pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Szállás típusa
Akciók, kedvezmények, last minute Mali Losinj

Mali Losinj térkép
Mali Losinj cikkek

» Last Minute Horvátország
» Olcsó Hotelek Horvátországban
» Hotelek Horvátországban - Online szállásfoglalás
találat
Részletes találati lista

Mali Losinj, Horvátország

Mali Losinj, nevével ellentétben meglepően nagy város Losinj szigetén. A neve megtévesztő: nem is kicsi viszont gyönyörű öbölben fekszik. Régen tapasztalt hajóépítőiről és hétpróbás kapitányairól volt híres, a Monarchia idején pedig felkapott üdülőhely lett.

Kiváló strandja a Cikat öböl homokos strandjai, zúgó fenyvesei messze földről vonzzák a nyaralni vágyókat. A városba Cres szigete felől juthatunk el egy kiváló minőségő aszfaltúton, útközben mindenképpen álljunk meg megnézni a Losinjt és Crest elválasztó csatornánál és felnyitható hídnál, és nézzük meg a középkori hangulatú Osor városát.

A várostól csupán öt kilométerre fekszik Veli Losinj apró települése, melynek színes házai, sziklás kikötője az olaszországi...

Olvasson tovább! >>>

10+1 homokos strand Horvátországban

A legjobb strandok a homokkal borított fürdőhelyek - Horvátország partvidékének legnagyobb része azonban sziklás vagy kavicsos. Az Adriai-tenger horvátországi partvidéke szárazföldön 1778 kilométer partvonalat jelent, de ha a szigetek kerületét is figyelembe vesszük, összesen 5835 kilométer - írja a Wikipédia. Ebből a nagyon hosszú tengerpartból azonban csak néhány helyen talál a Horvátországban a nyaralni vágyó utazó homokos partszakasz. Most összeírtuk merre induljunk, ha nem akarunk a sziklák és a tengeri sünök között óvatoskodni, ez a felsorolás főleg a gyerekekkel utazóknak lehet kiemelten fontos. 

Medulin isztriai üdülőváros, egyik előnye, hogy közel van Magyarországhoz. Medulin a romantikus, meghitt kis település csak néhány perces autózásra található a történelmi emlékekben gazdag Pula városától. Medulinban kavicsos, homokos és sziklás strandjairól ismert melyek közül a Bijeca strand a legismertebb, legnépszerűbb. A Bijeca homokos fövenye lassan mélyülő...

Olvasson tovább! >>>

Osor, Cres szigete, Horvátország

Cres szigetén, Horvátország egyik legszebb tájegységében találjuk Osor középkori hangulatú városát. A városka sok száz évvel ezelőtt stratégiai fontosságú helyen állt: a hosszú és keskeny Cres sziget itt végképp elvékonyodik: a rómaiak a hajózás megkönnyítésének érdekében csatornát ástak a sziget legvékonyabb részén, így jött létre Losinj szigete.

A csatorna felett most egy felnyitható híd vezet át, ami lehetővé teszi, hogy a hajók a mai napig áthaladhassanak a szoroson.

A kisváros nagyon kellemes: kövezett utcáin teljes nyugalomban sétálhatunk, apró házak, ápolt kertek között vezet az út a reneszánsz templommal ékesített főtérig, ahol egy kávézó teraszán hűsölhetünk a árnyékban. A hídon átkelve már csak egy ugrás Mali Losinj pezsgő éjszakai élettel hívogató nagyvárosa, vagy az onnan 5 kilométerre fekvő Veli Losinj apró, de csodálatos fekvésű települése.

Olvasson tovább! >>>

Beli, Cres-sziget

Cres és Losinj szigetén gyönyörű strandokat és szépséges erdőket és egy édesvízű tavat, valamint kis tengerparti városokat találunk.

Cres és Veli Losinj nagyon kellemes hely, de nyugalmat árasztó Osor és a pezsgő hangulatű Mali Losinj belvárosában is kiválóan érezhetjük magunkat.

Cres szigetnén, a szárazföld felé néző oldalon találjuk a piciny Beli települését. Már az oda vezető út is nagyon izgalmas: keskeny aszfaltút visz a göcsörtös tölgyfák között a faluba.

A szembejövő forgalomra nagyon figyelnünk kell - csak ritkán tudunk félreállni, és a legtöbb szakaszon nem fér el két autó egymással szemben.

A falu elején választhatunk - vagy azonnal leülünk egy jót enni a hangulatos...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!