vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.4
20 értékelés alapján
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Pécs
4.8
Nagyon jól éreztük magunkat. Minden tökéletes volt. A szálláson az étterem lassan szolgált ki a vacsoránál, de ez nem akkora probléma. Már be is fizettük a következő utazást júliusra. :)
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Budapest
5.0
Nagyon köszönjük az út megszervezését, ez a 3 nap abszolút jókedvvel és élményekkel teli volt!:) Csodaszép helyeken jártunk, mindent láttunk, amit szerettünk volna. A szállás messze túlszàrnyalta az elvárásainkat, gyönyörű környezetben, remek ellátással. Külön köszönet a rendkívül felkészült és figyelmes Molnár Attila idegenvezetőnknek, aki rengeteg információt osztott meg a csoporttal, és feldobta a hangulatot a humorával:) A következő utunkhoz is biztos Önöket fogjuk majd választani!:)
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Budapest, III. kerület
4.4
Rendkívül jól szervezett ,tartalmas,de mégsem megterhelő kényelmes utazás volt.
Idegenvezetőnk Molnár Attila összetartotta a csapatot,a humora és tudása kitűnő.
Szlovéniai barangolások - 4 nap

Szlovéniai barangolások - 4 nap

Gyula
4.8
Nyugdíjas szüleimnek kicsit fárasztó volt a túra tempója, de nagyon jól érezték magukat és csodálatos élményekkel tértek haza, köszönjük! :)

Szlovénia

Budapest, VII. kerület
4.4
Ljubljanában kicsit kevés volt a szabadidő, de ezt leszámtva nagyon tetszett a kirándulás.
Szép/látványos helyszínek lettek beválogatva a programba és nem kellett sokat buszozni sem.
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Kecskemét
4.6
Nagyon tetszett a program, csak kicsit tulzsufolt volt. Az szuper, hogy 3 nap alatt rengeteg mindent lattunk, de hulla faradtak voltunk. meg egy rendes ebedre sem tudtunk beulni, mert a szabadprogram is eleg rovid volt.

emelett az bosszantott fel, hogy sehol nem volt feltuntetve, hogy a videkieknek is meg tudtak volna oldani a feljutast Budapestre. ez nekunk nagyon hasznos lett volna.

egyebkent minden szuper volt, erdekesek voltak a programok

Varázslatos Szlovénia

Halásztelek
4.8
Várakozásunkon felüli élményekben volt részünk Szlovéniában. Ehhez hozzátartozott az ország gyönyörűsége, természeti csodái és természetesen a szuper idegenvezetés is. Négy napig hét ágra sütött a nap, így sikerült mindent megnéznünk, ami tervben volt. Márti, az idegenvezetőnk nagyon felkészült volt, a programokat nagyon jól szervezte meg, ezek mellé pedig egy igazán kedves teremtés volt.
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Badacsonytomaj
5.0
Szeretném kiemelni az idegenvezetőnk, Molnár Attila munkáját. Rengeteg plusz információval és érdekességgel szolgált az egész utazás során. Hozzáállása, habitusa még jobban megszínezte az amúgy is gyönyörű országot. Buszvezetőnk, Érsek Attila is tökéletesen megoldotta az adott kihívásokat.A nagyszerű szervezésnek és programoknak köszönhetően felejthetetlen élmény marad Szlovénia. Ajánlom mindenkinek.

Varázslatos Szlovénia

Monor
4.6
Az Utazom. com csak egy utazást közvetírő iroda, az utazást a Zeppelin utazási iroda szervezte és nagyon elégedettek voltunk. Természetesen mindig lehet kifogásokat, hibákat találni, de nem ez volt a jellemző. A program nagyon változatos és tartalmas volt, az idegenvezetó nagyon felkészült volt. Apróbb nehézségek mndig adódnak, de nem lehet mindig mindenki kedvére tenni. Összességében nagyon jó program volt, és bár okozott némi nehézséget, hogy az utasokat az ország különböző településeiről szállították, de az a szolgáltatás, hogy ingyenes parkolási lehetőséget biztosítottak és a parkoló helyszínén vették föl az utasokat és oda is vitték őket érkezéskor, ez nagyon kényelmes volt és más irodánál még ilyet nem tapasztaltam.

Szlovénia

Budapest, XII. kerület
4.6
Baratnommel utaztunk egy kis kikapcsolodasra.Nagyon jol ereztuk magunkat,Szep helyeken jartunk,a szallas az ellatas es az idegenvezeto is remek volt. Koszonjuk

Varázslatos Szlovénia

tinca/ tenke/románia/
4.6
Valóban, "varázslatos" körutunk volt Szlovéniában. Hálásak vagyunk feleségemmel, hogy ilyen gazdag látvány -és élmény kincs tulajdonosává tettek. Külön köszönöm,hogy minden programpontot időben és mérték arányosan megtartottak.

Szlovénia

Budapest
3.8
Jól éreztük magunkat. Minden megfelelően és jól volt szervezve.

Varázslatos Szlovénia

Budapest, VIII. kerület
3.8
Szlovénia gyönyörű ország, a program során mindenből kaptunk ízelítőt: városnézés, hegyek, tavak, barlangok felfedezése. A szállásadók kedvesek és segítőkészek voltak, bőséges és változatos reggelivel és vacsorával vártak minket még akkor is, mikor késésben voltunk. (Ez sajnos gyakran előfordult...)
Bár a sofőr és az idegenveztő is nagyon igyekeztek, szinte minden nap kifutottunk valami miatt az időből, ezért rohannunk kellett egyik programról a másikra. Az idegenvezető nyelvtudása hiányos, a sofőr is sokszor bizonytalankodott az utakon (biztonságosan vezetett, de volt, hogy kétszer is ráhajtottunk ugyanarra a lezárt útra és onnan kellett visszatolatni, ezzel is időt pocsékolva.) Összességében jól éreztük magunkat, mert a program jól összeállított, Szlovénia tiszta, lakói barátságosak. A szervezésen viszont van még mit javítani.
+1: hajnalban 5 busz közül keresgélni, hogy melyik a miénk meglehetősen nehéz kb. 100 ember között. Javasolnám a Zseppelinnek, hogy NE egy 8 centiméteres post-it cetlire írják ki a szélvédő alsó sarkában, hogy "Szlovénia".

Szlovénia

Budapest, XV. kerület
5.0
Mindennel elégedettek voltunk,idegenvezetés kiváló volt,szállás jó.
Bedi József és családja
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Mende
4.8
Összeségében minden tetszett,csak pozitívumot tudunk írni mindenről.Az idegenvezető nagyon jófej,felkészült, nagyon sok érdekességet megtudhattunk. :)
Szlovéniai barangolások - 4 nap

Szlovéniai barangolások - 4 nap

Budapest, XVIII. kerület
5.0
Jól szervezett utazás volt. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Egy kicsi ország , de annál több csodával.

Varázslatos Szlovénia

Budapest, II. kerület
3.0
A szöveges értékelésünket megírtuk a buszon kiosztott értékelőlap hátoldalán, most nincs kedvem még egyszer leírni, a lényege annyi volt, hogy az idegenvezető hölgy történelmi ismeretei Szlovéniáról valóban széleskörűek, de a jó idegenvezetőnek az is fontos tulajdonsága, hogy konstruktívan, segítőkészen és udvariasan áll a felmerült problémákhoz, s nem egy tanár - iskoláscsoport viszonyt próbál kialakítani, ahol utóbbi le van szidva, ha történetesen lelépnek a szőnyegről a tárlatvezetésen, beszélgetni merészelnek a buszon miközben ő beszél a 28. templomról ("hallanak engem? merthogy én hallom magukat, s végülis nem kötelező beszélnem"), vagy a tengerparti városnézés előtt nem igazán ad lehetőséget a barlangba felvett melegebb öltözet lecserélésére, mondván, hogy azt útközben kellett volna átcserélni (az utastársak szeme láttára). A látnivalók megtekintése során szusszanásnyi szünet is alig volt, mert mindenáron minden egyes házikót és templomot végig kellett járnunk. A szabadprogram során néha még az élelmiszerboltba is alig volt idő elrohanni, nemhogy kettesben nyugton élvezhessük a látványt és átadjuk magunkat a hangulatnak, hogy végülis nyaralunk.
A szállás pedig sok szempontból alkalmatlan volt, pl. mi olyan kétágyas szobát kaptunk, amit nem lehetett összetolni, mert olyan kicsi volt a szoba (hűtőszekrény nélkül), a reggelinél ha elfogyott a tojás, nem mindig volt utánpótlás, a 15 eurós vacsorába csak a csapvíz fért bele, más ital nem.

Varázslatos Szlovénia

Győr
4.6
Csodálatos utazáson vettünk részt,gyönyörű tájakon keresztül vezetett az utunk. Idegenvezetőnk rendkívüli felkészültségével sok sok információt kaptunk a látottakhoz.
Szlovénia tényleg varászlatos! Köszönjük!
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Mezőlak
4.4
Egyedül az idővel volt probléma. Nem igazán jutott idő egy jó ebédre például. Ljubjanára összesen 1,5 óránk volt......ezalatt nem sok mindent lehet érdemben csinálni.
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Budapest
3.0
több szunetre ebédre lenne szuksége. nagyon szépek
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!