vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Sivatag minden változatban – Antiplano, Bolívia

Uyuni sósivataga kétségkívül az Antiplano egyik legkülönlegesebb gyöngyszeme, noha a teljes Antiplanon amúgyis szájtátva vezet az út. Tibet után a második legnagyobb kiterjedésű, és attól alig elmaradó átlagmagasságú fennsík képét a vulkánok határozzák meg. A 3750 méteres átlagmagasságon a hőmérséklet állandóan alacsonyabb az azonos szélességi fokon elvártnál, így hiába a szikrázó napsütés télen (májustól októberig) egy vastagabb széldzseki, polárpulcsi és a lábon is több réteg mindenképpen elkel a túrázáshoz.
Vélemények, értékelések
4.9
3 értékelés alapján

Az inkák nyomában - Peru kulturális kincsei

Debrecen
4.8
Tisztelt Iroda!

Eredetileg én a Machu Picchu miatt választottam az utat, de ennél sokkal többet kaptam.
Ez főleg Javier Zeának köszönhető, aki az előírt programokon felül, sok kiegészítő programot/infot ajánlott és mondott.
Az egész program úgy volt összerakva, hogy volt elég szabadidő mégis mozgalmas volt összességében.
Javier mivel onnan származott, nagyon sok érdekes infoval látott el. Én az indiános nap helyett, egy másik csoporttal a Szivárvány hegyre akartam menni, segített elintézni.
Egyedüli negatívumként, talán az internetet tudnám mondani, mert ugyan nem netezni megy ki az ember, de jó ha ezt azt meg tud nézni. A 4 csillagos hotelekben is akadozott. Illetve az egyik utas a végén szinte megszabta, hogy kinek mennyi borravalót kell adni az idegenvezetőknek (4 usd-t írt a katalógus) és elkezdte szedni (javier, buszsofőr). Ez kisebb feszültséghez vezetett de nem volt belőle gond. Összességében többet kaptam mint amire számítottam, ez főleg Javier Zeának köszönhető, szeretném ha minél magasabb szintre eljutna ez az információ. Köszönettel, Nemes Márk

Az inkák nyomában - Peru kulturális kincsei

Piliscsaba
4.8
Összességében nagyon pozitív élményt nyújtott az út. Ez jellemzően a túravezetőnknek, Zea Javiernek tudható be. Még a kicsit egyhangú részeket, mint pl. a hosszú busz út, igyekezett változatossá, érdekessé tenni. Részemről Cuscoban (magában a városban) több időt töltöttem volna. Nagyon lenyűgözött a hangulata, pezsgése, vidámsága és persze a környező táj is. Ami kicsit művinek hatott, az az Uros szigetek, mármint nem kivülről, mert az szép. Azonban az, hogy a kis szigeten, ahol kiszálltunk, a rövid ismertető után a termékeket kínálgatták, számomra kínos volt. Ráadásul, mikor már visszafele mentünk, több szigeten is láttuk, hogy zárják be a kunyhókat, pakolnak a csónakokba és mennek be a városba.

Ettől eltekintve csodás a táj, jól, körültekintően szervezett és érdekes út volt, egy remek idegenvezetővel.

Nagy Perui Körutazás

Jászberény
5.0
Minden nagyon rendben volt! Csak ajánlani tudom!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!