vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.6
20 értékelés alapján

Újév Bledben

2.6
Tisztelt Utazási Iroda,

Én személy szerint nagyon szeretek utazni, és nagyon szeretem Bledet is. Így ez már magában kárpótolt az összes kellemetlenségért.
Illetve elég rugalmasnak tartom magam, így túl tudom tenni magam hamar a dolgokon.
De azt mindenképp szeretném jelezni, hogy a szervezésben volt némi hiányosság, vagy rossz időbeosztás, nem is tudom melyik a pontosabb megfogalmazás.
Az elég kellemetlen volt az első nap amikor a cseppkőbarlangba délután 16:15-re volt foglalt időpontunk, de mi már 13:45 -kor ott voltunk, tehát 2,5 órát töltöttünk a bejárat előtt,
ugyan van kb 5 bolt, meg be lehet ülni inni egy kávét, de ezt azért meg lehet oldani fél óra alatt is.
Illetve még előtte több benzinkútnál is megálltunk hogy úgymond elüssük az időt. Ez több utas társam elég erőteljes hangnem kritizálta is.
Személy szerint az a véleményem, hogy szerencsésebb lett volna ha ezt a programot két vagy akár 3 órával előrébb foglalják be, így lett volna még egy kellemes délutánunk Bledben :)
Illetve az idegenvezető nagyon kedves volt, de korára való tekintettel már kevésbé volt sajnos alkalmas arra hogy a felbőszült csapatot kordában tartsa.
Így sajnos azt kell mondjam, hogy utas társak tekintetében sajnos eddig ez volt a legnegatívabb tapasztalatom, pedig már jó pár utat a hátam mögött tudhatok!
Mindemellett Bled csodás úti cél - én nagyon szeretem - ajánlani is szeretettel tudom.

P. Kata

Szlovénia legszebb tájain

Edelény
5.0
<szöveg nélkül>
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Siófok
5.0
A szervezés,utazás és a programok és helyszínek nagyon jók voltak,ezekre a koronát az idegenvezető, Molnár Attila tudása,humora tette fel. Kiskamasz fiam már a következő utat tervezi a jófej idegenvezetővel, ez önmagában dícséri az egész kirándulást, épp emiatt a nagyon pozitív élmény miatt jószívvel ajánlom családosoknak is! Nagyon jól éreztük magunkat!Köszönjük még egyszer e felejthetetlen élményt!÷

Varázslatos Szlovénia

Felsőtárkány
5.0
Nagyon jól éreztük magunkat. Az idegenvezető roppant felkészült volt, nagyon sok sztorit, mesét, történetet vett elő. Élményekkel gazdagodva, feltöltődve, kipihenve értünk haza.
Köszönjük szépen! :)

Adria, Postojna és a Plitvicei-tavak

Ebes
4.8
Nagyon tartalmas,szép út volt,szerencsére jó idővel.A szállások kényelmesek voltak.Az idegenvezetőnk _név szerint Kármán József - nagyon jól felkészült ,sok információt adott át nekünk a nevezetességekkel kapcsolatban .Nagyon örültünk,hogy vállalkoztunk erre az utazásra ,sok szép élményben volt részünk .
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Budapest
5.0
Szuper volt ez a 3 nap!!! Köszönjük
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Taksony
4.8
Nagyon jól éreztük magunkat! Külön ki emelném Attilát a túra vezetőt aki végig jókedvűen és 100%os odafigyeléssel csinálta végig ezt a napot! Köszönjük szépen ! :)
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Nagykovácsi
4.6
Szép kis ízelítőt kaptunk Szlovéniából jól szervezett formában. Idegenvezetőnk, Attila pedig szuperül irányított mindent, rengeteg információt kaptunk tőle.
Szívesen részt vennénk egy hosszabb Szlovén úton is!
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Pomáz
4.8
A Vivaldi Travel által szervezett szlovéniai 3 napos programot csak ajánlani lehet a jövendő utitársak részére.
Amit negatívként jegyeznék meg, hogy a programot szerencsésebb lenne 4 naposra tervezni. Zavaró volt a késő esti visszaérkezés, kalkulálniuk kellene azzal is, hogy nem mindenkii lakik Budapesten, és vannak akik még tovább utazn(án)ak a budapesti agglomerációba, és nem autóval.
A csoportunk programjáért, rendjéért, és minden problémánk megoldásáért "felelős"Molnár Attila ragyogóan felkészült, humoros, fantasztikus gördülékenységgel problémákat megoldó túravezető. Szerencsések azok a csoportok, akiket ő kísér el az "ismeretlenbe".
Aki a balesetmentes utazásunkért volt felelős: Érsek Attila. Rendkívüli adottságokkal rendelkezik: nyugodt, mosolyog, előzékeny, a leszállásoknál a hölgyeket segíti. Olyan sávváltásokat végez, nem éreztük azt, hogy autóbuszban ülnk.
A szállásunk ragyogó helyen volt, belvárosban. Ami hiányzott, a szobából a hűtőszekrény.
Jobb lett volna hosszabb időt tölteni Mariborban, Ljubljanában, a tengerparton, úgy gondolom érdemesebb lenne a 4 napos programban gondolkodniuk. Csoporttársainkkal beszélgetve ők is hasonlóan gondolkodtak.
Mindettől függetlenül nagyon szép helyeken jártunk, és az a tisztaság ami ebben az országban általános, a magyar emberek számára követendő példa.

Szlovénia - A kis ékszerdoboz

Budapest, VIII. kerület
4.8
Kellemes, élményekkel teli kirándulás volt. Nagyon szépen köszönjük!
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Budapest
4.6
Nagyon szép körút, mindenkinek szívből ajánlom! Gyönyörű Szlovénia, elvarázsolt Ljubljana, a hegyek, a tenger, a postojnai barlang, és tulajdonképpen az egész program. A szálloda szép helyen van, kedves a személyzet. Egyedül az ételek utánpótlása volt kicsit lassú, ugyanis túl sok turista volt a hotelben a két főből álló, egyébként nagyon serénykedő éttermi személyzetre. A túravezető nagy tudású, érdekes dolgokról mesélt.
Összességében nagy élmény volt az egész út, örülök, hogy részt vettünk rajta!
Szlovéniai barangolások - 4 nap

Szlovéniai barangolások

Miskolc
4.2
Gyönyörű szép helyeken jártunk, viszont nem sok idő jutott egy-egy helyre,inkább ritkítanám a programot és több időt adnék más dolgokra. Az utolsó napi program igazából csak unaloműzőnek volt jó,mert sem Skofja Loka,sem Kranj nem sokat tett hozzá az utazás értékéhez.Akkor az utolsó nap már lehetett volna teljes egészében Ljubljana. A Vintgar-szurdok és Predjama több időt érdemelne. Ettől függetlenül elégedettek vagyunk, gyönyörű dolgokat láttunk, a szállás -étkezés is várakozáson felüli volt. Köszönjük az élményt!

Szlovénia - A kis ékszerdoboz

Budapest, IX. kerület
4.2
Az út meghírdetésénél hiányoltam, hogy sehol nem írták le, hogy a bledi tóban nyáron lehet fürödni, vigyünk fürdőruhát.
Vogel hegy - szerintem túl sokáig időztünk fent, már mindenki fotózott, utána ténferegtünk, egy óra fent bőven elég lett volna.
Az idegenvezető jól felkészült volt, a buszvezető nagyon jól vezetett, az étkezés színvonala kimagaslóan jó volt (reggeli és vacsora).
Összességében jól éreztük magunkat.
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Pécs
4.8
Nagyon jól éreztük magunkat. Minden tökéletes volt. A szálláson az étterem lassan szolgált ki a vacsoránál, de ez nem akkora probléma. Már be is fizettük a következő utazást júliusra. :)
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Budapest
5.0
Nagyon köszönjük az út megszervezését, ez a 3 nap abszolút jókedvvel és élményekkel teli volt!:) Csodaszép helyeken jártunk, mindent láttunk, amit szerettünk volna. A szállás messze túlszàrnyalta az elvárásainkat, gyönyörű környezetben, remek ellátással. Külön köszönet a rendkívül felkészült és figyelmes Molnár Attila idegenvezetőnknek, aki rengeteg információt osztott meg a csoporttal, és feldobta a hangulatot a humorával:) A következő utunkhoz is biztos Önöket fogjuk majd választani!:)
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Budapest, III. kerület
4.4
Rendkívül jól szervezett ,tartalmas,de mégsem megterhelő kényelmes utazás volt.
Idegenvezetőnk Molnár Attila összetartotta a csapatot,a humora és tudása kitűnő.
Szlovéniai barangolások - 4 nap

Szlovéniai barangolások

Gyula
4.8
Nyugdíjas szüleimnek kicsit fárasztó volt a túra tempója, de nagyon jól érezték magukat és csodálatos élményekkel tértek haza, köszönjük! :)

Szlovénia - A kis ékszerdoboz

Budapest, VII. kerület
4.4
Ljubljanában kicsit kevés volt a szabadidő, de ezt leszámtva nagyon tetszett a kirándulás.
Szép/látványos helyszínek lettek beválogatva a programba és nem kellett sokat buszozni sem.
Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Szlovénia - Az Alpok gyöngyszeme

Kecskemét
4.6
Nagyon tetszett a program, csak kicsit tulzsufolt volt. Az szuper, hogy 3 nap alatt rengeteg mindent lattunk, de hulla faradtak voltunk. meg egy rendes ebedre sem tudtunk beulni, mert a szabadprogram is eleg rovid volt.

emelett az bosszantott fel, hogy sehol nem volt feltuntetve, hogy a videkieknek is meg tudtak volna oldani a feljutast Budapestre. ez nekunk nagyon hasznos lett volna.

egyebkent minden szuper volt, erdekesek voltak a programok

Varázslatos Szlovénia

Halásztelek
4.8
Várakozásunkon felüli élményekben volt részünk Szlovéniában. Ehhez hozzátartozott az ország gyönyörűsége, természeti csodái és természetesen a szuper idegenvezetés is. Négy napig hét ágra sütött a nap, így sikerült mindent megnéznünk, ami tervben volt. Márti, az idegenvezetőnk nagyon felkészült volt, a programokat nagyon jól szervezte meg, ezek mellé pedig egy igazán kedves teremtés volt.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!