vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.3
20 értékelés alapján
London, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában

London, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában

Zalaegerszeg
4.0
T. Cím !

Nagyon jó volt az út , nagyon sok helyen jártunk, igazi élmény volt. Talán ha nem lenne ennyire zsúfolt a program, szerintem még jobb lett volna.
London, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában

London, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában

Budapest, XVIII. kerület
4.0
A londoni szállás távolsága a várostól sok felesleges utazást jelent reggel és este, emiatt kevesebb idő marad a nevezetességek megtekintésére és egyáltalán nincs szabadidő /szükségletek elvégzésére néhány perc, uzsonna beszerzésre szinte semmi/
A szállás és az élelmezés megfelelő. Kiváló, jól felkészült kedves humorú idegenvezető.

London, 3*-os szálloda (Londoni városlátogatás)

Budapest
4.8
Nagyon színvonalas programunk volt,a szállás remek,az idegenvezetőnk felkészültsége, segítőkészsége páratlan,csupa csupa jót tudok mondani az útról, nagyon szépen köszönöm!
7 napos buszos körutazás Angliában

Angliai Mozaikok

Tiszakécske
4.2
Program, utazás Jó. idegenvezetés prima.
Adminisztrációs nehézségek adódtak.
Összességében, az elvártnak megfelelt.

London, 3*-os szálloda (Londoni városlátogatás)

Pilis
4.8
A programok tartalmasak voltak.Az idegenvezető jól felkészült,segítőkész volt az egész utazás alatt.A szállás tiszta, rendezett volt.A reggelikkel is megvagyunk elégedve.

London, 3*-os szálloda (Londoni városlátogatás)

Tiszaújváros
5.0
Óriási élmény volt a londoni utazás. A 4 napban a lehető legtöbbet láttuk. Az idegenvezetőnk Kalcsó Szilvia óriási lexikális tudással rendelkezik., amit igyezett át is adni. Minden menetrend szerint , pontosan zajlott Szilvia olyan energiával rendelkezik, hogy nem bírtuk vele az iramot tartani. A gyönyörű idő csak hab volt a tortán. Részemről nagy köszönet !

London - Oxford - Stonehenge

Budapest, I. kerület
2.8
A buszos utazással olyan hosszú és fárasztó a kirándulás, hogy jelentősen rombolja a kirándulás sikerét. Javasolom a repülős utazás kihangsúlyozását, mint alternatívát!

A transzfer szállások tiszták és színvonalasak voltak. Az Angliai szállás tisztaság terén nem volt kielégítő.

Az angol vacsorák nagyon gyengére sikerültek. Hiányolom, hogy nem volt leírva, hogy mi lesz a menü, kérdésre még a felszolgáló sem tudta elmondani, hogy milyen ételt fogyasztunk. Ha tudom, hogy ilyen gyenge lesz, önellátást választottam volna.

London Gazdagon

Budapest, XV. kerület
4.0
A tranzitszállások kifogástalanok voltak, míg a londoni szállás meglehetősen rossz (drogos, stb) környéken, a szoba kimondottan szűk volt. A szálloda falai, padlózata és födémje "papírból" volt, a reggeli jónak nevezhető. (A németországiak pedig kitűnőek). Vezetőink mindhárman udvariasak és szakmailag kiválóan képzettek voltak, így az összbenyomásunk kellemesnek mondható.

London Gazdagon

Budapest
4.2
Élményekben gazdag út volt, kitűnő idegenvezetővel.
7 napos buszos körutazás Angliában

Angliai Mozaikok

Budapest
4.0
Az út megfelelt a programban megadottaknak, az utazás szervezett volt, sajnos a kiszámíthatatlan forgalom miatti csúszások, a korai zárási időpontok miatt, egyes programpontok lerövidülését vagy kimaradását okozták. Ez azonban természetesen nem róható fel az idegenvezetőnek, aki igyekezett a legjobbat kihozni a helyzetekből.

London, Stonehenge, Oxford II. - csillagtúra Dél-Angliában

Budapest, XVII. kerület
5.0
Első buszos társasutam volt , és már most nagyon magasra tette a mércét !
Csak felsőfokon tudok beszélni az utazásomról . Az idegenvezető( Anita ) szaktudása előtt le a kalappal. mindenkinek ilyen utazást kívánok !
Köszönöm a csodálatos utazást .

London - Oxford - Stonehenge

Felsőzsolca
4.2
Rendkívül színes, sok látnivalót felölelő - az idő rövidségére tekintettel zsúfolt - program, ezért többségében elrohanunk a látnivalók mellett. Az idegenvezető igen jól felkészült, sok többletinformációt nyújtott az út folyamán. Jó együttműködés volt a buszvezetők és az idegenvezető között. Összességében kellemes élményekkel gazdagodva tértünk haza.

London városnézés magyarnyelvű idegenvezetéssel

Budapest, XVII. kerület
4.4
Anetta jól felkészült idegenvezető volt. Igyekezett minél több ismeretet átadni nekünk, amit sok gyakorlati ismerettel is bővített. Rengeteg praktikus tanáccsal is ellátott minket ami segített a városban való eligazodásban. Köszönönjük!

London Gazdagon - Repülővel

Szombathely
4.6
repülős utasként gördülékenyen ment minden, nagy segítség volt a reptéri transzfer megszervezése. A szálloda egyszerű, de jó a megközelíthetősége a városba és a személyzet segítőkész. A z idegenvezető felkészült volt és figyelmes, a sofőrök rutinosak.

London Gazdagon - Repülővel

Zsámbék
4.4
Mindenkinek ajánlom a London gazdagon utat. Nagyon sok látnivalót tudtunk megnézni, tényleg gazdag volt a program. Kiemelném az idegenvezetőnket, Tasnádi Tibort, aki nagy szakértelemmel , Műveltséggel rendelkezett.


7 napos buszos körutazás Angliában

Angliai Mozaikok

Budapest, XXII. kerület
4.0
Az úttal összességében elégedettek voltunk, nehézséget okozott a buszon való hosszú és kényelmetlen utazás. Utolsó előtti sorban ültünk, de a lábunk alig-alig fért el. Borzalmas volt egy-egy pihenőnél lábra állni.
A buszsofőrök türelmesek és toleránsak voltak az utasokkal. Egészségügyi szüneteket igény szerint tartottak, sőt a buszon lévő toalett helyiséget is lehetett használni szükség esetén.
Külön kiemelném Wildanger Tamás idegenvezető szakmai tudását és emberi hozzáállását. Sokan, sokféle igénnyel és habitussal indultunk az útra, s ő megpróbálta mindenki kíváncsiságát és óhaját kielégíteni. Profi módon kezelte a felmerülő problémákat. A végtelennek tűnő utazást filmekkel tette elviselhetőbbé. Számos információt szerezhettünk az adott ország kultúrájáról és szokásairól. Kiváló munkát végzett!!!
Az iroda felé érdemesnek tartanám jelezni, hogy az esetlegesen felmerülő problémák az utakon tapasztalható több órás lezárásokból és útjavításokból eredtek, mert ilyen esetekben csúsztak egyes programok vagy kihagyásra kerültek nevezetességek. Talán lehetne előre tájékozódni valahogyan ezekről a vis major jelenségekről, hogy ne az úton kelljen az idegenvezetőnek exkuzálnia magát, s a kevésbé toleráns útitársak is előre fel legyenek készítve erre. Amúgy rengeteg program és nagyon klassz látnivalók tették felejthetetlené utunkat. Legközelebb is szívesen tartunk irodájukkal, de lehet, hogy inkább repülővel...
7 napos buszos körutazás Angliában

Angliai Mozaikok

Gödöllő
4.8
Az idegenvezető rugalmasan próbált alkalmazkodni a nem várt körülményekhez, igazán jól és szakszerűen végezte a dolgát. Igazán tartalmas volt az út, talán egy megjegyzésem van, a félpanziós ellátás az árához képest a külső étteremben nagyon alacsony színvonalú volt, oda nem terveznék több vacsorát. A későbbiekben is szívesen veszem igénybe az Önök által kínált utakat. üdv Kata

London városnézés magyarnyelvű idegenvezetéssel

Demecser
5.0
Köszönjük a szervezést! Nagyon jól éreztük magunkat. A reptéri transzferhez és a kirándulásokhoz igénybe vett autóbuszok is kényelmesek voltak, időben érkeztek. A szállodai szolgáltatások színvonala is mindenben megfelelt. Az idegenvezetésünk nagyon remek volt, széleskörűen tájékozott volt, állandóan információkkal látott el minket, fáradhatatlan volt, mindenben segítségünkre volt. A programok összeállítása is tökéletes volt. Egyedül a Tower közös megtekintését hiányoltam. Persze egyénileg megnézhettük volna... ;-) Tetszett, h lehetőség volt az egyéni programokra is. Az esti pubos vacsorát is ajánlom mindenkinek. Ill. valamennyi fakultatív programon való részvételt is! Napi átlagban 10 km-t gyalogoltunk. De nem kell ettől sem megijedni, észre sem vettük. :-)

London városnézés magyarnyelvű idegenvezetéssel

Dunaújváros
5.0
Nagyon szép emlékekkel tértünk haza a nyaralásból. A szervezéssel és az idegenvezetéssel is nagyon meg voltunk elégedve. Ha bármilyen problémánk volt, Ildihez nyugodtan fordulhattunk, mindenben a rendelkezésünkre állt. A szállásunk is megfelelő volt, igaz a mi szobánk ablaka a belső udvarra nézett, így nem zavart minket az esti élet, hangoskodás.

London városnézés idegenvezetéssel *** (Windsor és Stonhenge programokkal)

Záhony
3.4
A tervezett 4 napos programból 3 nap lett. A reggeli 6:30-as indulás 12:20-ra lett módosítva. A Ryanair légitársaság hibájából 15:35-kor el is indultunk. Estére Londonba értünk,vacsorát az idegenvezetőnk/Ildikó/ valósággal kikönyörögte,ugyanis a késői időpont miatt nem akartak fogadni bennünket.Mondanom sem kell,hogy a vacsora amire 3 estére befizettünk,szinte ehetetlen volt. Utolsó este már nem is mentünk vacsorázni,pedig be volt fizetve. Az idegenvezetőnk Deák Ildikó nagyon felkészült és mindent megtett a csoportért. Nekem nagy csalódás volt ez az út.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!