Utazom.com Utazási Iroda Utasaink véleménye, élménybeszámolók értékelések

4.8
132 értékelés alapján
<név nélkül>
Mogyoród
2019. júl. 8
5
Egynapos kalandtúra, felkészült, megbízható és kedves túravezetőkkel. Mindenkinek ajánlom!
Kéryné T. Klári
Budapest, XI. kerület
2019. jún. 25
5
Meseszép útvonal,páratlan ki,- és rálátások a Magas Tátra fennséges csúcsaira. Külön köszönet a profi túravezetőknek, akik a jó hangulatról is mindig gondoskodnak :) Mindig jó választás az Utazom.com !
<név nélkül>
Budapest, XIX. kerület
2019. máj. 28
5
Fantasztikus 12 napon vagyunk túl a "Kína-ezt látni kell" út végeztével. Hála az előkészítőknek, a helyi társirodák munkatársainak és első sorban Dr. Varga Bálint idegenvezetőnek, aki igen alapos tudásanyaggal, komoly empátiával vitte végig a csoportot. Látszott, hogy nem csak ismeri, de szereti is ezt az országot.Segítő készsége már-már legendás.A szállodák kiválasztása nagyon jó, mindenütt a városok központjában helyezkednek el, szolgáltatásaik magas minőséget képviselnek. Jó ötlet az út végére tenni Sanghait, ahol előzetesen Varga Bálint kultúrsokkot ígért. Hát megkaptuk, de nagyon jó és élvezhető volt. Bár meg kell mondanom az igazi sokk haza érkezve ért bennünket, a vigasztalan bádog szürke repülőtéri utashídban, a pöffeszkedő közönnyel útleveleink után nyúló, köszönésünket nem fogadó útlevél kezelők részéről. Vagy a csak kb.20 perc után meginduló csomagkiadásnál. Így azonnal éreztük, hogy haza értünk. Még egy megjegyzés.Árfekvését tekintve, ez egy drága út volt. Részvételünket januárban jeleztük és azonnal be is fizettük az esedékes részt.Később megláttuk az iroda honlapján, hogy az Aerport Hotel VIP parkolójában való parkolást ingyen kínálják a későn jövőnknek.Más irodáknál ez az alap csomag része! Többször rákérdeztünk az irodában, a válasz mindig elutasító volt.Évek óta parkolunk itt,irodai szervezésben és magán emberként is, utazásaink alkalmával, Már kedvezményeket is kapunk. Csodáljuk, hogy a részvételi díj ezt a kb.10 ezer Ft-os nagyságrendet nem bírta el.Megszondáztatva utastársainkat, rajtunk kívül senki nem élt az itteni parkolás lehetőségével. Tehát a csábítás nem vált be. Kár ezért a mellék ízért .Papp Jutka és Feri
dr Bilisics Zita
Tököl
2019. máj. 27
5
Csodálatos út volt. Az idegenveztőnk, Zsuzsa szakmája mestere! A mai Izraelt is megismertük a túra során és a gazdag történelméből is a legszebbeket. A túra szervezett és jól felépített programot tartalmazott. Mindenkinek szívből ajánlom.
RGyÁné
Kiskunlacháza
2019. már. 29
5
Gratulálok, szuper szervezés, csodás élményeket nyújtott, múlt és jelen megismerése az út során. A szállodák a programban kínált feltételeknek megfeleltek. Az idegenvezető mindenben segített, az általa elmondottakkal gazdagabb lettem. A kínai konyhaművészetet is megismerhettük, az adott táj nevezetes ételeit megismertük. Összefoglalva, szuper volt minden tekintetben. Kínát valóban látni kell!
Andrea
Pomáz
2019. már. 26
5
A nagyon felkészült idegenvezetőnek köszönhetően minden program pontosan a leírtak szerint zajlott. Rengeteg információt kaptunk Kínáról. Kitűnő szállodákban, kényelmes, tiszta, belvároshoz közeli elhelyezésben volt részünk. Az étkezési időpontok jól szervezettek, az európai ízlésnek megfelelő helyi specialitásokat tartalmazott. Ajánlom mindenkinek akit érdekel Kína csodálatos történelme. Külön köszönet Zitának, az idegenvezetőnek!
Zsuzska
Csömör
2019. már. 26
5
Az idegenvezetőnk maximális tudással rendelkezett erről a területről.
Baksay Beáta
Rákóczifalva
2019. jan. 27
5
Azért az elején szögezzük le, hogy hótalpakkal túrázni sokkal nehezebb, mint bakanccsal. Valószínűleg nem is jutottam volna fel a csúcsra, ha a túravezetők nem ilyen profik. Jól megválasztották a tempót, a pihenőidőket és amikor már éppen fel akartam adni, mindig volt egy kedves, biztató szavuk. Szerencsénk volt az idővel is, előző nap még 50 km/h-s szél volt, a kirándulás alatt pedig gyönyörűen sütött a nap, persze azért a hegyen már ott voltak a ködfoltok. Mindenkit biztatok, hogy próbálja ki a hótalpas túrát: átlagos edzettséggel is menni fog, de sokkal jobban elfáradsz majd, mint nyáron. De a téli erdő látványa, a környezet mindenért kárpótol, különleges élmény. Számomra a szervezés tökéletes volt: pontos, kedves, határozott és vidám. Végig azt éreztem, hogy olyan emberekkel vagyok együtt akik nem dolgoznak, hanem szeretik a természetet, a túrát, a mozgást és a szépet. (szerencsére ez az útitársakra is érvényes volt). Szuper csapat volt, az én értékelésem: csillagos hatos!
Kákonyi Lucia
Budapest, III. kerület
2019. jan. 14
5
A rendkívüli hóviszonyok miatt a programot rugalmasan módosította az iroda. Az újonnan kínált program mindenben egyenértékű volt az eredetileg meghirdetettel. A túravezetők odafigyeltek az egyéni igényekre, volt rövidebb séta, hosszabb séta, mindenki kedvére választhatott. Kiváló túra volt. A rendkívüli időjárási viszonyok még izgalmasabbá tették a " hótalpas sétát".
Gál Sándor
Budapest
2018. nov. 5
5
Csodálatos út volt! Az idegenvezetőnk - Bakos Zita - fantasztikus volt. Olyan mennyiségű és mélységű ismereteket adott át, hogy a 3. naptól kezdve jegyzeteltem, hogy minél több mindent meg tudjak jegyezni. (Ha lesz még olyan út, ahol Ő lesz az idegenvezető, kérem, hogy jó előre tájékoztassanak!!) A programok azt adták, amiért erre az útra jelentkeztünk. Előre tudható volt, hogy nem lesz egy könnyű séta - de megérte. Csodákat láttunk! A szállások szuperek voltak. Tiszta helyiségek, kényelmes (és hatalmas) ágyak, stb.stb. - szóval teljesen rendben voltak. Valóban volt néhány gyengébb ebéd, de ez nem okozott akkora problémát, hogy érdemes lenne rá több szót vesztegetni. A csapat és nagyon jó volt: egymásra figyelő, kellemes utastársak - akikkel ismeretlenül is jókat lehetett beszélgetni, akiktől tanulni is lehetett, akikre sosem kellett várni. (És a dohányzókat is jól tolerálták!!) Összességében: óriási élmény volt, köszönhetően (sorrendiség nélkül) a számomra különleges országnak - szokásoknak - életvitelnek; programoknak, a kiváló szervezésnek és Zitának. Köszönöm!
Péter és Tinti
Baja
2018. nov. 4
5
Csodálatos út volt, ami köszönhető a remek szervezésnek, programnak, és mindenek előtt Zitának az idegenvezetőnknek. A nagy létszám ellenére is flottul, határozottan, de kedvesen irányította a csapatot. Hatalmas tudását, érdekesen, lebilincselően osztotta meg a csoporttal. A váratlan problémákat is nagyszerűen kezelte, segítőkészsége példaértékű. Figyelt a csoport tagjaira, egyéni kívánságokat is figyelembe vette. Idòsebb utasként is teljesíthető volt a program, a rengeteg látnivaló. A program címe, hogy” Kína, ezt látni kell” valóban találó volt és kihagyhatatlan. Átértékelòdtek a Kínával kapcsolatos ismereteink, elképzeléseink. Köszönjük!
Andrea
Budapest
2018. okt. 26
5
Teljes körű tájékoztatást kaptunk az utazás előtt. Az út végig jól szervezett volt. Miri, az idegenvezetőnk mindent elkövetett, hogy a lehetőségekhez képest a legtöbb műemléket láthassuk. Figyelt, gondoskodott a csoport tagjairól. Különleges élmény volt számomra Izrael.
Kovács Julianna
Budapest, XVIII. kerület
2018. szep. 30
5
Első alkalommal utaztam el ilyen távoli célra. Az első naptól az utolsóig nagyon jól éreztem magam, számomra csodás volt ez az utazás. A program a tervezettek szerint zajlott, de ha kellett rugalmasan. Az idegenvezető és a csoportkísérő sokat mesélt és mindenben segitett. Gondolom nehéz volt ezt a nagy létszámú csoportot (42 fő) vezetni, de nekik nagyon jól sikerült. Rengeteg élményt szereztem, gyönyörű helyeken jártunk. Köszönöm a munkájukat! Mindenkinek ajánlom ezt az utat, ezt tényleg “Látnia kell”!
<név nélkül>
Győr
2018. szep. 10
5
Nagyszerű túrán vettünk részt profi túravezetőkkel csodálatos időben.
Tünde
Budapest, VIII. kerület
2018. júl. 30
5
Hibátlan, mint mindig. Köszönöm!
Nóra
Szabadegyháza
2018. júl. 26
5
Köszönjük az utazási irodának, hogy ilyen kis csoportként is elmehettünk! Nagyon pontos tájékoztatást kaptunk még itthon mindenről, aminek nagy hasznát vettük a pakolásnál! Látnivalókban és élményekben gazdag egy hetet tölthettünk Izraelben. Miri kedvessége, gondoskodása és folyamatos meséi elbűvölt bennünket! Kortól függetlenül olyan volt, mintha az anyukánk lett volna egy hétig! Hívta az orvost, ment a gyógyszertárba, pénzt váltott, gondoskodott a gluténmentes és vegetáriánus ételekről, figyelt, hogy ne tolakodjanak elénk, amikor sorba álltunk, a vásárlásnál mindenkihez odament és segített, a repülőtéren intézkedett mindenről. Mesélt a látnivalókról, a családjáról, saját magáról! Énekeket tanított! Mindenkivel kedves és türelmes volt! Fel sem lehet sorolni a segítségét és a jóságát! Sokat láttunk, tanultunk, tapasztaltunk és nevettünk! Nagyon jól éreztük magunkat, egy életre szóló élményt kaptunk! Az egész családom nevében köszönöm a lehetőséget!
Ábrahám Ágnes
Kiskunhalas
2018. júl. 15
5
Nem először, s remélem nem utoljára, hisz szívem csücske a Dolomitok, minden apró kavicsával együtt. Szuper túravezetők, kiváló szállás, biztonságosan közlekedő buszsofőrök - a.megszokott 5* színvonal, s ehhez természetesen egy szuper csapat, vagyis mi . Köszönöm a csodás élményeket -- ismét.
István
Encs, Hernád-völgy
2018. júl. 8
5
Várakozáson felüli szervezés. Minden felmerülő kérdésre pontos, precíz, korrekt, gyors válasz. Bárcsak minden cég ennyire megbízható, közvetlen, partnereiből jó érzést kiváltó lenne! Mindenkinek csak ajánlani tudom az UTAZOM.COM-ot.
Fehér Gergő
Budapest, XI. kerület
2018. jún. 23
4
Nagyon kedves és nyitott személyzet. A szobák egyszerűek de nagyszerűek, a tisztaság kifogástalan. Ennél több nem kell egy jó tengerparti nyaraláshoz. Külön kiemelném, hogy a medence mellett egy nagy magyar zászló is kinn volt a magyar vendégek tiszteletére amit ezúton is meg szeretnék köszönni a házigazdának!
Géza
Szekszárd
2018. jún. 6
5
A májusi turnusban voltam. Mindenkinek ajánlom! Kiváló szervezés miatt számtalan történelmi értéket tudtunk megcsodálni, a modern Kína mellett. Nagyszerűen szervezett kirándulások színezték az utat. Zita, az idegenvezetőnk nagyon felkészült "Kínából" Eleinte, kifejezetten feszített tempót diktált, az út vége felé már lassabbat. Bár mindez már a múlté.Peking -Xian - Hangzhou - Sanghai körút nagy falatnak tűnik, de "lenyeltük". Jövőre biztos, hogy az iroda valamelyik útját választjuk
András
Budapest, XII. kerület
2018. jún. 6
5
Kiemelkedően magas színvonalú volt az idegenvezetés, igen sok új ismeretet szereztünk Kínáról! Rendkívül jó volt a programok szervezése. Óriási élmény volt számunkra
Zsolt
Budapest
2018. ápr. 17
5
Már harmadszor túráztam az utazom.com csapatával, de minden alkalommal egy nagyon jól szervezett, érdekes túrán vettem részt, kiváló túravezetőkkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom !
Juhász-Lóczi Henriett
Budapest, III. kerület
2018. ápr. 14
5
Jól szervezett, kényelmes túrán vehettünk részt. A Thayatal Nemzeti Park nyújtotta gyönyörű látványhoz csodás időjárás, verőfényes napsütés társult. Matyi és Csongor segítőkészsége, felkészültsége is hozzájárult ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát. Külön kiemelném, hogy az egész túra során megfelelő időbeosztás érvényesült, mindenki a saját tempójában haladhatott, lehetőség nyílt szebbnél szebb fotók készítésére. Nem is ragoznám tovább: Ezt a túrát mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tóth Dezső
Budapest, XII. kerület
2018. feb. 19
5
Köszönjük a professzionális túravezetést! Nagyon nagy élmény volt a behavazott fenyvesek közt hótalpazni. A túra végére rendesen elfáradtunk, de minden perce megérte. :)
Noémi és Zoli
Dunaharaszti
2018. feb. 12
5
Gyönyörű túra volt, meseszép tájon! A 3 túravezető pedig biztosította, hogy mindenki megtalálja a maga tempóját és igényét. A gyorsabbaknak nem kellett ácsorogniuk, a lassabbaknak pedig nem kellett erőltetett tempót menniük. Tökéletes volt! Ákos, Csongi és Regina profi, kedves és figyelmes túravezetők. Mindenkinek szívből ajánljuk az Utazom.com túráit!
Erzsébet
Budapest, XXI. kerület
2018. jan. 29
5
Ez volt a 10. utam az Irodával!! Gondolom, ez már egy jó vélemény :) Profi szervezés, tájékoztatás és szakértelem... most még az időjárás is fantasztikus volt!! Napsütés a felhők felett!!! Köszönöm az élményt!! Legközelebb is Veletek :)
Erdei Dóra
Szentendre
2018. jan. 15
5
Ez volt az első hótalpas túrám, már évek óta ki akartam próbálni, nem csalódtam :) Professzionális, kedves és segítőkész túravezetők, jó társaság, jó hangulat, mesebeli táj, kegyes időjárás. Többet kívánni sem lehetett volna (kevesebbet igen, pl egy picivel kisebb ködöt) :) Nagyon tetszett, hogy a túrát időközönként kiegészítették hasznos infokkal, tudnivalókkal, sztorikkal. Köszönöm az élményt, hamarosan újra találkozunk! :)
B. László
Budapest, XXII. kerület
2017. okt. 27
5
Mindenkinek ajánlom, eddig ez volt a legjobb utunk, Ennél többet és jobbat nem hiszem, hogy össze lehet hozni!
Cs. József
Csongrád
2017. okt. 27
5
Azt kaptam amit vártam. Jó szervezés, jó ellátás, profi idegenvezetés. A látnivalók csodálatosak, a bibliai események helyszínei kézzel foghatóak. A Holt tenger sűrű vizében lebegés is nagy élmény volt.
<név nélkül>
Kiskőrös
2017. szep. 11
5
Maximálisan elégedettek vagyunk a profi szervezéssel és az utaskísérők munkájával.Köszönjük a maradandó élményt.Csak ajánlani tudjuk ezt a csodálatos túrát.
Ági
Kiskunhalas
2017. aug. 29
5
Immáron harmadik alkalommal, de remélem nem utoljára: Dolomitok. Szuper szervezés, nagyon jó szállás, a Dolomitok önmagáért beszél... A csapat nagyon jó volt, Csongor és Erik is nyugodtan, rutinosan vezették végig a túrákat - az egyéni igényeket is figyelembe véve: 5* . Biztos vagyok benne, hogy a via ferrátás csapat is hasonló jó élményekkel tért haza. Az utazás során a két buszvezető a már megszokott biztonságban, rutinosan közlekedve szállította a csoportot. Köszönöm mindenkinek: mind a szervezőknek, mind a túratársaknak, a túravezetőknek az élménydús napokat. "Nem az a fontos, hogy milyen magasra jutsz és milyen messzire, az sem fontos, hogy milyen erőfeszítések árán, csak az számít amit hazahozol."
József
Budapest, XIV. kerület
2017. máj. 17
5
A szokásos magas színvonal. Tökéletes szervezés, lebonyolítás, mindenben segítőkész kísérők. Ezúttal az idővel is szerencsénk volt. Jól éreztük magunkat, máskor is megyünk.
<név nélkül>
pécel
2017. máj. 3
4
Egyéni utasként 2.-4. nem értékelhető. Az Utazom.com munkatársai pontosak és segítőkészek, profi iroda. A szálloda épülete és berendezése kissé lepukkant,"elfogadható", helye,személyzete és szolgáltatásai "tetszett" kategória. Összességében, mint egyéni, de szervezést igénylő utas, az Utazom.com.-ot jónak találom, és a jövőben is igénybe veszem,... :-)
Éva
Ölbő
2017. ápr. 19
5
Nagyon tetszett ez a tartalmas és igen csodálatos út. A túravezetők felkészültek, készségesek és nagyon segítőkészek voltak. Kedvességük, hozzáértésük azt hiszem minden utas számára igen emlékezetessé teszi az utazást. Én még egyszer nagyon köszönöm a profi szervezést és lebonyolítást és azt, hogy az egész utazom.com-os csapat azon fáradozott, hogy minél szebbé és emlékezetesebbé tegyék az utunkat. Nagyon hálás vagyok, hogy a csapat tagja lehettem és a jövőben is keresni fogom a lehetőségét, hogy részt vegyek hasonló túrákon. Üdvözlettel:AÉva
Ági
Kiskunhalas
2017. feb. 28
5
Több csillagot nem tudtam adni ;) Jó szervezés, kiváló túravezetők, élménydús utazás, hihetetlen táj. A szállás teljesen jó, kényelmes, a félpanziós ellátás során feltálalt ételeket pedig nem lehetett felülmúlni, kiváló volt. Árpád révén egy új Lengyelországot ismertem meg. Egy rövid idézet pedig összefoglal mindent : "Csak szimbólum a hegy és a hegymászás; minden valamire való embernek kell hogy legyen egy Matterhornja, amit tűzön-vízen keresztül meg akar mászni." /Benedek István. Csavargás az Alpokban/ -ezért a könyvért külön köszönet Mátyásnak ....már megtaláltam a saját "Matterhornjaimat"......
Márta
Dunakeszi
2017. feb. 28
5
Minden tökéletes volt, s még az időjárás is megkegyelmezett nekünk, a szél is szelídült, s a jeges út is járhatóvá vált. A szállást, s az étkeket emelném ki, messze meghaladva a megszokott színvonalat. Árpi pedig most is elkápráztatott minket a hatalmas tudásával, emberségével, figyelmességével, s türelmével. Most is sikerült egy felejthetetlen élménnyel gazdagodva hazatérni. Márti
Tímea
Budapest
2017. feb. 28
5
A szervezés szokás szerint tökéletes volt, Árpi tudása és odafigyelése ismét lenyűgözött minket. Külön köszönet Matyinak a második napon lefelé történő támogatásért. A szállás kellemes és tiszta, a reggeli választék nem panzió, inkább szállodai szintű, minden nagyon finom volt, a vacsora kitűnő.
Ágnes
Budapest, XI. kerület
2017. feb. 13
5
Fantasztikus túra volt. A vezetők segítettek adtak tanácsot. A távolság is pont jó volt Jó, hogy úgymond ketté tudott szakadni a társaság voltak a gyorsabb tempójú emberek és a picit lassabbak. Gyönyörű időnk volt sütött a nap és nem fújt a szél. Mindenkinek csak ajánlani tudom, olyanoknak is akik szeretnek mozogni, valamennyire edzettek de nincs tapasztalatuk illetve még nem tudták kipróbálni, hogy mennyit bírnak. Csupa jó emlék volt ez a túra! :)
Judit
Budapest, XI. kerület
2017. feb. 13
5
Huhhhh nagyon élvezetes hótalpas túrán vehettünk részt. Nagyon-nagyon profi szervezéssel találkoztam az út során mindvégig. Jól felkészült és rendkívül segítőkész túravezetők vittek bennünket végig a hegyen úgy megosztva a csapatot, hogy mindenki erőnlétének megfelelően élvezhette a túrát. Szuper volt!!! Köszönjük szépen Nektek!!!! :)
Bárány Béláné
Budapest, XI. kerület
2017. jan. 24
5
Már többször utaztunk én ill. családtagjaim az iroda által szervezett utakon, mindegyik nagyon jól sikerült, minden okmányt időben megkaptunk, kérdéseinkre gyors korrekt válasz kaptunk. Remélem még többször is igénybe tudjuk venni szolgáltatásaikat. Köszönet érte.
Móni
Budapest, III. kerület
2017. jan. 23
5
Gyönyörű időben túrázhattunk, az idegenvezetők profik, mindenben lehet rájuk számítani A túra jól szervezett, kellemesen el lehet fáradni a végére Mindenkinek csak ajánlani tudom
Attila
Szeged
2017. jan. 8
5
Sziasztok, Túránk során egy igazán jó hangulatú, fergeteges élményben volt részünk. A körülmények tökéletesek voltak a hótalpazáshoz. Szikrázó napsütés, rengeteg hó, no és némi hideg idő :) .Profi, jól összeszokott vezetők, akik semmit nem bíznak a véletlenre. Köszönjük a felejthetetlen élményt. Ptóbáljátok ki ti is :)
Andrea
Budapest, III. kerület
2016. okt. 7
5
Csodás őszi időjárás, meseszép vidék, tartalmas és szép túrák, nagyszerű túravezetés és ráadás grillparty..... :)
<név nélkül>
Budapest, XI. kerület
2016. szep. 21
5
Nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy a változatos időjárás ellenére is sikerült minden tervezett progarmot teljesíteni. Tetszett a részletes tájékoztatás és oktatás. Nagyon szép helyeket ismerhettem meg.
<név nélkül>
Kaposvár
2016. szep. 2
4
Röviden: jó. Ajánlom, de nem a "rendkívül magas elvárásokat támasztó kevés pénzért, röviden álmodozóknak" , hanem a reálisoknak.
Péter
Budapest,
2016. jún. 28
5
Csodálatos négy nap ismét páratlan környezetben, ég felé tornyosuló hegyek, zúgó patakok, és hűs árnyékos erdők fái között. Ausztria páratlan még mindig. A túravezetők ismét remekeltek,maximálisan odafigyeltek mindenkire, megtartva a féktelen jó hangulatot, amiért külön hálásak is vagyunk. Maradjatok mindig ilyenek!
Eszter
Budapest, XIV. kerület
2016. jún. 24
5
Ismét egy remek túrán vehettünk részt a tesómmal. A táj csodálatos, a túravezetés szakszerű, az időjárás pedig kegyes volt hozzánk. Mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
Gabriella
Nagykovácsi
2016. jún. 6
5
Köszönjük a túravezető és a sofőr urak rugalmas és önzetlen hozzáállását a váratlanul felmerülő problémák kezeléséhez, és hogy ezáltal lehetővé tették, hogy maradéktalanul teljesüljön minden tervezett program, és minden utas elégedetten térhessen haza. Sőt még bónuszt is kaptunk! Igazi élmény volt!
<név nélkül>
Budapest, XVII. kerület
2016. jún. 6
5
Pontos szervezés, profi túravezetők.. Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat.
János
Budapest, XI. kerület
2016. máj. 24
5
Remek mászás volt egy gyönyörű részen. A túravezetők nagyon felkészültek és segítőkészek voltak, kiváló hangulat uralkodott végig a túrán. Csak ajánlani tudom.
Hajnalka
Érd
2016. máj. 23
5
Ez a túra szuper élmény! Gyönyörű környezetben,friss levegőn,intenzív mozgás-ez aztán feltölti energiával az embert! Csak ajánlani tudom!
zoltán
Budapest, XVI. kerület
2016. máj. 18
5
Hálásak vagyunk a sok munkáért mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy láthassuk ezt a csodálatos vidéket. A szervezőknek, a túravezetőknek, mindenkinek, beleértve azokat is, akik számunkra elképzelhetetlen munkával járhatóvá tették ezeket az utakat hétköznapi emberek számára is.
Sándor
Fertőrákos
2016. máj. 17
5
Remek szervezés, gondos mindenkire odafigyelés! Csillagos 5-ös a túravezetőknek! Jó szívvel ajánlom az utat bárkinek!
Eszter
Budapest, IX. kerület
2016. máj. 2
5
Szuper túra, kedves és tapasztalt túravezetők. Nemhiába utazunk veletek évek óta :-)
<név nélkül>
Budapest
2016. ápr. 25
5
Nagyon jól éreztük magunkat. A vezetők felkészültsége egészen rendkívüli :) Köszönjük a lehetőséget, hogy egy ilyen szuper csapat tagjai lehettünk :)
<név nélkül>
Budapest, XIII. kerület
2016. ápr. 25
5
Jól szervezett túra volt. Sok hasznos információval és odafigyeléssel. Csak ajánlani tudom bárkinek.
Tamás
Szabadszállás
2016. már. 1
5
Teljes mértékben elégedettek voltunk az utazással, nagyon jól éreztük magunkat. Külön kiemelem a túravezetők szakmai felkészültségét, segítőkészségét. Felejthetetlen élményekben gazdagodtunk, köszönjük!
<név nélkül>
Budapest
2016. feb. 3
4
Jól éreztük magunkat,a szállással is meg voltunk elégedve.
<név nélkül>
Budapest, X. kerület
2016. feb. 2
4
A havas helyett jeges utak főleg az első napi túrát a vártnál nehezebbé tették, de túravezetők profin kezelték a helyzetet. Másnapra a havazás is megérkezett, a táj szépsége és a sikerélmény minden küzdelemért kárpótolt! Köszönjük!
Monika
Budapest, IX. kerület
2016. jan. 7
5
Nagyon jól éreztük magunkat. Látványos túrák, szuper túravezetők, csodaszép időjárás, profi szervezés. Ismét jó döntés volt Veletek utazni, köszönjük az élményt!!!
Márta
Dunakeszi
2016. jan. 5
5
Egy Iroda értékét akkor lehet valójában megítélni, amikor valamilyen akadály jelentkezik. Ezen az úton az erőteljes jegesedés és az étkezés nehézségeivel kellett szembenézni, s a túravezetők tökéletesen oldották meg mindkettőt. A túraprogram módosításának köszönhetően biztonságban, csodálatos napsütéses időben kellemes sétáló év végi túrákat tettünk. Így egyszer a zúzmarás ágakon a napfényben gyémántként tündöklő jégcseppekben, máshol a lábunk alatt ropogó csillogó-villogó hóban, a következő utunkon pedig az őszt visszaidőző verőfényben fürdő áfonyás lankán élvezhettük sétáinkat. Az étkezési gondokat is feledtette egy igényes környezeteben elfogyasztott pompás vacsora, majd az Iroda gáláns kompenzációs ajánlata. Mivel minden tökéletesen sikerült, így felejthetetlen szép élményekkel hazatérve bizonyos, hogy újabb, eddig be nem járt utakra is elmegyek. Márti
Pisztvánka
Budapest, XVII. kerület
2016. jan. 3
5
A túra szervezése és lebonyolítása a megszokott kiváló minőségben lett kivitelezve. Köszönjük az élményt :)
<név nélkül>
Berhida
2015. dec. 10
5
Minden nagyon jó volt.
Ildikó
Budapest, XXI. kerület
2015. nov. 25
5
A túravezetőnk ... rengeteg ismeretet adott át a csoportnak. Az út gyönyörű helyeken vezetett. San Franciscoban meglepetésünkre nem a katalógusban meghirdetett fakultatív programot lehetett választani, hanem egy jóval drágább változatot. (Kinti partner utazási iroda árusította a csomagot) Mindenkinek csak ajánlani tudom az utat.
Máté
Budapest, XIV. kerület
2015. nov. 12
5
Köszönöm szépen a remek túrát! Profi és kedves, segítőkész túravezetőkkel volt szerencsém együtt utazni, és remek túratársak társaságában teljesíthettem első "komolyabb" túrámat. A szervezésről, az utazásról, a lebonyolításról csak a legjobbakat írhatom. Gratulálok a szervezőknek!!!
Istvánné
Jászárokszállás
2014. szep. 17
5
Tisztelt Utazási Iroda! A kirándulásunk pontosan úgy sikerült, ahogyan itthon hetekkel az utazás előtt már megálmodtuk. Kiváló programok, tökéletes idő (tudom, hogy ez nem az Utazási Iroda feladata) és igen felkészült, talpraesett, kedves, figyelmes, türelmes IDEGENVEZETŐ! Utólag is köszönünk neki mindent! A látnivalókról pedig röviden csak annyit, valami CSODA!!! Tisztelettel: egy elégedett utasuk!
László
Dunaújváros
2014. szep. 16
5
Nagyon jól volt ütemezve a program, bevezető szakasz-Prága-és a befejezés (amikor már azt gondolná a magamfajta utazó, hogy már nem lehet fokozni a vizuális élményeket akkor jött az a két kastély). A szállásunk a várakozásunknak messzemenően eleget tett, a konyhája széles skáláját villantotta a cseh gasztronómiának, külön élmény volt a hajókázás és a külön vacsora.László a gkv. nagy rutinnal és helyismerettel oldotta meg a közlekedésünket, biztonságban érezvén magunkat, a például szolgáló toleráns cseh közlekedés világába.PETRA: nagyon felkészült, választékos kommunikációs készséggel, empatikus,határozott, jó vezetői erényekkel, és még az esőt is eltudta időnként állítani. Hiba volna dicsérő szavak nélkül hagyni a háttérben dolgozókat. Mindannyiuknak köszönjük azt a négy napot. Děkuji
Terézia
Abádszalók
2014. szep. 16
5
Örülök, hogy részt vettem az utazáson. Már többször voltam Erdélyben, de sok újat is láttam. Az elhelyezéssel, a fogadtatással, étkezéssel -teljesen elégedett vagyok. A "faluturizmus" tetszett, közelebb kerülhettünk az emberekhez. A Basa-Fogadó, kocsikázás, zenés este különös, kellemes színfolt volt. Az idegenvezetőnk kellemes, szimpatikus fiatalember, a sofőr biztosan vezette a buszt. Utastársamnak is ez a véleménye. Másoknak is ajánlani fogom. Köszönöm! További sikereket kívánok a programszervezőknek!
Anna
Budapest
2014. szep. 4
5
A szervezés tökéletes volt, talán egy észrevételem lenne, hogy a hosszú busz és kompút után az első napi túrára kicsit nehéz volt az Ingókövi túra (bár lehet, hogy csak az erőnlétemmel volt gond) :) A program változatos volt (néha picit túl sűrű) és gyönyörű tájakra jutottunk el. A programleírást olvasva könnyebb túrákra számítottam. Szerencsés volt, hogy az első kemping után csak jobb kempingekbe szálltunk meg, mivel az első kemping vizesblokkjai erősen hagytak kívánnivalót maguk után (Bonifacio melletti). Az utolsó kemping ezek után (meg amúgy is), maga volt a luxus (Porto - Les Oliviers). Túravezetőkről csak jókat tudok mondani, megbízhatóak, segítőkészek, alaposak, szuperek voltak :) Elsőre kicsit meglepődtünk a kis busz láttán, ami először elég szűkösnek tűnt, de a szerpentineken kanyarogva már értettük az okát :) Összességében elégedett vagyok és nagyon jól éreztem magamat, felejthetetlen élményekkel gazdagodva tértem haza. Köszönöm!
Anikó
Törökbálint
2014. szep. 3
5
Örülök,hogy rész tudtunk venni a lányommal ezen az utazáson.Rengeteg élménnyel érkeztünk haza. Az idegenvezetés szuper, kevés ilyennel találkoztam utazásaink során. A buszvezetők biztonságos vezetése is értékelendő. Csak ajánlani tudom másnak ezen utazási irodát.
Anna
Budapest
2014. szep. 3
5
A szervezés, a túravezetés, az információátadás a szokásos profi módon zajlott :) A hét csúcs megmászása programsorozat telitalálat! Jövőre is több Tátra túrán tervezzük már a részvételt!
Brigitta
Budapest, IX. kerület
2014. szep. 1
5
Külön köszönöm a túravezetők figyelmét, és segítségét, hogy a számomra elérhetetlent elérhettem.:)
Andi
Budapest, XIV. kerület
2014. szep. 1
5
Csillagos ötöst adok a kalandkeresős korzikai utazásra és jószívvel ajánlom mindenkinek.
Anikó
Gyöngyös
2014. szep. 1
4
Egyéni városlátogatáson voltunk, az utazás ls és a szálloda nagyon jó volt. Az irodával is nagyon meg vagyunk elégedve, nagyon segítőkész, profi csapat.
László
Budapest, XV. kerület
2014. aug. 30
5
A szabadság szárnyaiba kapaszkodva suhantunk végig a sziget legszebb tájain.A színek,illatok,porral fűszerezett izzasztó ösvények végén a csodás hegycsúcsok és túratársaink mosolygós arcai, felejthetetlen emléket adtak .Nem is tudjuk,hogy ez a kaland valóság volt-e vagy csak egy gyönyörű mese.-Várjuk a pillanatot amikor a tengeren a felkelő Nap arany sugarainál újra feltűnik előttünk Korzika.-Köszönet a túravezetésért,a mindenre kiterjedő figyelemért,Szilviának,Ákosnak,Mátyásnak és az autóbusz vezetőinek,Zoltánnak és Attilának.Sok szép helyen jártunk de ilyen élményekben még nem volt részünk. Kati és Laci
Dóra
Kaposvár
2014. aug. 27
5
Teljes mértékben elégedettek vagyunk a kirándulással; a szállás megfelelő volt, a programok sokfélék voltak, az idegenvezető nagyon tájékozott, naprakész, segítőkész és rugalmas volt. Egyedül azt az apróságot hiányoltam/hiányoltuk utastársainkkal, hogy kevés volt a szabad program, és nehézkesen tudtunk italt vásárolni a túrákra a sűrű programok miatt. Ettől függetlenül végtelenül meg vagyunk elégedve mindennel, tökéletes volt minden, másnak is fogom ajánlani az utazási irodát. Terveim és reményeim szerint pár hónapon belül újra találkozni fogunk. Köszönettel: D.; G.
Ferenc
Budapest, XVIII. kerület
2014. aug. 26
4
A szállodát az irodában ajánlották , és cseppet sem csalódtunk . Kiváló a csapat !!! Gratulálunk !!!!
Manka
Miskolc
2014. aug. 26
4
Az utazási iroda gyors, korrekt, megbízható szervezésével maximálisan meg vagyok elégedve, köszönök mindent! A Bon Repos Hotel szép környezetben helyezkedik el, kicsit retro, a szállodára igencsak ráférne már egy felújítás, nem igazán éri el a 3 csillagos színvonalat a szobák felszereltsége, de tiszta. Az étterem kínálata, az ételek finomak, ízletesek. A személyzet pedig minden tőlük telhetőt megtett, hogy mindenki jól érezze magát. Összeségében jól éreztük magunkat Korculán!
Erika
Győr
2014. aug. 26
5
A transzfer szálláson a reggeli katasztrófa. Ettől eltekintve nagyon jól éreztem magam. Gratulálok amunkatársaikhoz!
Kitti
Kapuvár
2014. aug. 25
4
Felejthetetlen 8 napot töltöttünk el Funchalban! Jártam már pár helyen a világban, de az elsők között marad meg bennem ez a 8nap! Gyönyörű az egész sziget, Funchal különösen szép! Az idő szuper, már most visszamennék! A szálloda nagyon tiszta, az elhelyezkedése is jó, és a kilátás az óceánra az valami lélegzetelállító!
László
Salgótarján
2014. aug. 25
5
Kedves Irodai Munkatársak! Nagyon jól éreztük magunkat az Isztambuli utazásunk során! Minden elsőosztályú volt, kezdve a reptéri transzfertől, a szállodáig, a vendégszeretet és még sorolhatnám. A szálloda 4*-os volt. Az ellátás, a személyzet segítőkészsége, pontossága és figyelmessége kimagasló. A városnéző körút is szép volt nagyon, az idegenvezető Úr is rendes, olykor humoros és segítőkész volt . :) Egyénileg befizettünk még egy vacsorával egybekötött hajóutat a Boszporuszon. Hát az volt a tetőzése a dolgoknak. Álomszép út, és csakugyan minden elsőosztályú volt. Egyszóval mindennel elégedettek vagyunk, és köszönjük a szervezést, az utat! Ajánlom mindenkinek Isztambult, aki kedveli a török kultúrát, annak a világ legszebb városa lesz! És persze ajánlom az Utazom.com weboldalt, illetve a Budapesti irodát! ;) Köszönjük! Köszönettel: Kinka László
Mónika
Budapest, VI. kerület
2014. aug. 25
5
Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon jó és szép helyen volt a szállás. Minden jól össze volt szervezve, beleértve az utazást is.
Péter
Budapest, III. kerület
2014. aug. 25
5
Nagyon tartalmas és jó utunk volt. Amit 5 napba bele lehetett sűríteni mindent láttunk. A körülmények is nagyon jók voltak: kényelmes szállás, jó kaják , jó közlekedés stb. Külön dicséret illeti Módos Tünde idegenvezetőt aki fáradhatatlan odaadással és széles tudással vezette a csoportot ! Ezúton szeretnénk még egyszer nagy köszönetet mondani Neki! Tisztelettel: Dr. H.P.
Ágota
Győr
2014. aug. 22
5
Ezen az áron tökéletes. Az épület kicsit retro, de tiszta és gyönyörű helyen van. A kilátás fantasztikus, minket nem zavart az említett használaton kívüli ipari létesítmény. Tengerre néző szobánk volt, amit minden nap takarítottak. Az ellátás jó volt, a személyzet kedves, segítőkész. A parton van apró kavicsos lassan mélyülő és betonozott rész is, valamint zuhanyzó. A parkolás kicsit nehézkes, de megoldható. Összességében nagyon jó hely ezen az áron, bátran ajánlom mindenkinek!
Joli
Pannonhalma
2014. aug. 22
5
Gratulálni szeretnék az utazási irodának! Évek óta nem vettem részt ilyen jól szervezett utazáson. Az idegenvezetőnk nagyon jól felkészült, jó szervezőképességű,igazi személyiség, Éreztük , hogy vigyáz ránk ebben a számunkra idegen nagyvárosban. A szálloda jól felszerelt, tiszta volt. Én nagyon elégedetten érkeztem haza, s örök élmény lesz ez az utazás, pedig egyedül utaztam. Köszönöm munkájukat!
Beáta
Zalaegerszeg
2014. aug. 21
5
Gyönyörű látnivalók, az idegenvezetés pedig egyenesen zseniális... Köszönet érte... Még utazunk együtt a jövőben. Tisztelettel: Hajbáné Gál Beáta
Evelina
Budapest, XI. kerület
2014. aug. 14
5
Ezzel az úttal egy gyermekkori álmom vált valóra.Bajorország fantasztikus hely, a kastélyok gyönyörűek. Nagyon jól éreztük magunkat, minden nagyon jó volt, fantasztikusak voltak a programok, kítűnő volt a szállás és az ellátás. Köszönünk mindent.
Ellenberger Csilla
Kaposmérő
2014. aug. 13
5
Ezidáig abban a hitben éltem, hogy a síelés a legjobb aktív kikapcsolódás amivel eddig találkoztam,de már az első nap után tudtam,hogy a ferrata magasan vezeti a listát! Az a profizmus ami jellemezte az öt nap eseményeit,rég nem tapasztalt élményekkel töltött el bennünket. A lenyűgöző környezet mellett a legfontosabb megemlítenem a túravezetőink maximális, odaadó, mindenre kiterjedő figyelmét és teljesítményét!, Nekünk ez volt az első ilyen túrák,és ezúton is szeretném megköszönni ezt a a csodás élményt! Üdv! Ellenberger Csilla a gekkó csapatból!
Attila
Kecskemét
2014. aug. 13
5
A Magas-Tátra mindig szép és a túravezetők mindent megtettek, hogy ezt meg is tudják nekünk mutatni. A gyaloglási tempója nem mindenkinek egyforma, aki felfelé lassabban megy az lefelé behozhatja a lemaradását. Így történt velem is. Akkor sikerült feljutnom a csúcsra amikor az eleje már lefele jött, de jó volt, hogy így belefért. Köszönöm!
László
Szár
2014. aug. 12
5
Ez volt az ötödik tátrai csúcstúrám önökkel. Lassan függő vagyok. Árpád és Mátyás személye garancia, hogy ne csak egy szimpla fizikális kihívások legyenek a túrák. Köszönöm az élményeket. Üdv. Laci
Ilona
Budapest, IV. kerület
2014. aug. 12
5
Lányommal együtt nagyon jól éreztük magunkat a túrán. A túravezetők türelmesek, megértőek voltak az edzetlenebbekhez (mint például én). Nagyon jó volt, hogy mindenki a saját tempójában mehetett. A sofőröket sem hagynám ki, hiszen nagyon jól vezettek, s biztonságban érezhettük magunkat az országúton is.
Mónika
Budapest, III. kerület
2014. aug. 11
5
Sziasztok! Köszönöm ezt a fantasztikus utazást Nektek, teljesen ki tudtam kapcsolódni...nagyon jól éreztem magam az egész túra alatt, újabb gyönyörű helyeket láthattam a Dolomitokban...a túravezetőkről is csak a legjobbakat mondhatom, mindenkire odafigyeltek, segítőkészek, barátságosak, igazán jófejek :) Már többször utaztam veletek, most sem csalódtam, még egyszer köszönöm Üdv., Móni
Péter
Rigyác
2014. aug. 11
4
Elhelyezkedés, strand rendben. A parkoló kicsit messze van, és szerintem a parkolási díj igazán bent lehetne az árban. A reggeli, vacsora bőséges, nagy választékkal. Összességében kultúrált, szép környezetben elhelyezkedő hotel, a srácainknak is nagyon tetszett!
Zsigmond
8132 EGG Schweiz
2014. aug. 10
5
Felejthetetlen utazàs volt,nagyon jo turavezetövel,aki oriàsi tudàsanyaggal rendelkezett és probàlta àtadni nekünk. Fàraszto,de rövid idö alatt nagyon sok élményben volt részünk.Sajnos mint minden utazàson itt is voltak olyan ugynevezett nem nemzeti érzelmü TURISTàK akik eleve ugy àltak a kiràndulàshoz hogy bàrmit is mondjon a turavezetö,nekik nem fog tetszeni.Az ilyen nemtudom miért jön ilyen kiràndulàsra. Mégegyszer szeretném megköszönni Balàzsnak a 11 napot. Üdvözlettel Zsigmond
<név nélkül>
Budapest, II. kerület
2014. aug. 10
5
A szállodát központi és közvetlen tengerparti elhelyezkedése miatt választottuk. Előzetes kérésünknek megfelelő szobát biztosítottak számunkra. A tengeri panoráma mesés. A félpanziós ellátás bőséges, változatos, minden igényt kielégítő. A tengervizes medence tiszta, a saját strand kulturált, nem túlzsúfolt. Mindenkinek jószívvel ajánljuk ezt a hotelt!
György
Dunakeszi
2014. aug. 6
5
A túravezetők azért kaptak csak "Nagyon jó" -t mert nincs nagyobb. Mindkettőjük mögött elkullognék a világ végére is :) Külön kiemelném Piroska 'Sámán' Pétert aki befolyásolni tudja az időjárást is. A legváratlanabb helyzetekben tud napsütést és felhőmentességet csinálni. Ez megbecsülendő dolog. Jó lenne rájönni hogy csinálja. (a szállást csak becsületből díjaztam a legjobbra :)
<név nélkül>
DITRO
2014. aug. 5
5
Nagyon gazdag élménnyel tértünk haza , csodálatos a tenger és gyönyörű a panoráma és még sok-sok elmondhatatlan dolog amit át kell élni .
Ferenc
Budapest, IV. kerület
2014. aug. 4
5
Sarvajcz Katalijn professzionális idegenvezetését és lelkiismeretes odafigyelését szeretném ezúttal is megköszönni a magam és a feleségem nevében!
Ágnes
Hódmezővásárhely
2014. aug. 3
5
Fantasztikus egy hetet töltöttem Tunéziában, minden rendben volt a szállodában, a személyzet nagyon kedves (bár nem árt, ha a kötelező baksis megfizeti az ember, mert akkor különösen kedvesek az emberrel:). A szálloda tengerparti részén minden rendezett volt, érdemes kora reggel kimenni, hogy legyen napágy. A tenger szinte mindig hullámzik, mivel állandóan fúj a szél, ezért kicsit hűvösebb a víz és kihozzák a hullámok a tengeri növényzetet, de a víz egyébként tiszta. Az emberek nagyon közvetlenek, barátságosak, DE ha vásárolni, nézelődni indulunk nagyon legyünk résen, mert itt tényleg minden eladó és ebből következően mindennek megvan az ára (állatokkal való fotózkodás, tengerparti gyümölcskóstolás, stb. - mindenért utólag kérik meg a pénzt, úgyhogy ha nem szeretnénk nagyon sokat fizetni ezekért, udvariasan utasítsuk el)!!!! A bazárokban nagyon olcsón tudunk vásárolni ajándéktárgyakat, alkudozni érdemes, mert sokat spórolhatunk. Ha nem szeretünk alkudozni, akkor keressük a fix áras boltokat. Tunézia nagyon ellentmondásos ország, a szállodák és környékei rendezettek, de elég szemetes az ország egyébként. CSAK az menjen ide, aki nem európai kultúrára vágyik, hanem egy igazán más kultúra megismerését tűzte ki célul és eléggé nyitott elméjű, különben nagyot fog csalódni! A magyar nőket nagyon szeretik a tunéziai férfiak, könnyen beszédbe elegyednek, akár elhívnak italozni is, egyedül azért nem ajánlott, de abszolút nem erőszakosak, egy beszélgetés azért abszolút belefér. :) A két napos Szahara túra kötelező, ami bár nagyon fárasztó, hisz 1100 km-t jár be, de életre szóló élményeket ad, ha jó az idegenvezetőnk, akkor teljesen meg tudjuk ismerni az ország szokásait, kultúráját!!! Szóval, én egyáltalán nem bántam meg, I LOVE TUNISIA!!!! :D
Katalin
Göd
2014. aug. 1
5
Nagyon tetszett az utazás, látszik, nagyon felkészült az Önök utazási irodája, az Idegenvezető nagyon kedves, készséges volt, a gépkocsivezetők udvariasak, a szállások tiszták, jól felszereltek, összességében minden nagyon jó volt. Köszönöm szépen: Csehné Karvasz Katalin
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!