4 napos városlátogatás Rómában - Hotel ****

egyéni városnézés repülővel

Róma az „Örök város” egész évben várja Önt! Ajánlataink tetszőleges indulási nappal és időtartamra foglalhatók. Nem kell csoporthoz vagy fix programhoz alkalmazkodni, idegenvezető nélkül, saját tempójában és érdeklődése szerint fedezheti fel a várost.
“Minden frankó volt, a szállás alap, de tiszta a reggeli teljesen normális 4 napig tőkéletes! Az hogy mit hoz ki az ember Rómából az mindenkinél...”

Részvételi díj tartalmazza

A repülőjegyet repülőtéri illetékkel a Wizzair vagy Ryanair légitársaság menetrend szerint közlekedő Budapest-Róma-Budapest járataira, személyenként 1 db garantáltan fedélzetre felvihető kisméretű kézipoggyászt (Wizzair esetén max. 40x30x20 cm, Ryanair esetén max. 40x20x25 cm; mindkét esetben a szemben lévő ülés alá el kell férnie), normál lábterű retúr fix ülőhelyet a gép hátsó részében, szállást standard kétágyas szobákban kontinentális reggelis ellátással.

Részvételi díj nem tartalmazza

Az útlemondási biztosítást (3%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást és a kötelező helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót (3* kategóriában 6 EUR/fő/éj; 4* esetén 7,5 EUR/fő/éj; 5* esetén 10 EUR/fő/éj). Igény esetén reptér-szálloda-reptér útvonalra transzfer foglalható.

Hossz: 
4 nap / 3 éj
Létszám: 
min. 2 fő

Szállás

Hotel Napoleon ****
A Hotel Napoleon egy bájos és elegáns négycsillagos szálloda kb. 5 perc gyalogjárásra a Termini Pályaudvartól. A szálloda tágas és kényelmes, minőségi antik bútorokkal gazdagított társalgókkal várja pihenni vágyó vendégeit.

Szobák: 
standard kétágyas szobáinak mindegyike saját zuhanyzós vagy fürdőkádas fürdőszobával, hajszárítóval, légkondicionálóval/fűtéssel, TV-vel, vízforralóval, telefonnal, széffel, minibárral (fogyasztás térítés ellenében), ingyenes WIFI elérési lehetőséggel felszerelt. A szobák 3. fő számára pótágyazhatók.

Szolgáltatások: 
24 órás recepció, bútorozott tetőterasz a 6. emeleten (a dohányzás kizárólag itt megengedett), lift, bár, csomagszoba, napfényes reggelizőterem

Ellátás:
Kontinentális reggeli

Ha más szállodát, hosszabb-rövidebb utazást keres vagy másik időpont lenne megfelelő, kérjen személyre szabott ajánlatot!  » Itt hagyhat üzenet

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

A repülőjegyet repülőtéri illetékkel a Wizzair vagy Ryanair légitársaság menetrend szerint közlekedő Budapest-Róma-Budapest járataira, személyenként 1 db garantáltan fedélzetre felvihető kisméretű kézipoggyászt (Wizzair esetén max. 40x30x20 cm, Ryanair esetén max. 40x20x25 cm; mindkét esetben a szemben lévő ülés alá el kell férnie), normál lábterű retúr fix ülőhelyet a gép hátsó részében, szállást standard kétágyas szobákban kontinentális reggelis ellátással.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

Az útlemondási biztosítást (3%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást és a kötelező helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót (3* kategóriában 6 EUR/fő/éj; 4* esetén 7,5 EUR/fő/éj; 5* esetén 10 EUR/fő/éj). Igény esetén reptér-szálloda-reptér útvonalra transzfer foglalható.

Helyszíni költségek leírása: 

Üdülőhelyi díj kötelezően fizetendő: 3* kategóriában 6 EUR/fő/éj; 4* esetén 7,5 EUR/fő/éj; 5* esetén 10 EUR/fő/éj és utazási dokumentumok nyomtatása: kb. 1-2 EUR. A szállodák esetenként depozitot kérhetnek.

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Az utazás megkezdése előtti 30 napon belüli foglalás esetén a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

A fizetendő részvételi díj a szabad helyek függvényében érvényes, így egyes időpontokban eltérhet az ajánlatban feltüntetett összegtől.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

A repülőjegyek a jegykiállítás után a légitársaság feltételei szerint módosíthatók, a repülőjegy, repülőtéri illeték valamint a felár ellenében kérhető szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők!

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK WIZZAIR (Róma/Fiumicino) JÁRATTAL TÖRTÉNŐ UTAZÁS ESETÉN:
A Wizzair poggyásszabályzatának megfelelően díjmentesen személyenként egy darab max 40x30x20 cm-es kézipoggyász vihető fel a fedélzetre. (csak a szemben lévő ülés alatt helyezhető el). Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén a részvételi díjban szereplő 40x30x20 cm méretű kézipoggyászon kívül személyenként további 1 darab 55x40x23 cm méretű (max 10 kg súlyú) szintén garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyász is vihető.
Feladott poggyász a weboldalon szereplő díj ellenében csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényes,  utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik! A repülőgépen fedélzeti ellátás térítés ellenében kérhető. 

A Wizzair légitársaság üzleti szabályzatát ide kattintva olvashatja.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK RYANAIR (Róma/Ciampino) JÁRATTAL TÖRTÉNŐ UTAZÁS ESETÉN:
A Ryanair poggyász szabályzatának megfelelően díjmentesen, személyenként egy darab max. 40x20x25 cm méretű kézipoggyász vihető fel a fedélzetre (csak a szemben lévő ülés alatt helyezhető el). Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az 40x20x25 cm méretű kézipoggyászon kívül további 1 darab 55x40x20 cm méretű (max. 10 kg súlyú) kézipoggyász is vihető személyenként, mely az utasok feje felett lévő tartóban helyezhető el.  Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik! A részvételi díjban szereplő feladott poggyászon túl, extra poggyász vásárlása esetén a weboldalon szereplő díjak csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényesek, utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik! A repülőgépen fedélzeti ellátás térítés ellenében kérhető. 

A Ryanair légitársaság üzleti szabályzatát ide kattintva olvashatja.

Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 15 % önrészt tartalmaz.
Vélemények, értékelések
4.5
63 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.7
Program értékelése
4.8
Szállás értékelése
4.2
Túravezetők értékelése
4.1
Utazás értékelése
4.7
Budapest, X. kerület
5.0
<szöveg nélkül>
5.0
<szöveg nélkül>
5.0
<szöveg nélkül>
5.0
<szöveg nélkül>
5.0
<szöveg nélkül>
5.0
Minden frankó volt, a szállás alap, de tiszta a reggeli teljesen normális 4 napig tőkéletes! Az hogy mit hoz ki az ember Rómából az mindenkinél csak rajta múlik, nekünk sikerült a maximumot SZUPER volt! Az idő olyan volt mint itthon az ősz, nekünk eső nélkül sikerült kifogni!
Torony
5.0
<szöveg nélkül>
Nagykorpád
5.0
Minden rendben volt , a szálloda tiszta és kedvesek, hatalmas élmény volt az utazás! Köszönjük a korrekt és gyors ügyintézést! Egyéni programon voltunk, nem volt velünk túravezető, ezért nem irtam rá értékelést
Kerepes
5.0
Jól éreztük magunkat, köszönjük. A városlátogatås beosztását egyéni igényünkhöz tudtuk igazítani. Így, hogy csak este indult vissza a repülö, egy kis tengerpart is belefért.
Budapest, XI. kerület
3.7
Köszönöm az iroda munkáját, mely egy remek hosszú hétvége volt Rómában. A szállás nagyon jó helyen volt, bár azt gondolom, hogy a tusoló, ami 60,0*60,0cm méretekkel "büszkélkedett" kissé szűkösnek bizonyult.

Ami talán másoknak számítana, az az egyébként remekül leszervezett transzfer nem volt egyértelmű. Több busz állt bent és sokan álltak sorba. A vocher felső szélén lévő logo sehol nem szerepelt. Olasz kollégák, meg nem kapkodtak. Talán a busz fényképe többet segítene és a térképen jelölt helyhez képest pont a másik oldalon volt. A megadott indulási időpontok sem állták meg a helyüket, de végül is minden megoldódott.

De a fenti értékelésben található megjegyzések, nem az Utazom.com -ra vonatkoztak! Még egyszer köszönöm a munkájukat, legközelebb is ide fogok menni, ha ilyen jellegű utazást tervezünk!
Szolnok
3.6
Már értem, miért mondják, hogy minden út Rómába vezet. Ha röviden szeretném értékelni, akkor valószínűleg elintézném annyival, hogy szuper volt minden, vagy fantasztikusan sikerült az utazásunk! Ha kibontjuk, akkor hálásak vagyunk a repjegyekért, a szállodai foglalásért, az összes többit szándékosan mi improvizálunk. Nagyon jól sikerült minden, ami nem utolsó szempont! Köszönet a szervezéshez, kivitelezéshez nyújtott segítségükért. Üdv: TL.
Nagykáta
4.3
Nagyon jöl éreztük magunkat. Az utazási iroda nagxon segítőkész volt.
Nagykanizsa
4.5
Az iroda szervezésében jutottunk el újra városlátogatásra Rómába.
Profi módon zajlott az egész lebonyolítása
A várost magunk által tervezett módon fedeztük fel.Mindent sikerült bejárni,a tömegközlekedés nagyon jó bátran ajánlom,a tömeg mindenütt jelen volt,az időjárás nagyon kedvező volt,néhol egy szál póló is elégnek bizonyult.
Szállás nem ért fel a 4 csillaggal,de nem okozott keserű szájízt,mivel az alapszükségletekre megfelelt.Tisztaság,rend megtalálható volt.

Az utazás kellemesen zajlott,a repülő időben indult,és érkezett,Hamar odaértünk,egy szusszanásnyi időnek tűnt.

Összességében csak ajánlani tudom az irodát,precízek,megbízhatók.:-))
Budapest
3.8
Az irodàt csak ajànlani tudom. Maximàlis segìtőkezsèg, jó szervezès. A Hotel Lux ☆☆☆☆ jó helyen fekszik. A terminitől tènyleg csak pár perc könnyen megközelìthető minden. A szoba messze nem üti meg a ☆☆☆☆ szintet, kicsi es kopott, de tisztasàg van, minden nap takarìtanak ès törölközőt cserèlnek. A reggeli finom ès bősèges.
Győr
4.5
Nagyon elégedettek voltunk a szervezéssel és a programokkal is. A szállás jó és tiszta a reggeli bőséges volt. Összességében elégedettek voltunk a komplett utazással.
Sárospatak
4.6
A szállás nagyon jó helyen volt, közel mindenhez. A szoba nagyon kicsi, de nem sokat töltöttünk benne. A tisztaságával nem volt gond. A személyzet kedves. A reggeli elfogadható. Túravezető nem volt.
Budapest, XVII. kerület
4.4
Nagyon kellemesen éreztük magunkat. Kulturális fellegvár Róma!
Onga
5.0
Tisztelt Utazom.com!
Az utazás, és a szervezés szuper volt!
A szálloda tetszett, ár érték arányban tökéletes, tömegközlekedéssel a város könnyen elérhető!
Egyedüli negatívum a 13.800.- forintos transzfer díj!
Sajnos pár perccel lekéstük a transzfer buszt, nyílván erről senki sem tehet, de nem akartunk várni 1 órát a következőre,így a reptéren felszálltunk egy másikra,ami 5Euro/főért cserébe eljuttatott a Terminibe!
Minden mással elégedettek voltunk, és köszönjük az utazást!
Budapest, XVI. kerület
5.0
A korai indulás (oda is, visssza is) ellenére élvezte az egész család a kirándulást. A szállodában kimondottan segítőkészek voltak, érkezésünkkor deposit room-ban hagyhattuk a bőröndjeinket, amíg a szobánk el nem készült. A hazaindulás hajnalán készítettek be reggelit.
BUDAPEST
4.2
Jól éreztük magunkat. Még visszamegyünk!
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!