vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.5
17 értékelés alapján

Varázslatos Szlovénia

Budapest, II. kerület
3.0
A szöveges értékelésünket megírtuk a buszon kiosztott értékelőlap hátoldalán, most nincs kedvem még egyszer leírni, a lényege annyi volt, hogy az idegenvezető hölgy történelmi ismeretei Szlovéniáról valóban széleskörűek, de a jó idegenvezetőnek az is fontos tulajdonsága, hogy konstruktívan, segítőkészen és udvariasan áll a felmerült problémákhoz, s nem egy tanár - iskoláscsoport viszonyt próbál kialakítani, ahol utóbbi le van szidva, ha történetesen lelépnek a szőnyegről a tárlatvezetésen, beszélgetni merészelnek a buszon miközben ő beszél a 28. templomról ("hallanak engem? merthogy én hallom magukat, s végülis nem kötelező beszélnem"), vagy a tengerparti városnézés előtt nem igazán ad lehetőséget a barlangba felvett melegebb öltözet lecserélésére, mondván, hogy azt útközben kellett volna átcserélni (az utastársak szeme láttára). A látnivalók megtekintése során szusszanásnyi szünet is alig volt, mert mindenáron minden egyes házikót és templomot végig kellett járnunk. A szabadprogram során néha még az élelmiszerboltba is alig volt idő elrohanni, nemhogy kettesben nyugton élvezhessük a látványt és átadjuk magunkat a hangulatnak, hogy végülis nyaralunk.
A szállás pedig sok szempontból alkalmatlan volt, pl. mi olyan kétágyas szobát kaptunk, amit nem lehetett összetolni, mert olyan kicsi volt a szoba (hűtőszekrény nélkül), a reggelinél ha elfogyott a tojás, nem mindig volt utánpótlás, a 15 eurós vacsorába csak a csapvíz fért bele, más ital nem.

Varázslatos Szlovénia

Győr
4.6
Csodálatos utazáson vettünk részt,gyönyörű tájakon keresztül vezetett az utunk. Idegenvezetőnk rendkívüli felkészültségével sok sok információt kaptunk a látottakhoz.
Szlovénia tényleg varászlatos! Köszönjük!
Advent Karintiában

Advent Karintiában

Budapest, XIV. kerület
4.4
Az út nagyon szép, de idősöknek fárasztó és kimerítő. A program nagyon tetszett, a szállás nem annyira. Az idegen vezető Csongor udvarias, tájékozott, mindennel törődő.
A gépkocsivezető megbízható, pontos.

Varázslatos Szlovénia

Rákóczifalva
4.8
A program nagyon jó. Az idegenvezető: Ági jól felkészült agilis, de humánus mosolygós, tényleg a munkáját szerető ember. A rossz idő ellenére, nagy lendülettel próbálta a társaság jókedvét fenntartani. Köszönet a munkájáért. A sofőr: Miklós jópofa, megfontolt, nyugodt igazi profi. A szervezés, a szálloda,és az ellátás is nagyon jó volt. Jól éreztük magunkat.

Varázslatos Szlovénia

Érd
4.0
Kortekt szervezes, nagyon felkeszült idegenvezető, tiszta szállas, változatos és bőséges reggeli+ vacsora, rengeteg program, kicsit neha farasztó is volt a sok gyaloglás, lehetett volna több szabadidő. Összességében pozitív utazas volt.
Advent Karintiában

Advent Karintiában

Tárnok
4.4
Kizárólag jobbító szándékkal írom a véleményem.:A fürdőszobába nincs egy piperepolc amire apróságokat lehet tenni pl.:fogkefe,fogkrém,fésű stb. a tükör kicsit magasan van, az elszívó a zuhanynál télen elég hideg levegőt enged be zuhanyzás közben. A szobába is jól jönne egy tükör az öltözéshez, a TV túl magasra van szerelve kényelmetlen nézni nem mintha túl sokat nézne az ember TV-t talán az időjárást.
Az sem lenne rossz ha az étterem egy zárt folyóson is megközelíthető lenne hogy télen ne keljen kabátba csizmába menni étkezni.
Máskülönben minden nagyon jó volt különösen az idegenvezető.
Üdvözlettel:Szlamáné
Graz és Maribor - Adventi hangulatban

Graz és Maribor - Adventi hangulatban

Budajenő
4.4
Az idegenvezető és a buszvezető nagyon udvariasak és kedvesek voltak.
A program a leírtak szerint történt, elég szabadidőt biztosítottak.

Szlovénia kiskörút

Budapest
5.0
Mi nagyon elégedettek voltunk, hiszen nagyon tartalmas, élményekben gazdag programot kaptunk, az idegenvezető nagyon felkészült volt és rengeteg hasznos információt hallhattunk. A házigazda, a panzió vezetője pedig szívélyes, vendégszerető volt csakúgy, mint a helybéli lakosok. Csak ajánlani tudom másoknak is, akik kulturális élményekre és természet járásra vágynak egyszerre. :)

Varázslatos Szlovénia

Nagykőrös
4.8
Köszönjük ezt a kivételesen jól összeállított programot. Külön köszönet az idegenvezetőnek, aki felkészültségével hozzájárult a 4 nap élményekkel gazdag programjához..

Varázslatos Szlovénia

4.8
<szöveg nélkül>

Varázslatos Szlovénia

Tatabánya
4.8
<szöveg nélkül>

Varázslatos Szlovénia

Budapest, X. kerület
4.8
Tisztelt Cím! Mi a "Varázslatos Szlovénia"' úton vettünk részt, 2015. május 22-25-ig. Sajnos nagyon rövid volt, mert annyira jól éreztük magunkat. Fantasztikus programok voltak, gyönyörű tájakkal, és az idegenvezetőnk Márta, nagyon nagy felkészültséggel, tudással rendelkezett, így mindenről tudott minklet tájékoztatni. Ha éppen nem volt különösebb látnivaló, akkor érdekes történetekkel, mondákkal szórakoztatta a busz utasait. Ilyen érdekes és szórakoztató, kedves, mosolygós túravezetőnk még soha nem volt, pedig már jó pár utazáson vettünk részt, persze másik utazási irodával. Sajnáljuk, hogy nem korábban ismertük meg utazási irodájukat, de reméljük, hogy még fogunk utazni az Önök szervezésében! Köszönjük!
Tisztelettel: Domokos Sándor
Advent Karintiában

Advent Karintiában

Kecskemét
5.0
Nagyon meg voltunk elégedve, a szervezés korrekt volt, azt kaptuk ami meg volt hirdetve. A szállás tetszett, az ellátás nagyon jó volt, igazán finomakat főztek, mennyiségre is elegendő volt. A programok nem voltak zsúfoltak és jó időbeosztásúak voltak. Nekem legjobban Bled tetszett, a csónakos program, a krémes. Sajnos az időjárás dec. 22-én 15 fok! nem hozta meg az adventi hangulatot.

Varázslatos Szlovénia

Alsópetény
4.0
A programokat az iroda túlvállalta. Véleményem, hogy az iroda által kínált program 4 napba nem fér bele legalább 5 nap kellett volna. Ezért az utazás nagyon kimerítő, és fárasztó volt. A többi utastárs véleménye is hasonló volt. A túravezetőnő rendkívül felkészült volt. De sajnos tapasztaltuk, hogy nem volt meg a kellő öszhang a gépkocsivezetők és a túravezető között. Ez érezhető volt az egész utazás alatt. Az utazás nem volt probléma mentes. A két buszsofőr nem ismerte az utat és a busz technikai kezelése is láthatóan problémát okozott nekik .Ezt már az utazás elején tapasztaltuk.(pl. többször lefulladt az autóbusz utazás közben, gond volt az ablaktörlővel, 2x kinyilt a csomagtartó, 3-ik napon a meleg időben derült ki, hogy nem működik a klima, melyet aztán szerencsére valahogy megjavítottak a hazautazás napjára.)
Remélem, hogy sikerül a fenti kellemetlenségeket elfelejtenem és csak a szép élményekre emlékeznem.

Üdvözlettel Kozák Györgyné

Szlovénia kiskörút

Budapest, XVIII. kerület
4.2
1. nap: Mariborra több időt szerettem volna. mint az "unalmas" - Mariborhoz képest - Celjei várra. Mariborra szerintemkevés volt az 1 óra, Celjében meg sok volt a bő másfél.
2. nap: Teljesen rendben volt, minden program patent... A bledi tó remek, a krémesük is nagyon ott van :-)
3. nap: A Predjamai várnál a kombó bérlet megvehető, ezzel be lehet(ne) menni a várba - amibe mi nem mentünk be vmi okból- ÉS a barlangba IS. Nem tudom, hogy a szervező nem tudta-e, hogy van ilyen, vagy miért maradt ki, de talán befért volna a napba... Ljubljana rendben :-)
4. nap: Teljesen okés minden

Összességében remekül éreztük magunkat, a szállásra sem lehet panasz!

Szlovénia kiskörút

Kesztölc
4.6
<szöveg nélkül>

Szlovénia kiskörút

Zirc
4.8
egyetlen zavaró tényező az időjárás volt .
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!