vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.4
20 értékelés alapján

Varázslatos Szlovénia

Monor
4.6
Az Utazom. com csak egy utazást közvetírő iroda, az utazást a Zeppelin utazási iroda szervezte és nagyon elégedettek voltunk. Természetesen mindig lehet kifogásokat, hibákat találni, de nem ez volt a jellemző. A program nagyon változatos és tartalmas volt, az idegenvezetó nagyon felkészült volt. Apróbb nehézségek mndig adódnak, de nem lehet mindig mindenki kedvére tenni. Összességében nagyon jó program volt, és bár okozott némi nehézséget, hogy az utasokat az ország különböző településeiről szállították, de az a szolgáltatás, hogy ingyenes parkolási lehetőséget biztosítottak és a parkoló helyszínén vették föl az utasokat és oda is vitték őket érkezéskor, ez nagyon kényelmes volt és más irodánál még ilyet nem tapasztaltam.

Szlovénia

Budapest, XII. kerület
4.6
Baratnommel utaztunk egy kis kikapcsolodasra.Nagyon jol ereztuk magunkat,Szep helyeken jartunk,a szallas az ellatas es az idegenvezeto is remek volt. Koszonjuk

Varázslatos Szlovénia

tinca/ tenke/románia/
4.6
Valóban, "varázslatos" körutunk volt Szlovéniában. Hálásak vagyunk feleségemmel, hogy ilyen gazdag látvány -és élmény kincs tulajdonosává tettek. Külön köszönöm,hogy minden programpontot időben és mérték arányosan megtartottak.

Szlovénia

Budapest
3.8
Jól éreztük magunkat. Minden megfelelően és jól volt szervezve.

Varázslatos Szlovénia

Budapest, VIII. kerület
3.8
Szlovénia gyönyörű ország, a program során mindenből kaptunk ízelítőt: városnézés, hegyek, tavak, barlangok felfedezése. A szállásadók kedvesek és segítőkészek voltak, bőséges és változatos reggelivel és vacsorával vártak minket még akkor is, mikor késésben voltunk. (Ez sajnos gyakran előfordult...)
Bár a sofőr és az idegenveztő is nagyon igyekeztek, szinte minden nap kifutottunk valami miatt az időből, ezért rohannunk kellett egyik programról a másikra. Az idegenvezető nyelvtudása hiányos, a sofőr is sokszor bizonytalankodott az utakon (biztonságosan vezetett, de volt, hogy kétszer is ráhajtottunk ugyanarra a lezárt útra és onnan kellett visszatolatni, ezzel is időt pocsékolva.) Összességében jól éreztük magunkat, mert a program jól összeállított, Szlovénia tiszta, lakói barátságosak. A szervezésen viszont van még mit javítani.
+1: hajnalban 5 busz közül keresgélni, hogy melyik a miénk meglehetősen nehéz kb. 100 ember között. Javasolnám a Zseppelinnek, hogy NE egy 8 centiméteres post-it cetlire írják ki a szélvédő alsó sarkában, hogy "Szlovénia".

Szlovénia

Budapest, XV. kerület
5.0
Mindennel elégedettek voltunk,idegenvezetés kiváló volt,szállás jó.
Bedi József és családja
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Mende
4.8
Összeségében minden tetszett,csak pozitívumot tudunk írni mindenről.Az idegenvezető nagyon jófej,felkészült, nagyon sok érdekességet megtudhattunk. :)
Szlovéniai barangolások - 4 nap

Szlovéniai barangolások - 4 nap

Budapest, XVIII. kerület
5.0
Jól szervezett utazás volt. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Egy kicsi ország , de annál több csodával.

Varázslatos Szlovénia

Budapest, II. kerület
3.0
A szöveges értékelésünket megírtuk a buszon kiosztott értékelőlap hátoldalán, most nincs kedvem még egyszer leírni, a lényege annyi volt, hogy az idegenvezető hölgy történelmi ismeretei Szlovéniáról valóban széleskörűek, de a jó idegenvezetőnek az is fontos tulajdonsága, hogy konstruktívan, segítőkészen és udvariasan áll a felmerült problémákhoz, s nem egy tanár - iskoláscsoport viszonyt próbál kialakítani, ahol utóbbi le van szidva, ha történetesen lelépnek a szőnyegről a tárlatvezetésen, beszélgetni merészelnek a buszon miközben ő beszél a 28. templomról ("hallanak engem? merthogy én hallom magukat, s végülis nem kötelező beszélnem"), vagy a tengerparti városnézés előtt nem igazán ad lehetőséget a barlangba felvett melegebb öltözet lecserélésére, mondván, hogy azt útközben kellett volna átcserélni (az utastársak szeme láttára). A látnivalók megtekintése során szusszanásnyi szünet is alig volt, mert mindenáron minden egyes házikót és templomot végig kellett járnunk. A szabadprogram során néha még az élelmiszerboltba is alig volt idő elrohanni, nemhogy kettesben nyugton élvezhessük a látványt és átadjuk magunkat a hangulatnak, hogy végülis nyaralunk.
A szállás pedig sok szempontból alkalmatlan volt, pl. mi olyan kétágyas szobát kaptunk, amit nem lehetett összetolni, mert olyan kicsi volt a szoba (hűtőszekrény nélkül), a reggelinél ha elfogyott a tojás, nem mindig volt utánpótlás, a 15 eurós vacsorába csak a csapvíz fért bele, más ital nem.

Varázslatos Szlovénia

Győr
4.6
Csodálatos utazáson vettünk részt,gyönyörű tájakon keresztül vezetett az utunk. Idegenvezetőnk rendkívüli felkészültségével sok sok információt kaptunk a látottakhoz.
Szlovénia tényleg varászlatos! Köszönjük!
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Mezőlak
4.4
Egyedül az idővel volt probléma. Nem igazán jutott idő egy jó ebédre például. Ljubjanára összesen 1,5 óránk volt......ezalatt nem sok mindent lehet érdemben csinálni.
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Budapest
3.0
több szunetre ebédre lenne szuksége. nagyon szépek

Varázslatos Szlovénia

Rákóczifalva
4.8
A program nagyon jó. Az idegenvezető: Ági jól felkészült agilis, de humánus mosolygós, tényleg a munkáját szerető ember. A rossz idő ellenére, nagy lendülettel próbálta a társaság jókedvét fenntartani. Köszönet a munkájáért. A sofőr: Miklós jópofa, megfontolt, nyugodt igazi profi. A szervezés, a szálloda,és az ellátás is nagyon jó volt. Jól éreztük magunkat.
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

szolnok
4.2
Nagyon jó volt

Szlovénia

Vác
3.8

Kellemes utazás volt, csak kicsit feszített volt a program. Ajánlom másoknak is.

Varázslatos Szlovénia

Érd
4.0
Kortekt szervezes, nagyon felkeszült idegenvezető, tiszta szállas, változatos és bőséges reggeli+ vacsora, rengeteg program, kicsit neha farasztó is volt a sok gyaloglás, lehetett volna több szabadidő. Összességében pozitív utazas volt.
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Budapest, I. kerület
4.8
Csodás út volt, felejthetetlen élményekkel és tájakkal!
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Kisbér
4.8
Nagyon jól éreztük magunkat a kirándulásunkon. Csodás helyekre jutottunk el. Az idegen vezető (Molnár Attila) kiválóan helytált és remekül összetartotta a csapatot, lexikális tudásával és jókedvével megszínezte a programokat.
A program sűrű és fárasztó, de minden kárpótol Szlovénia.
Köszönjük szépen és merem ajánlani!!!
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Kisbér
4.8
Csodálatos kiránduláson vettünk részt. Az idegenvezető (Attila) kitűnően vezette a csapatot. A lexikális tudásával megszínezte a tájak és városok hangulatát. A kirándulás nagyon sűrű és kalandos, fárasztó, kimerítő de kiváló. Mi nagyon elfáradtunk de az élmények felejthetetlenek. Köszönjük szépen!

Svájc és Olaszország bűvöletében

Ada, Szerbia
5.0
Nagyon szépen köszönjük a csodás élményeket, amit nyújtottak nekünk! Professzionális szervezéssel, kedves, segítőkész munkatársakkal, gyönyörű, változatos program kínálattal, maximálisan felkészült túravezetőkkel, professzionális, tökéletes, tapasztalt gépkocsivezetővel, jó és tiszta szállással egy felejthetetlen utazásban volt részünk. Köszönjük az egész csapatnak akik részt vettek az út megszervezesében és végrehajtásában!
Üdvözlettel Mónika!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!