utazom.com kössz!). Jövünk máskor is.
Szekeres Livia és Ferenc
Budapest
2021. dec. 10
5
Nászúton jártunk az Anantarában, ami minden elvárásunkat felülmúlta. Lenyűgöző szálloda, csodálatos fekvéssel, kényelmes, kellemes és elegáns szobánk volt, az ágy nagyon kényelmes (ez ugye egy nászúton nem elhanyagolható szempont :D ). A kilátás a lagúnára nyílt, ami pompás választás volt. Általában a szállodában étkeztünk, igyekeztünk valamennyi étterem kínálatát kipróbálni, a kedvencünk a Bushman étterem volt, amely ausztrál ízeket kínál elsősorban, míg a The Beach House bárban főleg a naplementék miatt szerettünk üldögélni. A személyzet végtelenül kedves és segítőkész volt, különösen a hölgy, aki a szobánkat nagy gonddal takarította. Egyetlen aprócska negatívumot említenék csak meg, az üdítők, amelyeket külön kellett fizetni, kissé drágák voltak az éttermekben. Hálás köszönettel tartozunk az utazom.com irodának, hogy ezt a szállodát ajánlották, őszintén fogjuk másoknak is ajánlani.
Vass Károly
Nyékládháza
2021. dec. 10
5
Máskor is veletek utazunk, utazom.com! Csillagos ötöst kaptok tőlünk a szervezésért. Klassz szállás, klassz kaják, és egy őrült jó hely: Dubaj!
Kresz Andi
Budapest
2021. dec. 10
5
Nagyon szép, romantikus hely, a szálloda is minden igényt kielégít. A személyzet nagyon kedves, külön kiemelném Manoj urat, a szálloda menedzserét, akinek köszönhetően minden a legnagyobb precizitással működik a hotelben. Zanzibár egy fejlődő ország, így nem szabad és nem is érdemes összehasonlítani a nyugaton megszokott minőséggel, de mindezt a kedvességükkel, segítőkészségükkel és vendégszeretetükkel, illetve a festői panorámával ellensúlyozzák. Köszönöm szépen az élményt az utazom.com irodának, akik tökéletes pihenést szerveztek nekünk.
Kresz Andi
Budapest
2021. dec. 10
5
Nagyon szép, romantikus hely, a szálloda is minden igényt kielégít. A személyzet nagyon kedves, külön kiemelném Manoj urat, a szálloda menedzserét, akinek köszönhetően minden a legnagyobb precizitással működik a hotelben. Zanzibár egy fejlődő ország, így nem szabad és nem is érdemes összehasonlítani a nyugaton megszokott minőséggel, de mindezt a kedvességükkel, segítőkészségükkel és vendégszeretetükkel, illetve a festői panorámával ellensúlyozzák. Köszönöm szépen az élményt az utazom.com irodának, akik tökéletes pihenést szerveztek nekünk.
Zsuzsa és Péter
Sopron
2021. dec. 10
5
IMÁDTAM! A szálloda idilli, de a kedvencem a Santo Domingo és Altos de Chavon egész napos városnézés volt, amit az utazási iroda tanácsára foglaltunk le. Én imádok menni és nézelődni, a párom inkább pihengetni jött, így mindenki jól járt.
Márk
Szentendre
2021. dec. 9
5
Életem utazása volt, köszönet mindenért utazom.com!!!!
Mara
Pilisvörösvár
2021. dec. 9
5
Álomszép hely. Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel meg voltunk elégedve, életreszóló élményekkel és emlékekkel gazdagodtunk, a cápák, manták látványa pedig a korona volt a nyaralásunkon. Óriási élményt nyújtottak. Egy javaslat azoknak, akik még tervezik a Maldiv-szigeteket: jó erős talpú strandpapucsot, cipőt érdemes vinni, mert a hófehér beach nem porhomok, hanem korallszemcsék, amik bizony gyilkos munkát végezhetnek az ember talpán. Köszi Utazom.com!!!
Hajniék
Salgótarján
2021. dec. 9
5
Nászutasoknak az ideális választás. Mi két hetet töltöttünk el itt a Hotel Occidental Punta Cana szállodában, és tulajjdonképpen mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Az egyik fakultatív programot már itthon az iroda ajánlotta (Samana egész napos kirándulás), ami fantasztikus élményeket tartogatott bálnalessel (életem egyik legnagyobb álma volt látni őket, ami teljesült is, láttunk hosszú szárnyú bálnát), dzsungeltúrával, a paradicsomi Bacardi szigettel és autentikus dominikai gasztronómiával, visszont a sziget fővárosába, Santo Domingoba taxival mentünk, így olcsóbb is, szerintem jobban megéri, mint befizetni fakultatívra. Így azt nézel meg a városban, amit te akarsz. Az egyetlen rossz az egészben, amikor hazaértünk a hideg, téli Európába.
Ábrahám Zsuzska
Balatonfüred
2021. dec. 9
5
Összességében nagyszerű nyaralásunk volt az Occidentalban, a szobák szépek, tágasak, kényelmesek, a takarítás is mindig tökéletes volt, a medencék is nagyon kellemes élményt nyújtanak, ahogy a beach is. Az ételek viszont nem voltak a kedvenceim, elég egyhangú volt a kínálat, legyen szó a svédasztalról, a strand- és snackbárról, viszont az A La Carte éttermek egytől egyig nagyon jók voltak, a mi kedvencünk a mexikói és a steak house volt. A legnagyobb gondunk az volt, hogy a személyzet nagy része nem beszél angolul, mi meg nem beszélünk spanyolul, így előfordult egy kis nehézség, amikor szólnunk kellett, hogy elromlott a légkondicionáló, de végül sikerült megoldani a problémát. Köszönjük a szervezést az utazási irodának.
Mihály Attila
Budapest, XII. kerület
2021. dec. 8
5
A LEG... csupa nagybetűvel!! Köszi a szervezést!
Szilágyi Tamara
Keszthely
2021. dec. 8
5
Nagyon rendben van ez a szálloda, annak ellenére, hogy "csak" három csillagos. Tiszta, kulturált, szerethető. Aki szállás szempontjából nem a szuper luxusért jön Dubajba, hanem főleg a látnivalókért, annak tökéletesen megfelelő hotel a Citymax. Az elhelyezkedése is jó, mert a város minden látnivalója knnyűszerrel elérhető innen metróval, míg a part és a szálló között ingyenes buszjárat közlekedik. Ami a hotel ár-értékét illeti, kiváló. Köszönöm az iroda alkalmazottjának a szervezést.
Kati
Sopron
2021. dec. 7
5
Eddig háromszor jártam Dubaiban, de eddig ez a legjobb szálloda. Köszönöm az utazási irodának az ajánlást, ha legközelebb jövök, már a Millennium Place Marinát fogom keresni. Meg kell, hogy említsem a nagyon kedves és figyelmes magyar nyelvű asszisztenciát. Volt egy kisebb egészségügyi problémám és az orvosi ellátásban kaptam segítséget.
Magyarosi Melinda
Budapest, I. kerület
2021. dec. 6
5
A Hotel Melia Punta Cana Beach Resort életem legszebb szállodája volt, pedig voltam már elég sokban. A szobák luxus színvonalúak, a szolgáltatások sokrétűek, az ellátás tökéletes volt, de a tengerpartja az maga a mennyország. Kedvencem a delfines úszás volt. A sokak által kifogásolt tengerifű probléma pedig itt nem volt tapasztalható. Köszönjük a szervezést az utazom.com csapatának.
Fruzsina és Milán
Budapest, XII. kerület
2021. dec. 1
5
Életem álma valósult meg ezzel az utazással. Lenyűgöző a természeti környezet, maga a Paradicsom, csend van, nyugalom, a szállás nagyon kultúrált, egyszerű, de kényelmes és tiszta. Imádtuk a szabadtéri fürdőszobát, a rózsaszín naplementéket, a türkiz színű vizet és az azúrkék eget (tényleg olyan, mint a fotókon!!!), az all inclusive ellátás finom és bőséges, és az internet hiányának köszönhetően valóban szinte teljes elszigeteltségnek örülhettünk. Bár néha jó lett volna jelezni az otthoniaknak, hogy még élünk. Ugyan a recepción és a bárban elvileg van wifi, leginkább szakadozott, vagy idegörlően lassú volt. Ezt leszámítva csodálatos 10 napot töltöttünk itt, köszönjük szépen utazom.com a szervezést.
Kissné Arany Márta
Budapest
2021. nov. 30
5
Ez egy csodavilág, nagyon jól éreztük magunkat, ez a pihenés minden igényünket kielégítette. Köszönjük az UTAZOM.COM irodának a csodálatos szervezést.
T. Nándor
Budapest
2021. nov. 29
5
Zanzibár az egyik kedvenc tengerparti úti célom, mert csodás a klíma, a szigetnek természeti és kulturális látnivalói is vannak, az emberek pedig nagyon kedvesek. Ja és nem utolsó sorban lenyűgöző az ember szeme elé táruló panoráma. Most voltam itt negyedszer, de eddig ez, a Hotel Karafuu tetszett legjobban a szállodák közül. Köszi a szervezést és a szálloda-ajánlást az irodának.
Mihály
Nagykáta
2021. nov. 28
5
Életem nyaralása volt. Köszi utazom.com
Flaisz Aranka és férje
Hódmezővásárhely
2021. nov. 28
5
A házassági évfordulónkra utaztunk Dubajba, és barátaink ajánlására foglaltunk szállást a Wyndham Dubai Marinába, amit nem bántunk meg, nagyon kellemes szálloda, csupa jót mondhatunk róla. Olyan kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik, ami felteszi az utazásra a koronát. Dubaj nagyon modern, futurisztikus, élőben látni egész más, mint fotókról, mi nagyon élveztük. Az óvárosi része viszont méltatlanul kevés reklámot kap a modern felhőkarcolókhoz képest, pedig az a városrész is őrült hangulatos, ott még inkább érezni lehet a keleties feelinget. Mindenkinek ajánlom, hogy ide is látogasson el, ne csak a modern városrészbe. Köszönjük az utazási irodának a tökéletes szervezést.
Karcagi család
Kajászó
2021. nov. 27
5
Családilag töltöttünk itt 7 gyönyörű éjszakát, az összenyitható családi villa tökéletes szállásnak bizonyult, kényelmes volt mindenki, gyerek, felnőtt számára. Nagyon praktikus volt, hogy a szálloda gyerekklubbal is rendelkezik, + gyerekmedencével, sőt, napi tevékenységeket is kínálnak a kicsiknek, akik annyira élvezték, hogy nem is igazán keresték a társaságunkat, így tökéletes pihenésben lehetett részünk a férjemmel. Kipróbáltunk egy csomó vízisportot, kajakot, snorkelezést, a legnagyobb élmény azonban a cápa és rájaetetés volt. Csupa jó élményben volt részünk, köszönjük szépen a szervezést, máskor is veletek utazunk.
Alíz
Budapest, XII. kerület
2021. nov. 27
5
Nagyon kellemes élményben volt részünk, a szálloda (mind kényelmét, mind szolgáltatásait tekintve) kiváló, az ételek nagyon finomak, a 24 órás all inclusive ellátás veszélyes a kilókra, ellenben eszméletlen finomak az ételek, de a legfelejthetetlenebb a paradicsomi környezet volt: a lenyűgöző tengerpart, a kristálytiszta víz, a festői Le Morne félsziget, melynek a látképét a hatalmas Morne Brabant hegy uralja. Egy újabb bakancslistás UNESCO Világörökséget sikerült most kipipálnunk. Köszi a szervezést.
M. Krisztina
Budapest, V. kerület
2021. nov. 27
5
Családdal foglaltunk szállást az Iberostar Tucanban, és maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Kicsiknek-nagyoknak egyformán kellemes hely. Az all-inclusive ellátás és a változatos programok tökéletes családi szállodává teszik ezt a hotelt. A gyerekek nagyon élvezték a Star Camp programjait, amely egyfelől biztonságos, gyermekszerető felnőtt felügyeletet jelentett, másrészt színes, érdekes és játékos programokat, ugyanakkor lehetőséget adott a férjemnek és nekem a nyugodt feltöltődésre, kikapcsolódásra. Nagyon szerettük ezt a szállodát, azóta is ajánlgatjuk mindenkinek. Köszönjük szépen a szervezést, és hogy ezt a nagyon jó helyet ajánlottátok nekünk.
Emese és Pál
Szombathely
2021. nov. 26
5
A szálloda nagyon szép, tényleg minden elvárásunkat felülmúlta, a strandja kiváló, tiszta, egyedül az étkezéssel akadt egy kis gondom, gluténérzékeny vagyok, és a választható kínálat nem volt épp széleskörű. De ezt leszámítva tényleg kellemes emlékként marad meg bennünk a Hotel Double tree by Hilton Nungwi. Köszi a szervezést utazom.com, minden álmunk teljesült.
Mazsi
2021. nov. 26
4
Kellemes kis szálloda, bár kicsit távol esik mindentől, de taxival leküzdhető ez a probléma (nem drágák és udvariasak a sofőrök). A szálloda a három csillaghoz képest mindent nyújt, amire egy utazás során szükség lehet. Köszönet a szervezésért utazom.com
Ákos és Szilvi
Tamási
2021. nov. 26
5
Csak szuperlatívuszokban tudok áradozni mindenről. Köszi utazom.com a lelkiismeretes szervezést.
Ricsi
Komárom
2021. nov. 26
5
Barátaink ajánlották az Impressive-et, az irodának meg köszönjük a tökéletes szervezést, nem csalódtunk semmiben.
Tóthné S. Kincső
Budapest
2021. nov. 25
5
Gyerekekkel utaztunk Phuketre, ebben a Grand Mercure Phuket Patong Hotel tökéletes választás volt, mert amellett, hogy számtalan gyerekeknek való programmal várják a kicsiket, még gyermekfelügyelet is van, így mi is ki tudtuk magunkat pihenni a férjemmel. Amíg a gyerekek festettek, batikoltak, és eszükbe sem jutott, hogy anya után sírjanak, mi a spa részlegben próbáltuk ki a különféle streszoldó kezeléseket, imádtuk. Az animátorok, a szállodai személyzet nagyon kedves és előzékeny volt, a szálloda maga csodálatos, tiszta, tágas szobákkal, amelyből lenyűgöző kilátás nyílt a lagúnára. Bátran merem ajánlani más kisgyerekes családoknak is. A szervezést köszönjük.
Andika
Szabadbattyán
2021. nov. 25
5
Vadregényes és romantikus! Csillagos ötös volt minden. Köszi az ottani személyzetnek és persze az utazom.comnak a szervezésért.
K. Timi
Keszthely
2021. nov. 22
5
Utolsó pillanatban választottuk az Oasis Palm-ot, szinte már "jobb híján", de nem bántuk meg, nagyon pozitív csalódás volt. Nagyon kedves volt mindenki, a kiszolgálás kifogástalan, ahogy a recepción, a portán is mindenki az, a szobai takarítás tökéletes, az ételek jóízűek és bőségesek. Röviden, mindennel meg voltunk elégedve. Köszi utazom.com a szervezést és a szállodára vonatkozó tippet. Ide máskor is szívesen visszamegyünk.
Tasnádi Péter
Solymár
2021. nov. 22
5
Kellemes szálloda, a tengerpart pedig valami elképesztő!!! A fakultatív programok pedig nagyon jól szervezettek, kiválóan felkészült magyar nyelvű idegenvezetővel. Köszönjük Norbert, nagyon jó élményben volt részünk!!!! ÉS AZ UTAZÁSI IRODÁNAK IS A SZERVEZÉST!!!!
Teodóra
Budapest
2021. nov. 21
5
Nagyon ízléses és tiszta szálloda, a szobákat (pontosabban a miénket) a lehető legjobban sikerült megismernem, kihasználnom és belaknom, mivel a második napon gyomorrontást kaptam és három napig szobafogságban voltam. Jobb híján tv-t néztem, interneteztem (a wifi kicsit lassú, viszont megbízható), és olvastam. Szerencsére a későbbiekben már minden rendben volt, úgyhogy kiélvezhettem a szálloda minden szolgáltatását és nagyon meg voltam vele elégedve. A környék nagyon szép, a tengerpart a hófehér homokkal és a türkiz színű óceánnal festői. Köszönet illeti a hotel személyzetét, a páromat, aki mellettem volt a nehéz napokban és az utazom.com csapatát, akik segítettek a szervezésben.
Manka
Nyírbátor
2021. nov. 19
5
Másodszor voltunk ebben a hotelben, mi imádjuk. A tengerpart itt nagyon szép, de aki fél a tengertől, azoknak a hotel medencéi megfelelő megoldást nyújtanak. Másodjára a wellness szolgáltatást is kipróbáltam, a masszázs után két napig nem tudtam a hátamon feküdni, de mindent egybevetve jól éreztük magunkat. Köszönjük a szervezést.
P. Katalin
Pécs
2021. nov. 16
5
Életem egyik legfelejthetetlenebb pihenése volt. A szállodáról csak szuperlativuszokban tudnék áradozni, a helyiek kedvesek, vendégszeretők. Az iroda szervezésében lefoglalt fakultatív programunk minden igényemet kielégítette, ezt mindenkinek ajánlom. Bár a dominikai vizkben előforduló tengeri fűtől kissé tartottam, de végül tök felesleges aggodalomnak bizonyult, a szállodák takarítják a partokat, így nekem végül szinte fel sem tűnt. Dominika, remélem, még visszatérek! :)
Kriszta
Kazincbarcika
2021. nov. 16
5
Rita
Budapest, XI. kerület
2021. nov. 16
5
Imádtuk Paphost, elbűvölő város, de a környékbeli látnivalókat is érdemes megnézni, például Geroskipou bizánci templomát, az Agia Paraskevi-templomot, vagy az Agios Neophytos kolostort. 20 perces autóútra fekszik Petra tou Romiou romantikus tengerpartja, ahol a legenda szerint Aphrodité kiemelkedett a habokból, feltétlenül ajánlom ezt a programot is. Paphoson az ókori romok és a csodálatos mozaikok tetszettek legjobban. A szálloda amúgy nagyon tiszta és kényelmes volt, nagyon szerettük, a tengerre nyíló kilátás pedig csodálatos. Jó szívvel ajánljuk másoknak is, az utazom.com irodának, különösen Krisztinának pedig köszönjük szépen a szervezést.
Kecskés család
Debrecen
2021. nov. 16
5
Kényelmes, tiszta, rendezett szálló, jó ételek, a személyzet nagyon kedves, és akkora a választék fakultatív progikból, hogy alig tudtunk választani. Végül az egész napos samanai kirándulást választottuk (csak aznap reggel alig tudtunk felkelni), de nem bántiuk meg. A környezet valami eszméletlen gyönyörű, az élmények pedig életreszólóak. Köszönünk szépen mindent az iroda alkalmazottjának.
Molnár Zsuzsa
Budapest
2021. nov. 14
5
Türkiz tenger... azúr égbolt.... hófehér homok... zöldellő dús pálmák... a rózsaszín, a narancs és a lila ezernyi árnyalata napnyugtakor... lágyan cirógató esti szellő.... a tengervíz csendes morajlása... narancs, citrom, curry, vagy a napszítta bőr illata... a pohár pezsgő gyöngyöződése... nekem ez a Maldiv-szigetek... köszönet a Summer Island Maldives profi csapatának és az utazási irodának a lelkiismeretes szervezésért.
Annamária
Budapest, XIV. kerület
2021. nov. 10
5
Életem egyik legklasszabb szállodája volt, tökéletes. Számomra az ideális választás volt, mert pihenni, a medence partján napozni is lehetett, de volt lehetőség fakultatív programok közül is választani, nekem fontos a kulturális látnivaló is. Bangkok nyüzsgése izgalmas volt, Ayutthaya, Bang Pa In pedig a múltba röpített vissza. Nagyon szerettem. A szálloda ajánlást és a szervezést pedig köszönöm az utazási irodának.
Klinger család
Budapest
2021. nov. 4
5
A Hotel Occidental tökéletes választás kis gyerekes családoknak is, a szállodához tartozik gyerekeknek játszó tér is, az étteremben van gyerekeknek való menű is, és a programmok is gyerek barát programmok. A delfin úszás, simogatás a mieink kedvence volt. Az utunkat az utazom.com irodának köszönjük, jó szervezés volt. Köszike.
Vigh Sándor
Eger
2021. nov. 2
5
Emlékezetes két hetes nyaralásunk volt októberben az Amari Phuket Hotelben az utazom.com irodának köszönhetően. Mindent tökéletesen megszerveztek, megyünk máskor is Thaiföldre. Köszi.
Krisztina és Karesz
Hajdúnánás
2021. okt. 30
5
Gyönyörű, stílusos szálloda, tágas, világos és kényelmes szobák, itt tényleg csak a pihenésre, kikapcsolódásra kell összpontosítani. A személyzet udvarias, az ételek ízletesek, az all inclusive ellátás minden igényt kimerít, a homok tiszta (amikor mi voltunk, semmi tengerifű nem piszkította be a fövenyt), a víz ideális, viszont a naptejet senki ne felejtse otthon!!! Pihenésre nálam eddig a top desztináció. Köszi utazom.com a szervezést, minden tökéletes volt.
Visnyovszki Csilla
Budapest, XII. kerület
2021. okt. 30
5
Imádtuk az egészet! Engem egészen eddig idegesítettek az ágyakra hajtogatott szívecskék, hattyúk és egyéb fantázia formák, amelyekre itt is volt bőségesen példa, de amikor egyszer pont akkor mentem vissza a szobánkba a könyvemért, akkor takarították a szobánkat (mindig kifogástalanul tiszta és jó illatú volt a szobánk!), és a kis hölgy éppen akkor hajtogatta lelkiismeretes gondossággal a mi ágyunk ékét. Amikor betoppantam, fülig pirult. Akkor jöttem rá, hogy ezek nem kellene, hogy idegesítsenek, sokkal inkább az ő lelkiismeretes munkájukat dícséri. Ismeretlenül is köszönöm neki! Meg nektek is, utazom.com!!! Klasszul összeraktatok mindent.
Erika és Attila
Budapest, XI. kerület
2021. okt. 28
5
Bár első látásra ez a hotel nem a nászutak ideális, romantikus, habos babos szállodája, mi mégis ezt foglaltunk le a legszebb hetünkre, és nem bántuk meg. Minden szempontból nagyon kellemes hely, a személyzet udvarias volt, a wellness szolgáltatásuk nagyon magas szintű, és a nap zárásaként jó volt csobbanni a medencéjében. Mi csak jót tudunk mondani a TRYP hotelről. Köszönjük a szervezést az utazom.com irodának, és különösen Mariannak.
Majoros Oszkár
Budapest
2021. okt. 26
5
Nagyon kellemes utunk volt, a hotel is remek választásnak bizonyult, minden kifogástalan volt. Köszi a szervezést utazom.com.
Talabos Mária és Krisztián
Budapest
2021. okt. 25
5
Nagyon kellemes szálloda, bár a szobák nem túl tágasak, viszont elképesztő az a panoráma, ami az ember elé tárul. A wifi kicsit lassú, de ezt leszámítva minden tökéletes volt. Imádtuk a búvárkodást az áttetsző vízben, a kajakozást, az esti vacsorák pedig minden elvárásunkat felülmúlták a vízre épült pazar étteremben. Máskor is veletek utazunk, köszi a szervezést az irodának.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!